2017 EKİM Anne adayları

Doğum yaklaşmış galiba canım

Senin yine az kalmış. Benim daha 1 ay var. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Son ay daha zormuş.

Allah kolaylık versin sana. Bana evi süpürmek bile zor geliyor. Gözümde büyüyor.

Bende yaşadım aynı seyı ishal ağrısı da oldu bazı ınternet sayfalarında Doğum yaptığım sabah ıshal oldum Doğum sancısı ıshal ağrısına benziyor falan gibi seyler okumuştum erken doğuruyorum dıye ödüm patladı ama ertesi gün geçti.
Birde doktorumu aramıştım kan hapı ıshal yapar endişe etme diyince rahatladım.. bence sıkıntı yok haplar ıshal kabız vs yapabilir

Ay canim bende tasinicam ama hic biseye dokunmayacagim. Sagolsun annem ablam var yardimcim. Sen niye yipratiyosun kendini bu kadar
Ya oyle ters zamana denk geldi ki herkesin isi basladi ve ben gurbetteyim sadece kiz kardesim gelebildi
Allah kolaylık versin sana. Bana evi süpürmek bile zor geliyor. Gözümde büyüyor.
Amin amin tek sevindigim nokta evim temiz oluyo :)))

Canim yaa Allah yardimcin olsun neyin hayirli olup olmadigini bilmiyoruz o yuzden uzme kendini saglikla kavus insallah hayirli vakitte yavruna

Merhaba:)calcium olarak hangi ilaci kullaniyorsunuz bir de omega hapi hangisini tavsiye etti doktorunuz ben calsium olarak osteozinc kullandim omega olarak da balik hapi kullaniyordum.bu ikisi bitti su an doktorum istersen kullanmayabilirsin kullanmak istersen de piyasadan hamileler icin uygun olan herhangi birini kullanabilirsin icerikleri hemen hemen ayni dedi ben de sizler hangisini kullanıyorsunuz merak ettim

Evet canım aynı şeyleri yaşamışız dr.un da cenazesi varmış ulaşamadım bugün de yokmuş başka dr.a yönlendirdi bugün bebiş de biraz hareketlendi bakalım akşam ne dicek kontrole çok sağol bu arada

E haklısın fazla özgüven gereksiz bir dr un dediği diğeriyle çelişince çekiniyor insan inş bebiş kendi için en hayırlı pozisyonda olur da ona göre şekil alınır herşey Allah tan

Omega hic kullanmadim kalsiyum da 1 ya da 2 kutu calcimax kullanmistim suan hicbisey kullanmiyorum

Bugun sabahtan bu yana agrilar gecmiyo ama yaklasik 20dkda bir 10dkda bir fln oluyo siddetli regl agrisi gibi dogum agrisimi yalanci sancimi anlamadim ama bebekte kasilma yok
Zaman kaybetmeden doktorunuza yada en yakın hastaneye gidip nst yaptirin lütfen bu kadar sıklıkta yalancı sancı olmaz diye biliyorum şimdiden sonra hicbisey ihmale gelmez geçmiş olsun...

Gecmis olsun canm.gözetim altinda olman gem senin hem bebek icin de iyi olur.merak etme gerekmedikce müdahele edip dogum yaptırmazlar zaten.
Bugun sabahtan bu yana agrilar gecmiyo ama yaklasik 20dkda bir 10dkda bir fln oluyo siddetli regl agrisi gibi dogum agrisimi yalanci sancimi anlamadim ama bebekte kasilma yok
Canm bu kadar sıksa bence acilden girus yapıp bi NST cektir.

Rica ederim canım geçmişolsun yoktur bişey inşallah :)

Ben bunları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…