- Emoji Skoru
- 1.666
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.461
40ta yikadim ama uzun programda yikadimben ebebekden %100 organik granül sabun tozu aldım. onunla 30 derecede en kısa programda yıkadım. aldığım tüm kıyafetleri ,nevresimleri,battaniyeleri yıkadım birşey olmadı. yep yeni. sen kaç derecede yıkadın?
Ben herseyini yikadim. Uzun programda yikamana gerek yokki. Zaten kirli degil bir tozu gitsin yeter. Birde utuluyorsun yeterli. Kisa programda yika. Benim kisa prog. 20dk.40ta yikadim ama uzun programda yikadimrenklere gore ayirdim pembeler beyazlar maviler seklinde renkler karismasin diye demek ki uzun yikamama gerek yok orada hata yapmisim o yuzden dusundum tek ic kiyafetleri mi yikasam dis tulum elbise falan onlari yikamasam mi diye sen herseyini mi yikadin??
Kisa programim var istedigin derecede istedigin kadar su ile yikayabiliyor orasi onemli degil bozulup bozulmamasi onemli olan birde temizlenmesi tabi. Bozulmuyorsa herseyi yikayayim bende :) tesekkur ederim emillyBen herseyini yikadim. Uzun programda yikamana gerek yokki. Zaten kirli degil bir tozu gitsin yeter. Birde utuluyorsun yeterli. Kisa programda yika. Benim kisa prog. 20dk.
Benim bozulmadi birde boyle dene. Insallah bozulmaz. Rica ederim. Kolay gelsinKisa programim var istedigin derecede istedigin kadar su ile yikayabiliyor orasi onemli degil bozulup bozulmamasi onemli olan birde temizlenmesi tabi. Bozulmuyorsa herseyi yikayayim bende :) tesekkur ederim emilly
Biraz göz yorucu keşke bulut falan olsaydıEki Görüntüle 2046863 Kızlar katalogdan çok beğenerek seçmiştim bu duvae kağıdını ama yaptırınca çok göz yorucu oldu gibime geldi. Söktürmeli miyim sizce
Gece nöbeti
Ben de buradayım..
Kızlar bende bütün gece uuyumadim nerdeyse sabaha karşı daldım bence buda rabbimin bir lütfu uykusuz geceler için staj gibi düşününBende burdayım kızlar artık hiç uyuyamiyorum ben yaa
Sanciyi bnde genelde gece bekliyom nedense herkes akşam yada gece sancilaniyo genelde herlde ondanHayırlısıyla doğuraydık valla ,bi de doğumdan sonra bunlar artar bebek zayıf mı sütün mü yetmiyor yok işte sıcak bunu giydirmişsin yok soğuk böyle ayy bitmeeez :)
Benim akşamları oluyor canım dün bi yazı okudum sancı dediğimiz hormon loş ışık severmiş gece vs doğum çok olurmuş bu yüzden
Aynen öyle . Normal doğum mu bekliyordn canm sn Bn gün geçtikçe heyecanlanıyorm :)bende ist dayım ne ararsan her yerde mevcut sokak araları bile eczane dükkan dolu hiç o eksik işine takılmamak lazım
Eşim akşam oldu mu korkuyor diyor yine başlayacak :) sonra başlıyor oğlum dayan cumartesiye ne kaldı diye göbişimle konuşmaya :))Allah hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ve Allah isteyen herkese nasip etsin :) Bazen şuram ağrıyor buram ağrıyor diye sızlanınca hemen ardından şükrediyorum çünkü etrafımızda çocuk isteyip olmayan o kadar insan var ki ,ki onlardan biriydik ,Allah hayırlısıyla onlara da versin :)benim sabahları hormonlar tavan çok duygusalım yaSanciyi bnde genelde gece bekliyom nedense herkes akşam yada gece sancilaniyo genelde herlde ondan
evet normal bekliyorum progestanı da bıraktm 2 3 hafta oldu her an doğabilir die bekliyoruz ama keyfi gelmedi henüz bakalım ne zaman gelcek 2 gündür ara ara sancı geliyo ama hem hafif hem seyrek 3 4 kere anca cmt kontrol vsr bakalım ne dicek doktor erkem doğum riski var diye de egzersiz fln yapmamıştm hiçAynen öyle . Normal doğum mu bekliyordn canm sn Bn gün geçtikçe heyecanlanıyorm :)
Tek çatlak ben değimisim oleyyYa ben de psikopata bağladım elim karnımda sürekli oynuyor mu diye.. Hareket edene kadar içim içimi yiyor.. O yüzden sabırsızlıkla ve hayırlısıyla bir an önce doğurmak istiyorum kafa gidik çünkü..
Bir de geçen bi yerde denk geldi bebeğin poposu sağdaysa doğum zor soldaysa kolay oluyormuş böyle bi şey duyan var mı aranızda..? Benim hep sağdaydı şimdi ortaya geldi biraz hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?