2017 EKİM Anne adayları

bugün 36+3 oldu doktorda ondan progestanı fln kesti ztn artk ne zaman doğarsa die beklicez progestanı doğuma kdr kullanınca doğumda incelip açılma zorlaşıomuş sende atarsn kendini 37ye merak etme kendini çok yorma ama canm :)

biz casual cadillac air aldık bana öre kocaman eşime göre güzel :) bana kalsa baston tipi hafif kolay katlanan bişey araştırırdım ama eşim nedense acayip taktı bh cadillaca

Sanırım o tarihten önce almak istersek çalışamaz almalıyız. Ama yine de riske atmayacağım ben alacağım. Ne olur ne olmaz. Hemen veriyorlar zaten.
evet eğer belirtilen tarihten önce ayrılmak istersek raporu güncellememiz gerekiyomuş ztn sgknın sistemine girilmiş haldeymiş o raporlar

Evet ya alan varsa nerden almış yazsın. Bende Perşembe çıkıp bakıcam. Yorgan kullanmaya korkarım gibi, üstüne çeker de ben farketmem diye
Aynen benim de çekincem o, ilk zamanlar sık uyancakmışız ama ne olur ne olmaz :)

Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole
Gözün aydın canım, tek bebekler görmüyor bu haftayı hayırlısıyla doğur da hafifle bir an önce:)

modeller güzelmiş teşekkür ederim canım

Ben internetten o kadar araba baktım, gittim mağazadan tipini beğendiğimi aldım. genel olarak özellikleri aynı zaten. bence sıkıntı yapma kesene ve gözüne hitap eden modeli al gitsin canım

kızlar sıcaktan bayılcam şimdi yaa bu yaz ne kdr uzun sürdü offlamayım diyorum ama sürekli of puf havasındayım midem desen reflü beni yedi bitirdi gaviscon hiç bi işe yaramıo yarayan bişey de bulamadm

Ben araştırmaşarım sonucunda peg perego si switch modelini aldım, kullananlar çok memnun. Bende çok beğendim öneririm.

biz casual cadillac air aldık bana öre kocaman eşime göre güzel :) bana kalsa baston tipi hafif kolay katlanan bişey araştırırdım ama eşim nedense acayip taktı bh cadillaca
bence eşin güzel karar vermiş. baston anne için rahat ama bana göre bebek için rahat değil. yeni doğan kullanamaz zaten

Evet bende okumustum rahim duvarini kalinlastirdigi icin dogum zor oluyormus. Artik az kaldi saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallah. Ailem burda degil bakacak kimse uok mecbur kendi isimi kendim görüyorum tabi buyuk isler degil canim sagolasin :)

Evet bu aksam bulabilirsem onlara bakayim iyi fikir canim. Son donemlerde uyku problemleri hat safhada malum vucut kendini hazirliyor uykusuzluga sanirim. Ben gunduzde uyuyamayan biri olarak
Ya bende gece uyaniyorum sacma sapan seylere midem cok yaniyor uykumda asidin bogazimi yaktigini hissediyorum uyuyamiyorum bu yuzden

Burdayim:) bu hafta doğum yapacağım gün belli olacak :) her ağrıyı doğum sancısı zannederek hastaneye koşuyorum
Canım seninde nst de sancın çıkıyor mu? Benim bugün ilk kez çıktı. 60-100 arasında ama hiç hissetmedim. Benimde bir aksilik olmazsa 18 eylülde doğumum

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )
Birde oturdugu sey isimlerini bilmiyorum
900 dolar a bulduk burda bana cok pahali geldi NUNA MIXX2 markası

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )

Be kadar aldınız 3 u beraber mı

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )

Ben araştırmaşarım sonucunda peg perego si switch modelini aldım, kullananlar çok memnun. Bende çok beğendim öneririm.

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )

Canım seninde nst de sancın çıkıyor mu? Benim bugün ilk kez çıktı. 60-100 arasında ama hiç hissetmedim. Benimde bir aksilik olmazsa 18 eylülde doğumum
ebe bana geçen gitmemde bebek yukarda olduğu için sancıları kasılma sertleşme gibi algılıosun canın yanmıo dedi ama bebek leğen kemiklerine yerleştikten sonra kemiklere baakı yapıp açmaya çalıştığı için ozaman sancıları hissediceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…