2017 EKİM Anne adayları

Bi video paylaştı burda onu izlesene :) çömelme faln yapıyorlar bide hurma yiyomusun?

:) Herşeyin hazirmi?
Çantalar hazır işte, eksikler illaki çıkacak onu da hastanenin etrafındaki eczana ve mağazalara güveniyorum :) odasını hazırladım kıyafetleri yıkanıp ütülendi vs hazırız inş ya ,peki sen hazır mısın canım seninkisi davetsiz misafir kim bilir ne zaman çalacak kapını prenses :)

Canm bnm hala eksiklerim var terlik bulamadım daha sus yapacaktı ablam onlarda bitmedi vs. Ivır zivirlar var yani çanta hazır yoksa kıyafetlerde yıkandi beşik alındı daha pazartesi günü geldi ve içi düzenlenecek bekliyo bni annemdeym bnde perşembe günü anca duzenlerim herlde doğarsa o zamana da ablamgil yapar napim :)

Aynen ya kendin yapabilirsen yaparsın yoksa yapsın ablanlar sen sıkma canını :) istediğin kadar hazırlık yap canım ama bebekle yaşamadan tam olarak ne lazım ne değil bilemezsin ,bilemeyiz zaten

Aynen ya kendin yapabilirsen yaparsın yoksa yapsın ablanlar sen sıkma canını :) istediğin kadar hazırlık yap canım ama bebekle yaşamadan tam olarak ne lazım ne değil bilemezsin ,bilemeyiz zaten
Aynen öyle bncede ya bide bisi alcak oluyorsun biri diyo gereksiz biri diyo gerekli bu kez tereddütte kalıyorsun :/ değişik işler bunlar baktm baş edemiyom biri diyo gerekli biri diyo gereksiz almiyom bisi doğsun alirm aciller alındı diyom smdide

Cok kotu ishal oldum ve sirtimda acayip bi sanci var ya midem de eksidi cok kotuyum napcam benn

o çok akıl verenlere bayılıyorum biri diyo kesinlikle almalısın okdr çok işime yaradı ki diğeri aman ne gereksiz kuzen biberon kullanımına çok erken başladı sterilizatörü sordum okdr çok işime yaradı ki alınmalı dedi başka bi arkadaşa sordum aman ksynar suya sok ne gerek var dedi ucuz şeylerde değiller ki alayımda kullanmazsam da dursun kenarda diim

Valla canim sac muhabbetinin tipda bi kesinligi yok ama halk dilinde hala sac var ondan diyorlar. Bi dogsunlar bakalim dogruluk payi varmi diye :))
Eger oyle ise benim ki bayagi rapunzel olmali ben bu yanmalari 6. Aydan beri yasiyorum gerci olabilir diyorum esiminde benimde ailede sacli doguyo bebekler bilemiyorum :)))

nasıl oldun ii misin uyuyabildin mi bugün

15 dakikada bi tuvalete kalkarak uyudum ilk defa boyle bisey yasiyorum ya ne kadar berbatmis hem midem bulaniyo hem karnim ve belim agriyo hem de durmadan tuvaletteyim. Fenalardayim doktora mesaj aticam kullancak bi ilac bisey varsa soylesin bakalim

Aynen öyle bazen guzl oluyo ama bazende kafa karışiyo :) bna biberon bile alma dediler takibimi yapan hemşire bile dedi alma lazım olursa alırsın emen çocuğa ısrarla biberon verilmez nasl olursa olsun biberon alisrsa bırakmaz dedi ilk 1 2 gün süt olmazsa mama al enjektör le ver yavaş yavaş arkasına hemen emzr senden emdigini sansın dedi. Almadm yeni doğan biberon bakalm lazm olcakmi olmicakmi :?

inşallah olmazlar :) bnde indirimde dr browns plastik olanı bulmıştm 14 mü 18 tl mi neydi ondan aldm çok zorda kalınırsa dir ama inşallah kullanmayız süt sağma da kimisi çocuk emerse ne gerek var dio kimi işe giderken alırsın dio kimi ilk zamanlar bile sağdım sütüm çoğaldı dio her kafadan bi ses çıkıo

Sorma korkar olduk hazırlık yapmaya ne almaya kalksan maşallah yorumlar bitmiyor :)

Bnde alsam Dr Browns alcaktm ama almadm ya bide burası küçük şehir 2 dkda istediğin yere ulasabiliyosn baktn lazm esimi yollarm avmye ebebekten alır gelir hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…