2017 EKİM Anne adayları

40ta yikadim ama uzun programda yikadim renklere gore ayirdim pembeler beyazlar maviler seklinde renkler karismasin diye demek ki uzun yikamama gerek yok orada hata yapmisim o yuzden dusundum tek ic kiyafetleri mi yikasam dis tulum elbise falan onlari yikamasam mi diye sen herseyini mi yikadin??

Ben herseyini yikadim. Uzun programda yikamana gerek yokki. Zaten kirli degil bir tozu gitsin yeter. Birde utuluyorsun yeterli. Kisa programda yika. Benim kisa prog. 20dk.

Ben herseyini yikadim. Uzun programda yikamana gerek yokki. Zaten kirli degil bir tozu gitsin yeter. Birde utuluyorsun yeterli. Kisa programda yika. Benim kisa prog. 20dk.
Kisa programim var istedigin derecede istedigin kadar su ile yikayabiliyor orasi onemli degil bozulup bozulmamasi onemli olan birde temizlenmesi tabi. Bozulmuyorsa herseyi yikayayim bende :) tesekkur ederim emilly

Kisa programim var istedigin derecede istedigin kadar su ile yikayabiliyor orasi onemli degil bozulup bozulmamasi onemli olan birde temizlenmesi tabi. Bozulmuyorsa herseyi yikayayim bende :) tesekkur ederim emilly
Benim bozulmadi birde boyle dene. Insallah bozulmaz. Rica ederim. Kolay gelsin

Kizlar bi sey daha soracagim yeni fark ettim egilirken kalkarken karnimin sag ust tarafindan gicir gicir ses geliyor guruldama sesi gibi arada sirada sizde de oluyor mu acaba? Yoksa ben kan hapi icecegim diye bisey yemiyorum ondan mi ki?? Merak ettim

Sanırım vücudumuz uykusuzluğa alıştırıyor kendini :)

Sanciyi bnde genelde gece bekliyom nedense herkes akşam yada gece sancilaniyo genelde herlde ondan

Sanciyi bnde genelde gece bekliyom nedense herkes akşam yada gece sancilaniyo genelde herlde ondan
Eşim akşam oldu mu korkuyor diyor yine başlayacak :) sonra başlıyor oğlum dayan cumartesiye ne kaldı diye göbişimle konuşmaya :))Allah hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ve Allah isteyen herkese nasip etsin :) Bazen şuram ağrıyor buram ağrıyor diye sızlanınca hemen ardından şükrediyorum çünkü etrafımızda çocuk isteyip olmayan o kadar insan var ki ,ki onlardan biriydik ,Allah hayırlısıyla onlara da versin :)benim sabahları hormonlar tavan çok duygusalım ya

Ya ben de psikopata bağladım elim karnımda sürekli oynuyor mu diye.. Hareket edene kadar içim içimi yiyor.. O yüzden sabırsızlıkla ve hayırlısıyla bir an önce doğurmak istiyorum kafa gidik çünkü..
Bir de geçen bi yerde denk geldi bebeğin poposu sağdaysa doğum zor soldaysa kolay oluyormuş böyle bi şey duyan var mı aranızda..? Benim hep sağdaydı şimdi ortaya geldi biraz hissediyorum..

Hastaneye geldim kontrol gunum kizlar nst ye baglandim normalde sancilarim hep olur bu nsgye baglandigimda kesilir sanci falan kalmaz dalga geciyo bu bebek bizimle:))

Aynen öyle . Normal doğum mu bekliyordn canm sn Bn gün geçtikçe heyecanlanıyorm :)
evet normal bekliyorum progestanı da bıraktm 2 3 hafta oldu her an doğabilir die bekliyoruz ama keyfi gelmedi henüz bakalım ne zaman gelcek 2 gündür ara ara sancı geliyo ama hem hafif hem seyrek 3 4 kere anca cmt kontrol vsr bakalım ne dicek doktor erkem doğum riski var diye de egzersiz fln yapmamıştm hiç

Tek çatlak ben değimisim oleyy bnm kızım oynuyor ama eskisi gibi değil kıvranan şeklinde bir evham yapıyorum eskisi gibi oynamıyor diye Allah dan internet var baktım normalmiş hayırlısı ile bitirseydik hamileligi kucagimiza alsaydık miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…