2017 EKİM Anne adayları

Gecenncumartesi bende istifra nendeiyle acile gittim dediler bugünler e hamilelerde salgin var herhalde ishal mide bulantisiyla geliyolar serum takiyrz diye.

Allah diger hamileleri korusun bu salgindan cok bela biseymis hastanede siranin gelmesini bekliyorm ama dakka basi wcye gidiyorum doktora derdimi anlatirken altima yapmasam bari :):))

Allah diger hamileleri korusun bu salgindan cok bela biseymis hastanede siranin gelmesini bekliyorm ama dakka basi wcye gidiyorum doktora derdimi anlatirken altima yapmasam bari :):))
Amin canim rabbim sana ve tüm rahatsizligi olan hamilelere sifa versin bian önce. Bol sivi almayida unutma

Bendede iki tane nike sirt cantasi var. Biri siyah bunun gibi biri pembe.
Pembe benim icin siyah esim icin tasimasi kolay olabilir aslinda bende onlarimi kullansam.
Bence mantikli canim baktin memnun degilsin gönlüne göre alirsin hemen. Ben de bu büyük gelirse küçük bi sırt cantasi da kendime alirim diye dusundum.
bende aynısını aldım :)
Güle güle kullanalim canım:)
Ne kadar cnm bunun fiyatı güzelmiş beğendim
127tl kendi magazasindan aldim canim. 200tl den düşmüştü. Yine ayni markanin benzerleri boynerde 89tl-99tl civarinda. Esimin kumas kalitesi olarak bu hosuna gittigi icin bunu aldik.
Tamam canim öyle yapayim. Kettle da kaynatip 10dk bekleteyim icinde.
Cnm ilk kullanimdan once kaynatiliyor.ben bebegime iki yasina kadar hem emzik hem biberon kullandım.biberonları her kullanimdan sonra kaynattım.
Canim bilemedimki int.te kaynatilmali yaziyo burdaki cogu arkadas kaynamis suyun icinde bekletmis sadece. Cantami 36.-37. haftalarda ekimin ilk haftasi gibi hazirlamayi dusunuyorum. O zamana kadar biberonla emzikte beklesin en iyisi:)

Dün kendi dr.da kontrolum vardi bebek 2250kg 44cm cikti haftasiyla uyumlu 10 gun sonra 35+0da gel nst baglicaz dedi. Gecen haftada esimin arkadasi baska bi dr gittik yani dun 33+5ti, dört gün önce 33+1de gittik o dr bebek 2360kg boyu 47 cm boyu 10 gun kilosu 1 hafta onde diyet ve yuruyus yap boyle giderse bebek 4kg gecer sezeryan tercih edersin dedi. Simdi gelde hangisi dogru inan. O yuzden anladimki bu olcumlere inanmamak gerek. Iki dr.da doçent ve deneyimli ama makinami farkediyo bilemiyorumki ilginç.

Izledim canim yapmaua calistim dun ama isye belli bi sure yapmam lazim sanirim. Hurmayida dun basladim yemeye. Ama iste bunlar acilmanin kokay olmasi icin fakat benim acilma var sanci yok :))
Kizlar bu hurma hangi hurma. Buyuk meuve olanmi kuru gibi olan mi

Kontrolden geldik. Dün gece karnım çok fazla şekilden şekle girdi, çok kasıldım ve hiç olmadığı kadar gaz sorunu yaşadım. Benim Uşak yine dönmüş. Dünkü hareketlilik bundanmış demekki.
Baş aşağı şuan. Ben bişey hissetmesem de NST de iki defa 50-60 sancı çıktı.
Dr pozisyon güzel, bol yürüyüş yap dedi Ama ben sezaryen tarihi istedim Geçmiş ameliyatlarımdan ötürü. Bazı dr lar rahmin yırtılabilir dediği için normalden çekindim. Zaten bebeğimin başı da büyük. Rabbim aldığım karardan pişman etmesin. 27.09.2017 kısmetse kucağımızda.

Not:alttaki imza tarihi gelişime göre idi. Sata göre 38+3 de sezaryen

Saol canim etkisi oluyorsa alayim bende yarin baslayayim yemeye. Gunde kac tane yemeliyiz fazlasi zarar mi
Tek sayı olsun cnm peygamber efendimizin sünneti sayı olarak bilmiyorum ama 3 öğün 3 er adet iyi bence ben de 36 yi tamamlayınca basliycam

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a kalmış darısı bize. Daha da güzel haberlerini bekliyoruz :)

Nasıl oldun canım sen?
Vallahi cnm hiçbir şey çıkmadı boşuna yattım hastanede sadece tansiyona baktılar 3 gün boyunca yine de dikkat ediyorum yemekleri tuzsuz yiyorum suyuma limon sıktım öyle içiyorum tansiyon hapını dahi kullanma dedi Dr gerek yokmuş 12 8 den yukarı çıkmadı hiç çok şükür bebisin hareketlerini sayıyorum tansiyon yükselirse bebek hareketsizliğe gel dedi yine de haftada bir kontrol dedi pazartesi günleri Dr gidecem bu arada bebeğinizin hareketleri çok önemli orda tanıştığım bir abla bebiş hareketsiz diye geldi sezeryan olmuş bebisin hareketleri azaldığı için almışlar 33 haftalık di hareketlerini sayın mutlaka riske atmayın

Ben medine hurması aldım ebeler günde 6 tane yeterli diyorlar
Nerden aldin canim marketten mi? Bide normal dogumumu bekliyorsun haftan baya ilerlemis. Sezaryen olsa alirlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…