2017 EKİM Anne adayları

Canım sen bu konuda uzmansin diye soruyorum bizim Maxi Cosi pusetleri için böyle bir tehlike yok değil mi?

Doktorumuz hastaneden çıkarken bizden önce oğlumu pusetine koyup bağlamıştı bundayken merdivenlerden düşse bile bişey olmaz ona göre tasarlanıyor elde taşımak yok hiçbir zaman demişti zaten elde taşınmaz ki süt gibi oluyorlar ama kaliteli bir ürün kullanmak şart omurilik yapısı için...

Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Canımmm çok sevindim merakla bekliyordum sağ salim çıktınız çok şükür kilolalari boyları da çok çok iyi 41 kere maşallah :) Allahım uzun sağlıklı ömürler versin...

Ya peki mecbur parmakliycaz derseler napcaz. :))
Parmaklama isin sakasi tabi Kesin kendini kasmamissindir sen ondan rahat gecmisdir. Zaten kasmadigin surece sorun yok
Aynen öyle çünkü rahat ol sakinleri faln dedi kadın 35.haftadaydm doğumu tetiklerim hemn doğurursn sonra demişti bekledk sakinleyene kadr sık sık bakiyolrmi öyle gerçekten ya bnde merk ediyorm işin şakası bir yana dediğin gbi.

Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Ekim annelerinin zamanında doğan ilk bebekleri :))) hayırlı olsun canm maşallah evlatlarına güle güle büyüt çok sevindim yaa . Bu arada geçmiş olsun ameliyat nasıl geçti ?

Yok canım maxi cosi, cybex, nuna,.... gibi lüks markalar bir sürü testten geçiyor, kalitesi de belli ediyor zaten kendini.

MaşaAllah canım Allah analı babalı büyütsün. Sütün de gelir inşaAllah stres yapma kendine.

Regl agrisi gibi ama hafif agri hissediyorum bu normalmi gobek altinda ama hafif cok
Agrilar kasiklardami hissediliyor
35. Haftam bitti

Benimde ayni sekilde agrilarim basladi gobek altinda basliyor yanlara dogru devam ediyo ama regl agrisi gibi degil arada bide gaz sancisi gibi biseyler oluyor acaba dogum mu yaklasiyor

3400 müü maşallah canım çok çok iyilerrr bende anca eve geldim merakla baktım hemencik gelmiş yavrular gitgide heyecan artıo :) çoğumuz eylül annesi olucaz heralde süt gelir inşallah daha dur sezaryende geç gelio diyolar ya ayy ikiz bebişler maşallah ablaları nasll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…