- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.701
Evet ya afyonluyum ama eskisehir bir baska soguk. bende ariyorum bulursan banada bilgi veririmisin canimArkidişler şöyle içine sinen uyku tulumu alan var mı? Eskişehir'in kışı çetin geçiyor
son durumun nasl oldu canım bnmde çok şükür yarın işte son günüm progestanı bıraktırdı doktor banaEvet bu aksam bulabilirsem onlara bakayim iyi fikir canim. Son donemlerde uyku problemleri hat safhada malum vucut kendini hazirliyor uykusuzluga sanirim. Ben gunduzde uyuyamayan biri olarak
En son persembe gitmistim rahim boyu 1.3e düşmüş tekrar. Mantar nedeniylede fitil verdi tekrardan. 37ye kadar beklese bize yeter dedi. Ayni devam yani ama cokda kisitlamiyorum kendimi ev islerimi fln yapiyorum yinede. Persembe tekrar kontrolum var. Acilma fln varmi bakariz dedi. Senin 37 oldu o zaman. Kaygiyi atlattin artik dogsada sorun olmaz.son durumun nasl oldu canım bnmde çok şükür yarın işte son günüm progestanı bıraktırdı doktor bana
Ayy cok az kalmış. Insallah saglikla alirsin kucagina minnoslari. Yavas yavas ekim bebkleri eylulde geliyor:)Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole
Olaylı ekim bebekleri :)Ayy cok az kalmış. Insallah saglikla alirsin kucagina minnoslari. Yavas yavas ekim bebkleri eylulde geliyor:)
Kızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole
Aynen sabirsiz bebislerimiz :))Olaylı ekim bebekleri :)
Ayy cok az kalmış. Insallah saglikla alirsin kucagina minnoslari. Yavas yavas ekim bebkleri eylulde geliyor:)
Saolun kızlar, artık gerçekten zorlanıyorum. İnşAllah bu 1 haftayı da atlatayım. Hepimiz sağlıkla alalım inş:) bir hafta kalmış canım ne güzel darısı bizlere
Bebisler geliyo artk.kolay bi dogum diliyorum..Saglikla kavuşun canm.bizlere de dua etKızlar benimde doğumum 18inde. Cuma son kez gideceğim kontrole
Fiyatları ne canımEki Görüntüle 2043292
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-my-first-tavsanli-uyku-tulumu_380904?d=16390
Eki Görüntüle 2043293
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-roket-baskli-uyku-tulumu_381269?d=16393
Mavikelebek0134 pagan angel buraya bakın arkadaşlar hep aldılar. çok güzel pamuk gibi ve kaliteli. ben çok memnun kaldım. fiyatıda uygun
44tl canımFiyatları ne canım
Çok tatlıymış bakayım bende. Sağ ol canımEki Görüntüle 2043292
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-my-first-tavsanli-uyku-tulumu_380904?d=16390
Eki Görüntüle 2043293
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-roket-baskli-uyku-tulumu_381269?d=16393
Mavikelebek0134 pagan angel buraya bakın arkadaşlar hep aldılar. çok güzel pamuk gibi ve kaliteli. ben çok memnun kaldım. fiyatıda uygun
Benimkinde yazıyor. 3 Ekime kadar çalışabilir yazıyor. Ama dr yine de o tarihte çalışamaz al dedi.kiminin raporunda izne ayrılacağı tarih yazmıyomuş ama seninkinde yazıomu benim çalışır raporumda izin başlama tsrihi 13 eylül dşe belirtilmiş
Sanırım o tarihten önce almak istersek çalışamaz almalıyız. Ama yine de riske atmayacağım ben alacağım. Ne olur ne olmaz. Hemen veriyorlar zaten.bugün bidaha konuştm hastaneyle sgk lılar için raporda gün belirtildiğinden çalışamaz die almana gerek yok ama öğretmnler için fln izne ayrdıldığı gün belirtilmiomuş 32. hfta raporunds onlar gidip 37 de çalışamaz die alacskmış öyle dediler ztn sisteme otomatik çalışamaz görüldüğüm tarih girilmiş öyle dediler
Teşekkür ediyorum canımBebisler geliyo artk.kolay bi dogum diliyorum..Saglikla kavuşun canm.bizlere de dua et
ben casual trona aldım. arkadaşım ve eltim kullandı çok memnunlar. bende aldım çok beğendim. bir düğme ile kapanıp açılıyor.Off kızlar cok dertliyim. Hala bebek arabası alamadım. Hangi bebek arabasına baksam kotu yorum okuyorum. Yarin almaya gidicem ama hala kafamda bisey oturmadı. Alacağım yerde. Casual. Kraft. Sunny baby. Baby 2 go ve baby fox var. Bana fikir verin nolur. Yoksa kafayı yiyeceğim.
markayı duymuşsundur. indirim olduğu için fiyat uygun. yoksa fiyatı yüksek. ürünü kalitesi harika. paketleme şekillerine ve gösterdikleri itina çok hoşuma gitti.Çok tatlıymış bakayım bende. Sağ ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?