2017 EKİM Anne adayları

Hastaneye geldim kontrol gunum kizlar nst ye baglandim normalde sancilarim hep olur bu nsgye baglandigimda kesilir sanci falan kalmaz dalga geciyo bu bebek bizimle:))
Aynı bnm kız yolda giderken hep hareket halinde nst bağlıyolar tık yok zorla hareket ettiriyoz cıkarıyolar yine baslıyor gıcık olacak benim kız da

Bi çatlak da bennnnn.dun fazla kipirdamadı.bugünde.doktora gidicektim.saglik ocaginda ko trolüm vardı.orda kalp atışını duyunca rahatladımm

Bi çatlak da bennnnn.dun fazla kipirdamadı.bugünde.doktora gidicektim.saglik ocaginda ko trolüm vardı.orda kalp atışını duyunca rahatladımm
:) Kolay değil kavuşmadan kaybetme korkusu yaşıyoruz hepimiz ister istemez evlat Candan da öte işte anne olmak böyle bir şeymiş az kaldı hayırlısıyla hepimizin rabbim sağ sağlim kavuştursun evlatlarımıza sorunsuz alalım evimize dönelim kuvezde olan bebisler de iyilessin annelerine kavussun aminnn

Normal doğum bekleyenler şu siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Faydalı bilgiler var. doulannesra.com

Benimkide sağda popo . hatta ben başı sanıyordum hep o kadar gergin ki popoyu dayadığı yer.

2900 mus benim kizin kilosu. Doktor minyon bi bebek dedi. Ufak yani. Ama iyi sorun yok daha rahat dogumun olur dedi kizlar.
Dün kontrolüm vardı benim de son kontrol işte kolay olur diye evimin karşısındaki devlet hastanesine gittim ,doktor kilosunu söylemedi sormama rağmen hem de ,bizim için önemli olan kalbinin atımı falan dedi kilosu çok az olsa sıkıntı yaratacak kadar yani söylerdim dedi ,çok merak ediyordum da

Benim hamile günlüğüm bebeğimin ters olduğunu sanki biliyor :)))

En iyisi elinden geldiğince emzirmeye gayret etmek :)

Haklisin canm bazen bn söylenince diyorm kendime hayırdır bu kadar soylenme niye dort gözle bekliyordn . Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşlh:)

Bndede sancı oluyo tamam diyorm geliyo az kaldı bi iki gune olur ama yok gelmiyo bugn sabaha karşı iki kere sanciyla uyandm doğuruyom sandm ama yok daha ))))

Benim doktorda onemli degil dedi. Sen sezaryen olacaksin canim buyuk olmasi senin icin daha iyi. Ama ben zorlanirim buyuk olursa. Babasi 5 kilo dogmus insallah ona cekmez diyordu doktor.
Ama bana cekmis sanirim minyonmus:))

Merhaba kizlar artik son zamanlara yaklaştı bir çoğumuz Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin.
Ben hala doğurmadım :) Ama sancılarım var dün yine serum aldım sancilari kesmesi için. Sanci kesici ilaca ragmen boyle olduğu icin doktorum 40. haftayi göremeyeceğimi muhtemelen 2 hafta icinde doğacağını söylüyor bebeğimin. Ne ictiğim adalat sanci kesiciyi ne de progestani kesti. Heran tetikte bekliyorum :) 47.6 cm 2631 grammis bebeğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benimde kücükk 2720 37 haftada.inşallah son haftada kilo alırlar birazz
Aman cok almasin daha iyi ya dogumdan cok korkuyorum bise olmaz kucuk olsun anneleri besler onlari
Çok da ufak değil aslında kilo belli olmaz iki haftada 1 kilo bile alabiliyormuş son dönem. Boyu kaç cm?
Sormadim canim boyunu. Nasil hesapliyoduk fotografi var

Kızlar benim bebiş hep solda ve şuan çok baskı var kaburgamda bu ne oluyor şimdi sancı ne demek onu bile bilmiyorum valla ağrı esigim yüksektir

Bndede sancı oluyo tamam diyorm geliyo az kaldı bi iki gune olur ama yok gelmiyo bugn sabaha karşı iki kere sanciyla uyandm doğuruyom sandm ama yok daha ))))
ben bende ki sancılsrı çok hafif buluyorum ztn böyle doğrulmaz diyorumda ne zaman şiddetlenip düzene girer onu bilemşyorum kontrolün ne zaman bnm cmt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…