- 2 Kasım 2016
- 778
- 729
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.181
Bende alarm kurdum :) sırf ceviz yiyeyim diye yoksa bende unutuyorum gün içinde mutlaka süt yoğurt süt iki bardak yoğurt bir kase sebze yumurta yiyorum günde iki tane ama 4 5 gün yersem 2 gün yemiyorum bıktım yumurta yemekden peynir akşamları sebze yemeği pirinç pilavı yemiyorum bulgur yiyorum oda 4 5 kaşık ekmeksiz ama gel gör ki meyveyi çok yiyorum aklına ne gelirse aynı anda hem incir hem şeftali yerim meyveyi çok tüketiyorum
Ben canim ne isterse onu yiyorum valla hic kasmiyorun 1 2 haftadir hic peynir yemiyorum ama gunde yajlasik 1 litre sut 2 3 bardak ayran 1 kase yogurt yiyorum :):) ceviz ve antep fistigi yiyorum canm ceviz istemezse semiz otuyla ve mercimekle eksili bi corba yapip onu yiyorum. Ama kahvaltilarim felan cok duzensiz ekmek almaya üsenirsem hic kahvalti yapmiyorum mesela sadece yogurt yiyorum bikac saat sonra makarna yiyorum. Suan sadece doritos ve icetea ile kahvalti yapiyorum mesela :)))) yumurta felan gitmiyo sicakta hic
S Sosyoloogg canım sabah sabah ne cipsisi vallahi geçenlerde cnm cipsi istedi fırınlanmış olanını aldım diğeri hep yağ yeme yeme krep falan yapsaydın ekmek yoksa ben iki yumurta yediğim günler hiç ekmek yemiyorum çok tok tutuyor yumurta aklında olsun
ay maşallah kızlar siz baya iyi bakıyorsunuz kendinize. ben şimdi vicdan yaptım. hiç yemiyorum diye. nerde abur cubur orda benbide iş yerindeyken hiç yiyemiyorum. omega almam lazım acilen
Vallahi ben normalde iki öğün yerim sırf düşük kilolu doğmasını diye 3 öğün yiyorum napıyim vallahi yapacak birşey yok en az 3 kilo doğsun cabasindayim :) inşallah yediklerim yariyodurValla cok useniyorum kahvalti hazirlamaya ya:) bide balkonda uyuyorun acik havada sabah gunes vurunca sersem gibi oluyorun bi iki saat kendime gelemiyorum hic yicek bisey dusunemiyorum:)
Sıcakta kokuyor ama yapacak birşey yok hem tok tutuyor hemde protein ama doğumdan sonra aylarca yumurta yiyemem gibime geliyor :)Ayy günde 2 yumurta yiyenlere maşallah diyorum :) ben yarım zor yiyorum onuda kusmamak için elimden geleni yaparak. Artık ne yediğimd ne içtiğime bakıyorum. O kadar bunaldım ki. Hayırlısı ile şu 1-2 haftanın geçmesini istiyorum sadece.
Vallahi ben normalde iki öğün yerim sırf düşük kilolu doğmasını diye 3 öğün yiyorum napıyim vallahi yapacak birşey yok en az 3 kilo doğsun cabasindayim :) inşallah yediklerim yariyodur
Çok yeyince çocuk almıyor aslında biz alıyoruz :) ablamdan biliyorum 6 kilo alıp 3.600 Bebek doğurdu hemde iki hafta önce aldılar bebisi buz kendimize alıyoruz ekmek çocuğa yaramaz çocuğa yarayan şeyler sebze meyve kuruyemiş baklagiller falan kızartma yaramaz akşama mücver yapıcam kendime fırında eşime kızartma :) bende 12 kilo aldım ama ilk 6 sini ilk bir buçuk ayda aldım :)Ben normalde de yerim yemek yemeyi cok severim siskoyum zaten:):) ama tek basima olunnca duzensiz yiyorum ne bulursam onu yiyorum hic bisey hazirlama zahmetinde degilim. Bende biraz fazla kilolu olsun istiyorum ama o mu aliyo kiloyu ben mi aliyorum belli degil 16 kilo aldim
Evet canım ben yapicam kurabiye de yapicam şeker hamurlu inşallah zamanında olursa bebeğim yoksa hepsi kalırEvet bunlari biliyorumm.sen mi yapicaksin ustundeki seker hamurunu
Canım bence seninki genetik. ince uzunum demiştin ya. bebişinde öyle geliyor. ben biraz balık etliyim eşimde enine yapılı. bebekken de çok tombikmişiz ikimizde o yüzden öyle :)Kilo alimi yiyeceklede olmuyor aslinda ama bebegin saglikli olmasi temelinin saglam olmasi acisindan onemlidir diye dusunuyorum ben gunde iki yumurta cavdar ekmegiyle tost domates peynir zeytin salatalik bal ve sut ile kahvalti yapiyorum:) aksama kdr da ara ogun olarak badem ceviz kayisi muz seftali elma kivi incir yiyorum ama sorun bebek kilolumu degil:))))
Yogurt ye mazisKilo alimi yiyeceklede olmuyor aslinda ama bebegin saglikli olmasi temelinin saglam olmasi acisindan onemlidir diye dusunuyorum ben gunde iki yumurta cavdar ekmegiyle tost domates peynir zeytin salatalik bal ve sut ile kahvalti yapiyorum:) aksama kdr da ara ogun olarak badem ceviz kayisi muz seftali elma kivi incir yiyorum ama sorun bebek kilolumu degil:))))
Sanirim oyle:) bana cekti cocugum babaya cekse daha kilolu olurdu ama olsun artik yeterki saglikli olsunlar :)Canım bence seninki genetik. ince uzunum demiştin ya. bebişinde öyle geliyor. ben biraz balık etliyim eşimde enine yapılı. bebekken de çok tombikmişiz ikimizde o yüzden öyle :)
Çok yeyince çocuk almıyor aslında biz alıyoruz :) ablamdan biliyorum 6 kilo alıp 3.600 Bebek doğurdu hemde iki hafta önce aldılar bebisi buz kendimize alıyoruz ekmek çocuğa yaramaz çocuğa yarayan şeyler sebze meyve kuruyemiş baklagiller falan kızartma yaramaz akşama mücver yapıcam kendime fırında eşime kızartma :) bende 12 kilo aldım ama ilk 6 sini ilk bir buçuk ayda aldım :)
Yogurtta yiyom kiz haftanin uc gunu sadece et diger gunlerde sebzeli et yemegi yiyorum cocuk kas olarak dogcakYogurt ye mazisbide et ye et :)))))
Kilo alimi yiyeceklede olmuyor aslinda ama bebegin saglikli olmasi temelinin saglam olmasi acisindan onemlidir diye dusunuyorum ben gunde iki yumurta cavdar ekmegiyle tost domates peynir zeytin salatalik bal ve sut ile kahvalti yapiyorum:) aksama kdr da ara ogun olarak badem ceviz kayisi muz seftali elma kivi incir yiyorum ama sorun bebek kilolumu degil:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?