- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.521
allah yardımcın olsun. sağlıkla gelir inşallahSelam kızlar.ben yarın sabah sezaryana girecem ins.dualarnzi bekliyorum.sağlıkla kucağıma alrm ins.
Amiin inş canım ,çok şükür bu günlerimize :)Haklisin canm bazen bn söylenince diyorm kendime hayırdır bu kadar soylenme niye dort gözle bekliyordn . Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşlh:)
Aynen biraz ele gelsin istiyorum ama çok kilolu değil bizimki :)Benim doktorda onemli degil dedi. Sen sezaryen olacaksin canim buyuk olmasi senin icin daha iyi. Ama ben zorlanirim buyuk olursa. Babasi 5 kilo dogmus insallah ona cekmez diyordu doktor.
Ama bana cekmis sanirim minyonmus:))
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar.ben yarın sabah sezaryana girecem ins.dualarnzi bekliyorum.sağlıkla kucağıma alrm ins.
Amin canim saol seninde az kaldi darisi basimiza. Sag saglim al kucagina insallah :)Aynen biraz ele gelsin istiyorum ama çok kilolu değil bizimki :)
Maşallah 5 kg da az değil :) minyonlar da tatlı canım ya sağlıkla gelsin minyonun :)
Kim diyir cnm gozumle girdum sanci cekeni yuzunden belliydi ne yasadigi 4 den sonra yurutmuyorlar bileZaten ilk 4 cm sanci pek olmuyomus:)
Merhaba kızlar
Epidural normal dogum dusunen var mi aramizda?
Zaman yaklastikca korkuyorum epidural icin iyi ve kotu seyler duydum kime inanicaz. Doktor o gun karar verilir diyor ama sanirim bana hic san cin olmiycak hersey cok kolay 'olacak demesi lazim dr dan beklentim temsiliicim daralıyor..
Ben istemiyorum acikcasi oneren dr da var onermeyen deYok sonrası dayanılmaz hal alıyormuş dediklerine göre. Çünkü agri siklasiyor belli bi açıklıktan sonra tam açıklığa ulaşana kadar sanci aralığı daralıyor bu da anne adayını yoruyor epidural alanlar iğne vurulduktan sonra rahatladığını söylüyor bence iyi bi yöntem ama dr la konuşmak lazim
Sag saglim kavus evladina insallah cnmSelam kızlar.ben yarın sabah sezaryana girecem ins.dualarnzi bekliyorum.sağlıkla kucağıma alrm ins.
Kim diyir cnm gozumle girdum sanci cekeni yuzunden belliydi ne yasadigi 4 den sonra yurutmuyorlar bile
Kötü bisey deil canım benimde hep iki hafta önden gidiyodu simdi son 1 aydor farki artırdı 3 hafta önden gidiyo. Bebegin büyüklüğüyle alakali cok onden giderse iri olur sezeryan gerekebilir bana doktorlarin söylediği bu ama bi haftadan bisey olmaz. Zaten büyük olmasi sadece doğum seklini etkilernis saglik icin iyi yada kötü degil merak etmeselam kızlar dün muayenemde bebeğin bir haftadan önden gittiğini öğrendim bu kötü birley mi ? Bilginiz var mı doktoruma bazı sorular sorarken bunu sormayı unuttum ve kafam takıldı.
Bnmde pazartesi bnmde hafif hafif oluyo sancida bugn sabah şiddetli oldu sadece. :) Bide geçen öğlen 12de başladı akşam 7ye kadr saat başı bi sancı geldi gitti onda dedm basliyo yavaş yavaş ama diilmis :)ben bende ki sancılsrı çok hafif buluyorum ztn böyle doğrulmaz diyorumda ne zaman şiddetlenip düzene girer onu bilemşyorum kontrolün ne zaman bnm cmt
Anladım canım sağıl cevabın için, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahcanım benim tüp bebek olduğu için doktorum riske atmak istemiyor. Bana dediki tabiki doğumun normali senin için iyi olan ama senin bebeğin kıymetli bebek ve bebek için en sağlıklısı sezaryen dedi. 10 Ekime gün verdi sezaryen için. 38+4 oluyorum o gün. Ama o tarihe kadar suyun gelir ve güzel açılman olur hemen normal doğuma alırım dedi. 10 ekimden sonra normal doğumu bekleyip riske atmak istemem dedi
Dualarımız seninle canım, sağlıkla gelsin bebişin, uygun olduğunda haber et merak ederizSelam kızlar.ben yarın sabah sezaryana girecem ins.dualarnzi bekliyorum.sağlıkla kucağıma alrm ins.
Sakin ol herşey yolunda gidecek inşallah :)Kızlar bir kaç saate sezeryan ile doğum yapacağım şu an kendimi hamile gibi hissetmiyorum şoka mi girdim acaba
Kızlar bir kaç saate sezeryan ile doğum yapacağım şu an kendimi hamile gibi hissetmiyorum şoka mi girdim acaba
Dogrudur cnm o zaman bende 4 de kadar yavas 4 den sonra cok hizli aciliyor doy biliyordum Allah kolaylik versin cok zor o aciyi cekmekBana baya baya hemsire soyledi 4e kadar acilma fazla sanci yapmiyo diye.hatta sanci ceken bi kadin vardi yattigim zaman hissetmiyorum ayakta daha cok hissediyorum sanciyi dedi ve ebe de ayakta olup yurursen acilman daha cabuk olur daha kolay dogurursun dedi.
İcini ferah tut minigine kavusacaksin hadi hayirlisiyla alirsin kucagina insallahKızlar bir kaç saate sezeryan ile doğum yapacağım şu an kendimi hamile gibi hissetmiyorum şoka mi girdim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?