- Emoji Skoru
- 11.032
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.421
:) ayy heyecanlı son sayımlar başladı desene benim ki de bazen okadar acayip karnımın heryerini birden sallıo ki diyorum başaşağı iken ters dönmesin bu çocuk bildiğin içinden çıkacak gibi heryerim birden oynuo :)Kontrolden geldik. Dün gece karnım çok fazla şekilden şekle girdi, çok kasıldım ve hiç olmadığı kadar gaz sorunu yaşadım. Benim Uşak yine dönmüş. Dünkü hareketlilik bundanmış demekki.
Baş aşağı şuan. Ben bişey hissetmesem de NST de iki defa 50-60 sancı çıktı.
Dr pozisyon güzel, bol yürüyüş yap dedi Ama ben sezaryen tarihi istedim Geçmiş ameliyatlarımdan ötürü. Bazı dr lar rahmin yırtılabilir dediği için normalden çekindim. Zaten bebeğimin başı da büyük. Rabbim aldığım karardan pişman etmesin. 27.09.2017 kısmetse kucağımızda.
Not:alttaki imza tarihi gelişime göre idi. Sata göre 38+3 de sezaryen
bende kudüs hurmasını seviyorum aslında yumuşacık ama çok pahalı ya nerdeyse tanesi 1 tlye geliyo bende alayımda yiyim bari bi hurma :)Ben medine hurması aldım ebeler günde 6 tane yeterli diyorlar
Hadi hayırlısı olsun.yalnz senin bebek cok yaramaz.bu hadtalarda dönmeyi nasıl başarıyo:)iyi bi hafta sezaryan icin.benim biraz erken olacak farklı sebeplerden kısmetse 2 gün sonra 37+2de Bebeğim kucağımda olacakKontrolden geldik. Dün gece karnım çok fazla şekilden şekle girdi, çok kasıldım ve hiç olmadığı kadar gaz sorunu yaşadım. Benim Uşak yine dönmüş. Dünkü hareketlilik bundanmış demekki.
Baş aşağı şuan. Ben bişey hissetmesem de NST de iki defa 50-60 sancı çıktı.
Dr pozisyon güzel, bol yürüyüş yap dedi Ama ben sezaryen tarihi istedim Geçmiş ameliyatlarımdan ötürü. Bazı dr lar rahmin yırtılabilir dediği için normalden çekindim. Zaten bebeğimin başı da büyük. Rabbim aldığım karardan pişman etmesin. 27.09.2017 kısmetse kucağımızda.
Not:alttaki imza tarihi gelişime göre idi. Sata göre 38+3 de sezaryen
Hurmayı tek sayı yemek sünnetmis.çift yiyince farklı etki yapıyormuş tek yiyince farklı cok şaşırmıştım.bir de hurmada bulunanla suni sancinin icindeki madde aynıymışBen medine hurması aldım ebeler günde 6 tane yeterli diyorlar
Karnımın şekli bebeğin hareketlerinden olmuyor galiba canım. Tabi bazen çalkalıyor bebiş ama şekilden şekle girdi dediğim kasılma gibi farklı yerleri kaskatı kesildi, birkaç kez Deniz simidi takmış gibi yanlamasına oldu karnım eşim bile korktu görünce. 26da böyle hissedip dr a gittiğimde baş aşağı dönmüştü, geçen hafta yine öyle oldum ve makat geliş dönmüştü, dün gecede yine öyle oldum ve şimdi baş aşağı. Daha da dönmez inşaAllah. Benim gebelik öncesi ameliyatla rahim genişletildi, dr fazla genişletti galiba:) ayy heyecanlı son sayımlar başladı desene benim ki de bazen okadar acayip karnımın heryerini birden sallıo ki diyorum başaşağı iken ters dönmesin bu çocuk bildiğin içinden çıkacak gibi heryerim birden oynuo :)
Sorma hemde ne yaramazlık:)Hadi hayırlısı olsun.yalnz senin bebek cok yaramaz.bu hadtalarda dönmeyi nasıl başarıyo:)iyi bi hafta sezaryan icin.benim biraz erken olacak farklı sebeplerden kısmetse 2 gün sonra 37+2de Bebeğim kucağımda olacak
Hayırlı günler arkadaşlar :)
Dostacilisoyler canım demin geldim hastaneden çok şükür yolunda herşey ben bugün 35+1 im bebeğim 3 hafta önde yine 3363 gr artık kontrollerimiz haftalık.
Normali bekliyorum canım ama sıfır sancı sıfır açılmaNerden aldin canim marketten mi? Bide normal dogumumu bekliyorsun haftan baya ilerlemis. Sezaryen olsa alirlardi.
