2017 EKİM Anne adayları

Benim doktorda onemli degil dedi. Sen sezaryen olacaksin canim buyuk olmasi senin icin daha iyi. Ama ben zorlanirim buyuk olursa. Babasi 5 kilo dogmus insallah ona cekmez diyordu doktor.
Ama bana cekmis sanirim minyonmus:))
Aynen biraz ele gelsin istiyorum ama çok kilolu değil bizimki :)
Maşallah 5 kg da az değil :) minyonlar da tatlı canım ya sağlıkla gelsin minyonun :)

Aynen biraz ele gelsin istiyorum ama çok kilolu değil bizimki :)
Maşallah 5 kg da az değil :) minyonlar da tatlı canım ya sağlıkla gelsin minyonun :)
Amin canim saol seninde az kaldi darisi basimiza. Sag saglim al kucagina insallah :)

Hiç daralmasın için normal doğum en güzeli, oğlumda 8 cm açılma olmasına saatlerce suni sancıya rağmen sezeryan oldum. Sancı zor değil zaten benim şimdiden başladı sancılarım ilaçla durdurmaya çalışıyor doktor, sezeryan olmama rağmen bu normal olsa diye dua ediyorum. Her türlü Ne şekilde olursa olsun sağlıkla kucağımıza alınca her şeye değecek o bebiş hepsini hemen unutacağız

Ben istemiyorum acikcasi oneren dr da var onermeyen de

Kızlar bende yarin 37+0 oluyo kontrole gidicem . 34+4 te 3 kiloydu yaa acaba kac olmuştur cok merak ediyorum . Normal yapabilecek miyim acabaaçok büyümeden erken gelsin diye yediğim hurmalar löp löp et olmamıştır inşallah oğluma. Dua edin bana normal olsun
Yarın bisey der mi acaba doktor sezeryan gerekiyo diye falan

Kim diyir cnm gozumle girdum sanci cekeni yuzunden belliydi ne yasadigi 4 den sonra yurutmuyorlar bile

Bana baya baya hemsire soyledi 4e kadar acilma fazla sanci yapmiyo diye.hatta sanci ceken bi kadin vardi yattigim zaman hissetmiyorum ayakta daha cok hissediyorum sanciyi dedi ve ebe de ayakta olup yurursen acilman daha cabuk olur daha kolay dogurursun dedi.

selam kızlar dün muayenemde bebeğin bir haftadan önden gittiğini öğrendim bu kötü birley mi ? Bilginiz var mı doktoruma bazı sorular sorarken bunu sormayı unuttum ve kafam takıldı.
Kötü bisey deil canım benimde hep iki hafta önden gidiyodu simdi son 1 aydor farki artırdı 3 hafta önden gidiyo. Bebegin büyüklüğüyle alakali cok onden giderse iri olur sezeryan gerekebilir bana doktorlarin söylediği bu ama bi haftadan bisey olmaz. Zaten büyük olmasi sadece doğum seklini etkilernis saglik icin iyi yada kötü degil merak etme

ben bende ki sancılsrı çok hafif buluyorum ztn böyle doğrulmaz diyorumda ne zaman şiddetlenip düzene girer onu bilemşyorum kontrolün ne zaman bnm cmt
Bnmde pazartesi bnmde hafif hafif oluyo sancida bugn sabah şiddetli oldu sadece. :) Bide geçen öğlen 12de başladı akşam 7ye kadr saat başı bi sancı geldi gitti onda dedm basliyo yavaş yavaş ama diilmis :)

Anladım canım sağıl cevabın için, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Selam kızlar.ben yarın sabah sezaryana girecem ins.dualarnzi bekliyorum.sağlıkla kucağıma alrm ins.
Dualarımız seninle canım, sağlıkla gelsin bebişin, uygun olduğunda haber et merak ederiz

Benim de bugün kontrolüm vardı, nstde sancı çıkmadı şükür, bebiş 2500 gramı geçmiş, her şey yolunda giderse küvöze girmez artıkın dedi. 40. haftayı görürse 3300-3700 gram arası hesaplandı, baş aşağı pozisyona gelmiş. kan sulandırıcı iğneyi 36da keseceğim doğumdan sonra 1 gün ara verip 2 hafta daha kullandıracağım pıhtı atmaması için dedi. Gelişmeler şimdilik bu kadar arkidişler

Kızlar bir kaç saate sezeryan ile doğum yapacağım şu an kendimi hamile gibi hissetmiyorum şoka mi girdim acaba
Sakin ol herşey yolunda gidecek inşallah :)
Kavuşmaya çok az kaldı onu düşün :)
Gözün aydın şimdiden

Dogrudur cnm o zaman bende 4 de kadar yavas 4 den sonra cok hizli aciliyor doy biliyordum Allah kolaylik versin cok zor o aciyi cekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…