- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.081
Canım sen bu konuda uzmansin diye soruyorum bizim Maxi Cosi pusetleri için böyle bir tehlike yok değil mi?Canım pusetlerin (anakucağının) o şekilde tasarlanmasının sebebi zaten anne karnındaki şekli verip omuriliğini koruması. Ama şöyle bir durum da var. Bazı ana kucaklarının içinde maliyeti düşürmek adına darbe emici falan hiç bir şey olmuyor ve çok sert ve fazla çukur kalıyor. Çok fazla derin ve sert ise resimdeki gibi bir bel destek minderi alabilirsin. Bak mesela resimdeki anakucağı alt plastiği ve kumaştan ibaret gibi.
Canımmm çok sevindim merakla bekliyordum sağ salim çıktınız çok şükür kilolalari boyları da çok çok iyi 41 kere maşallah :) Allahım uzun sağlıklı ömürler versin...Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Çok sevindim darısı bizlere inşallah. Kiloları da çok çok iyi :)Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
gözünaydın canım. kiloları gayet güzel. allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza.Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Aynen öyle çünkü rahat ol sakinleri faln dedi kadın 35.haftadaydm doğumu tetiklerim hemn doğurursn sonra demişti bekledk sakinleyene kadrYa peki mecbur parmakliycaz derseler napcaz. :))
Parmaklama isin sakasi tabi Kesin kendini kasmamissindir sen ondan rahat gecmisdir. Zaten kasmadigin surece sorun yok
Gözün aydın canim hadi geçmiş olsun sağlıklı bir şekilde kurtulmussunuz maşaallah sizeKızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Gözün aydın canim hadi geçmiş olsun sağlıklı bir şekilde kurtulmussunuz maşaallah sizeKızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Ekim annelerinin zamanında doğan ilk bebekleri :))) hayırlı olsun canm maşallah evlatlarına güle güle büyüt çok sevindim yaa . Bu arada geçmiş olsun ameliyat nasıl geçti ?Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Yok canım maxi cosi, cybex, nuna,.... gibi lüks markalar bir sürü testten geçiyor, kalitesi de belli ediyor zaten kendini.Canım sen bu konuda uzmansin diye soruyorum bizim Maxi Cosi pusetleri için böyle bir tehlike yok değil mi?
Doktorumuz hastaneden çıkarken bizden önce oğlumu pusetine koyup bağlamıştı bundayken merdivenlerden düşse bile bişey olmaz ona göre tasarlanıyor elde taşımak yok hiçbir zaman demişti zaten elde taşınmaz ki süt gibi oluyorlar ama kaliteli bir ürün kullanmak şart omurilik yapısı için...
Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Gözünüz aydın sutunuz de kisa surede gelir insallah.Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Kuzum gözün aydın :)Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Gözünüz aydın maşallah bebislerinize... Bol bol sütünüz olur inşallah..Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Öyle tabi imza atıp çıksam çıkarım ama gerek yokHerseyde bir hayir vardir canim tansiyonunun kontrol altinda olmasida iyi birsey bence. Skma canini pozitif düşün
Çok şükür bnm kızımın gelmeye niyeti yok ben biliyom 38 den sonra gelecek 18le normal doğuran varTedbir amaçlı turuyorlardr.olsun cok kötü olup hastanede yatmqktansa boşuna yatmak daha iyidir:))olumlu tarafından bak.şükür ki iyisin
Regl agrisi gibi ama hafif agri hissediyorum bu normalmi gobek altinda ama hafif cok
Agrilar kasiklardami hissediliyor
35. Haftam bitti
3400 müü maşallah canım çok çok iyilerrr bende anca eve geldim merakla baktım hemencik gelmiş yavrular gitgide heyecan artıo :) çoğumuz eylül annesi olucaz heralde süt gelir inşallah daha dur sezaryende geç gelio diyolar ya ayy ikiz bebişler maşallah ablaları nasllKızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?