Aynen medinede kudüsde pahalı ama diğerleride kabuktan ibaret gibi :)bende kudüs hurmasını seviyorum aslında yumuşacık ama çok pahalı ya nerdeyse tanesi 1 tlye geliyo bende alayımda yiyim bari bi hurma :)
Bilmiyordum 7 tane yerim o zaman :)Hurmayı tek sayı yemek sünnetmis.çift yiyince farklı etki yapıyormuş tek yiyince farklı cok şaşırmıştım.bir de hurmada bulunanla suni sancinin icindeki madde aynıymış
Ben ebeye sormuştumKızlar bişey sorucam. Ben hastane çantasına 1tane 10lu, 1tane5li hastane çıkışı, 2tane de zıbınlı alt üst takım koydum.
Bebek doğunca giydirmeleri için 10lu hastane çıkışını tül keseye koydum ebeye vermesi kolay olsun diye ama bundaki tüm parçaları giydirirler mi acaba. Giydirmedikleri parçalar kaybolsun istemem. Tül içine; iç zıbın, çıtçıtlı atlet, dış zıbın, ayaklı pantolon, eldiven, şapka, çorap, ağız bezi, önlük, triko battaniye ve haricen kundak ve bir bez koydum. Başka bişey daha lazım olur mu ki o an
Canım o şöyle zannımca, bebek ters dönüyor veya dönmüyor ayağı veya başıyla mideye baskı uyguluyor son ay itibariyle hormonlar da artma değişme oluyor ve reflü tavan yapıyor bazısında o hormon okadar zorlamıyor mideyi ve bebek de tam kanala yerleştiğinden mide de baskı oluşturmuyorCanım karşı komşumun hiiç mide yanması olmamış oğlu maşallah bi sürü saçla doğdu, ablam 9 ay boyunca mide yanması yaşadı yeğenim de baya saçlı doğdu velhasıl saçın mide yanmasıyla ilişkisi var mı ben anlamadım :))
Güzel açıklamışsın canım :)Canım o şöyle zannımca, bebek ters dönüyor veya dönmüyor ayağı veya başıyla mideye baskı uyguluyor son ay itibariyle hormonlar da artma değişme oluyor ve reflü tavan yapıyor bazısında o hormon okadar zorlamıyor mideyi ve bebek de tam kanala yerleştiğinden mide de baskı oluşturmuyor
Bende senin gibi ebeye vereceklerimi bi muslim beze sardim.Kızlar bişey sorucam. Ben hastane çantasına 1tane 10lu, 1tane5li hastane çıkışı, 2tane de zıbınlı alt üst takım koydum.
Bebek doğunca giydirmeleri için 10lu hastane çıkışını tül keseye koydum ebeye vermesi kolay olsun diye ama bundaki tüm parçaları giydirirler mi acaba. Giydirmedikleri parçalar kaybolsun istemem. Tül içine; iç zıbın, çıtçıtlı atlet, dış zıbın, ayaklı pantolon, eldiven, şapka, çorap, ağız bezi, önlük, triko battaniye ve haricen kundak ve bir bez koydum. Başka bişey daha lazım olur mu ki o an
Ben arastirmistim gunde 5 ile 6 adet yaziyordu canim rahmi rahatlattigi icin fazlasi erken dogum yapiyormus son aylarda bu kadar yemek daha kisa sure sanci cekip dogurmamizi sagliyormus oyle yaziyordu bir makaledeSaol canim etkisi oluyorsa alayim bende yarin baslayayim yemeye. Gunde kac tane yemeliyiz fazlasi zarar mi
Git bence. Mikrobik durum var mı diye bakılıyor. Uzun süren ishaller tehlikeli. Ben de olmuştum. Gaita veriyorsun. Sen örnek veriyorsun idrar gibi. Benimki üşütmeye bağlıydı ilaç vermedi. Pirinç lapası, muz, patates haşlama falan önerdi. Ama geçmedi. Kadın doğum dr söyledim. Reflor verdi. 3 gece içtim öyle geçti. Geçmiş olsun. Senin bulantı da var diyorsun. Üşütmüş olabilirsin. Acil şifalar.Doktor gel gaita tektiki yapalim dedi ya hic gidesim yok midem berbat hem de nasil yapiliyo acaba bu tetkik kendi mi ornek aliyo ben kendim mi veriyorum ooof of biktim valla
Artik bu saatten sonra benimki erken olmaz heralde canim dogsun biran once o zaman epey yiyim :))Ben arastirmistim gunde 5 ile 6 adet yaziyordu canim rahmi rahatlattigi icin fazlasi erken dogum yapiyormus son aylarda bu kadar yemek daha kisa sure sanci cekip dogurmamizi sagliyormus oyle yaziyordu bir makalede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?