2017 EKİM Anne adayları

Zaman kaybetmeden doktorunuza yada en yakın hastaneye gidip nst yaptirin lütfen bu kadar sıklıkta yalancı sancı olmaz diye biliyorum şimdiden sonra hicbisey ihmale gelmez geçmiş olsun...

Canm bu kadar sıksa bence acilden girus yapıp bi NST cektir.
12den sonra agrilar gecti kizlar. Tekrar gelirse gideyimmi yoksa oyle gectigi icin dogum agrisi degilmidir

Ben omega olarak regenesis max kullandım. Son haftalar epa değeri yüksek olanı kullanmamak gerekli diye biliyorum kanı sulandırıyormuş. Regenesisin epa değeri 50. Çok değil, istersen kullanabilirsin ama değeri yüksek olan bir ilaç kullanırsan 34 te bırakmak gerekliymiş. Yine de bir araştır istersen.

Kalsiyum olarak sadece haftada iki defa calciday d3 kullanıyorum. İçtiğim zaman öncesi ve sonrasında yakın saat süt ürünü tüketmiyorum. Fazlası da zararlıymış

Gecmis olsun canm.gözetim altinda olman gem senin hem bebek icin de iyi olur.merak etme gerekmedikce müdahele edip dogum yaptırmazlar zaten.

Canm bu kadar sıksa bence acilden girus yapıp bi NST cektir.
Tansiyonum normal çıkıyor cnm yarın çıkarım büyük ihtimalle

Geçmiş olsn canm hakkımızda hayırlısı sağlıkla kavuşursun inslh :)

Kızlar pazartesi 7:30 da inşAllah yatışım olacak.. duanızı bekliyorum :)
Kolay bi dogum olur ins.sağlıkla kavusursun bebeklerine:)masallah çifte mutluluk.
Bende bugün kontrolden geldim kızlar 2 ekim e gün verdi Sezeryan için su anda bebeğim 2 kilo 800 gram mis gayet iyi çok şükür
Sayılı gün daha cabuk geçer.sağlıkla kavusuruz hepimiz inşallsh.benim de son iki haftam ama dr henüz sezaryan tarihi vermedi.yarn kontrolüm var belki tarih netleşir son günler heyecanlı geciyo.

Aynen canım. Saglicakla kavusalim inşallah hepimiz bebeklerimize. Tarih verir artık doktorun sana da 2 hafta kaldıysa.

Yok canim agrilar biraz sklasinca hastahaneye giderim diyodum agri gecti
iyi bakalım az daha sıksın dişini bnmkide okdr hareketli ki çocuk daha içerde duramayacakmış gibi tepiniyo ya işteyken bukdr oynamıodu şimdi evdeyim diye oynıo ya da evdeyim die her hareketini hissediyorum

Hayirlisiyla kucagina al canim :)
iyi bakalım az daha sıksın dişini bnmkide okdr hareketli ki çocuk daha içerde duramayacakmış gibi tepiniyo ya işteyken bukdr oynamıodu şimdi evdeyim diye oynıo ya da evdeyim die her hareketini hissediyorum
Benimde oyle ozellikle yanlarima vuruyo korkyyorum yan mi dondu bu cocuk diye. Normalde basi asagida :))

Saglikla al insallah kuzularini kucagina canim. Insallah kolay bir dogum olur. Sezeryandi sanki dimi
Benimki sakindi aslinda ama 3 gundur fln her zamankinden daha hareketli. Belkide sen hareket halinde oldugunnicin cok hissetmiyormussundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…