- Emoji Skoru
- 199
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.481
Aynı bnm kız yolda giderken hep hareket halinde nst bağlıyolar tık yok zorla hareket ettiriyoz cıkarıyolar yine baslıyor gıcık olacak benim kız daHastaneye geldim kontrol gunum kizlar nst ye baglandim normalde sancilarim hep olur bu nsgye baglandigimda kesilir sanci falan kalmaz dalga geciyo bu bebek bizimle:))
Bi çatlak da bennnnn.dun fazla kipirdamadı.bugünde.doktora gidicektim.saglik ocaginda ko trolüm vardı.orda kalp atışını duyunca rahatladımmTek çatlak ben değimisim oleyybnm kızım oynuyor ama eskisi gibi değil kıvranan şeklinde bir evham yapıyorum eskisi gibi oynamıyor diye Allah dan internet var baktım normalmiş hayırlısı ile bitirseydik hamileligi kucagimiza alsaydık miniklerimizi
:) Kolay değil kavuşmadan kaybetme korkusu yaşıyoruz hepimiz ister istemez evlat Candan da öte işte anne olmak böyle bir şeymiş az kaldı hayırlısıyla hepimizin rabbim sağ sağlim kavuştursun evlatlarımıza sorunsuz alalım evimize dönelim kuvezde olan bebisler de iyilessin annelerine kavussun aminnnBi çatlak da bennnnn.dun fazla kipirdamadı.bugünde.doktora gidicektim.saglik ocaginda ko trolüm vardı.orda kalp atışını duyunca rahatladımm
Ya ben de psikopata bağladım elim karnımda sürekli oynuyor mu diye.. Hareket edene kadar içim içimi yiyor.. O yüzden sabırsızlıkla ve hayırlısıyla bir an önce doğurmak istiyorum kafa gidik çünkü..
Bir de geçen bi yerde denk geldi bebeğin poposu sağdaysa doğum zor soldaysa kolay oluyormuş böyle bi şey duyan var mı aranızda..? Benim hep sağdaydı şimdi ortaya geldi biraz hissediyorum..
Dün kontrolüm vardı benim de son kontrol işte kolay olur diye evimin karşısındaki devlet hastanesine gittim ,doktor kilosunu söylemedi sormama rağmen hem de ,bizim için önemli olan kalbinin atımı falan dedi kilosu çok az olsa sıkıntı yaratacak kadar yani söylerdim dedi ,çok merak ediyordum da2900 mus benim kizin kilosu. Doktor minyon bi bebek dedi. Ufak yani. Ama iyi sorun yok daha rahat dogumun olur dedi kizlar.
En iyisi elinden geldiğince emzirmeye gayret etmek :)Bana da ebe kesinlikle alıştırmayın, süt biberondan daha kolay geliyor, bebek memede niye efor sarf edeyim deyip hep biberondan içmek ister dedi. Meme de emilmeye emilmeye süt üretimini kesiyor, sağıp verseniz bile kaşık kullanın dedi. Mantıklı geldi, deneyip göreceğiz. bir de gece sütü uyku yapar gündüz sütü enerji verir, sağdığınız gündüz sütünü akşam verirseniz çocuk uyumaz dedi
Günde 3-5 tane bence yeterli canım, geçen 25 tane yiyen gördüm marifet gibi yazmış bir de. Her şeyin fazlası zarar
Bir hafta sonra kavuşuyorsunuz demek, gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebiş inşallah. son kontrolümde makat gelişti bebek, senin yazdıklarını okuyunca belki doğum pozisyonuna girmiştir girmedeyse de seninkini gördükten sonra umudumu kaybetmem son güne kadar
Tabiki de olur arkadaşım daha vaktimiz var, hiç yapmamaktan iyidir.İkisinin de kendine göre avantajı var ki ikisine de hazırlıklı olmalıyız bence, normal diye gidip sezeryana da alınabiliriz sonuçta. Kegel çok işe yarıyor diyorlar, tek seferde 10 sn tutsan yeterliymiş.İzlediğin videolar da seni panik yaptırıyorsa izleme naçizane tavsiyem
Haklisin canm bazen bn söylenince diyorm kendime hayırdır bu kadar soylenme niye dort gözle bekliyordn . Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşlh:)Eşim akşam oldu mu korkuyor diyor yine başlayacak :) sonra başlıyor oğlum dayan cumartesiye ne kaldı diye göbişimle konuşmaya :))Allah hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ve Allah isteyen herkese nasip etsin :) Bazen şuram ağrıyor buram ağrıyor diye sızlanınca hemen ardından şükrediyorum çünkü etrafımızda çocuk isteyip olmayan o kadar insan var ki ,ki onlardan biriydik ,Allah hayırlısıyla onlara da versin :)benim sabahları hormonlar tavan çok duygusalım ya
Bndede sancı oluyo tamam diyorm geliyo az kaldı bi iki gune olur ama yok gelmiyo bugn sabaha karşı iki kere sanciyla uyandm doğuruyom sandm ama yok dahaevet normal bekliyorum progestanı da bıraktm 2 3 hafta oldu her an doğabilir die bekliyoruz ama keyfi gelmedi henüz bakalım ne zaman gelcek 2 gündür ara ara sancı geliyo ama hem hafif hem seyrek 3 4 kere anca cmt kontrol vsr bakalım ne dicek doktor erkem doğum riski var diye de egzersiz fln yapmamıştm hiç
Benim doktorda onemli degil dedi. Sen sezaryen olacaksin canim buyuk olmasi senin icin daha iyi. Ama ben zorlanirim buyuk olursa. Babasi 5 kilo dogmus insallah ona cekmez diyordu doktor.Dün kontrolüm vardı benim de son kontrol işte kolay olur diye evimin karşısındaki devlet hastanesine gittim ,doktor kilosunu söylemedi sormama rağmen hem de ,bizim için önemli olan kalbinin atımı falan dedi kilosu çok az olsa sıkıntı yaratacak kadar yani söylerdim dedi ,çok merak ediyordum da
2900 mus benim kizin kilosu. Doktor minyon bi bebek dedi. Ufak yani. Ama iyi sorun yok daha rahat dogumun olur dedi kizlar.
Benimde kücükk 2720 37 haftada.inşallah son haftada kilo alırlar birazz2900 mus benim kizin kilosu. Doktor minyon bi bebek dedi. Ufak yani. Ama iyi sorun yok daha rahat dogumun olur dedi kizlar.
Aman cok almasin daha iyi ya dogumdan cok korkuyorum bise olmaz kucuk olsun anneleri besler onlariBenimde kücükk 2720 37 haftada.inşallah son haftada kilo alırlar birazz
Sormadim canim boyunu. Nasil hesapliyoduk fotografi varÇok da ufak değil aslında kilo belli olmaz iki haftada 1 kilo bile alabiliyormuş son dönem. Boyu kaç cm?
ben bende ki sancılsrı çok hafif buluyorum ztn böyle doğrulmaz diyorumda ne zaman şiddetlenip düzene girer onu bilemşyorum kontrolün ne zaman bnm cmtBndede sancı oluyo tamam diyorm geliyo az kaldı bi iki gune olur ama yok gelmiyo bugn sabaha karşı iki kere sanciyla uyandm doğuruyom sandm ama yok daha))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?