2017 EKİM Anne adayları

Canm çok geçmiş olsun bnde snin gbi 2 gundur surekli bi kasılma yaşıyorum çok düzensiz ama sık yani. Dün gece gittim alttan bakıldı açılma yok nst baktı ekranda kağıt yazdrmadan kasılman çok küçük sancılar cikiyo dedi sabah geri gittim sancı çıkmadı nst odasında baktı ve kağıda yazdırdı hc bisi anlamadm suan kasılmam dün akşama Gore az ama bugnde agrim fzla gbi ne yapcami sasirdm :/ bnada usuttun kesin diyolar ..

Reactions: iiz
2 gündür tuhaf ağrılar hissediyorum kızlar sizde de oluyo mu belimden kalcama vuruyor çok şiddetli. Bayagi Canımın yandığını hissediyorum basınç oluyo sanki

Allah yardımcın olsun,dualarımdasın
Çok geçmiş olsun...

Kaç kilo bebeğin, 36. Haftada doğması sıkıntı olmaz inşallah canım, benim ki 32 haftalık 2300 dedi doktor bir Hafta kadar erken doğar dedi ama kilosu iyi sıkıntı olmazmış

Kaşıntı yoksa normal akıntıdır o, ben de idrara bir kere anca kalkıyorum. İdrar yolları enfeksiyonu tedavi edilince rahatladım yoksa uyku haramdı

2 gündür takipteydim kendimi, çamaşırım normalden fazla ıslanıyordu, kaşıntım vardı ve bir şeye benzetemeyeceğim kokulu akıntı, birden sıvı geliyor gibiydi bugün acile gittim, idrar tahlili istedi, lökosit almış başını gitmiş bu bahaneyle çatı muayenesi yaptılar, gelen sıvının amniyon olmadığı söylendi, nstye bağladılar sancı çıkmadı, ilaç aldım ben de 1 hafta kullanacağım bakalım

nurblc sana da geçmiş olsun canım, hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişin

Ah şu akıntı. Sürekli dağılmayan peçetelerden koyuyorum yoksa baş edilmiyor. Hormonlardan dolayı bu dönemde artış olurmuş tabi enfeksiyon ve amniyondan ayırt etmek lazım.

Gunaydin herkese. Benimde kasintim yok ama akintim yesile donuk renkte dr mantar demisti 7gun fitil kullandim gecmedi 2 tane daha 3 gunde 1 kullanmam icin verdi. Tam iyi oluyodumki bayrama gidince tekrarladi hamileligin son donemlerinde hormonlara bagli inatci olabiliyormus ama doguma kadar gecmezse normal dogum yapmk bebege riskli diye sezeryana alınıyormuş. Insallah gecer yaa. Mantara etkili cozum bilen varsa tavsiyelere açığım

Canım çok çok geçmiş olsun. Üzülme haftan çok erken değil Allahın izniyle dogsa bile sağlık problemi yaşamaz inşallah kendine. Çok dikkat et.

2 gündür tuhaf ağrılar hissediyorum kızlar sizde de oluyo mu belimden kalcama vuruyor çok şiddetli. Bayagi Canımın yandığını hissediyorum basınç oluyo sanki
Bende arada kalcamda oluyor bide tuhaf bi vajinada ağrı hissediyorum kramp gibi sanki tek tük gün içerisinde oluyor bıçak saplanır gibi

anladim kasintiya gore mantar mi degil mi karar veriyoruz tesekkur ederim kizlar
Kaşıntı yoksa normal akıntıdır o, ben de idrara bir kere anca kalkıyorum. İdrar yolları enfeksiyonu tedavi edilince rahatladım yoksa uyku haramdı

günaydın kızlar. bugün işe çok zor geldim. yataktan kalktım vajinamda acaip bi baskı vardı kasık ağrısıyla beraber. biraz daha uzandım sancının geçmesini bekledim. daha hiç bişeyim hazır değil çok korktum

kızlar birde siz nasıl besleniyorsunuz. bugün eşim bana kızdı hiç ceviz badem fındık fıstık yemiyorsun diye. benim de hiç canım istemiyor. sadece kaşar peyniri, muz, armut, süt ve yumurta yiyorum, tabi birde et var. omegayı da çok oldu bırakalı. sizce hata mı ediyorm.

Bende alarm kurdum :) sırf ceviz yiyeyim diye yoksa bende unutuyorum gün içinde mutlaka süt yoğurt süt iki bardak yoğurt bir kase sebze yumurta yiyorum günde iki tane ama 4 5 gün yersem 2 gün yemiyorum bıktım yumurta yemekden peynir akşamları sebze yemeği pirinç pilavı yemiyorum bulgur yiyorum oda 4 5 kaşık ekmeksiz ama gel gör ki meyveyi çok yiyorum aklına ne gelirse aynı anda hem incir hem şeftali yerim meyveyi çok tüketiyorum

Kızlar gece karnimda çok ağrım oluyor karnim sertleşiyor sanki gaz sancısı mı idrak edemiyorum artık durmadan lavobaya gidiyorum sabaha karşı geçiyor çok şükür cuma randevum var birde nst ye girenler sırt üstü mü yatıyorsunuz ben öyle yatınca nefes alamıyorum ilk kez cuma günü gireceğim de

Ben canim ne isterse onu yiyorum valla hic kasmiyorun 1 2 haftadir hic peynir yemiyorum ama gunde yajlasik 1 litre sut 2 3 bardak ayran 1 kase yogurt yiyorum :):) ceviz ve antep fistigi yiyorum canm ceviz istemezse semiz otuyla ve mercimekle eksili bi corba yapip onu yiyorum. Ama kahvaltilarim felan cok duzensiz ekmek almaya üsenirsem hic kahvalti yapmiyorum mesela sadece yogurt yiyorum bikac saat sonra makarna yiyorum. Suan sadece doritos ve icetea ile kahvalti yapiyorum mesela :)))) yumurta felan gitmiyo sicakta hic

Bence gece oluyosa normal biseydir anladikki bu gecelerde bi sorun var. Acaba tüm gün yoruluyosun da o yuzden yattigin zaman oyle mi hissediyosun canim. Ben hic nstye girmedim ama bazi doktorlar girmeden once ozellikle yan yat nstde diyomus sirt ustu yatmak zorunda degilsindir bence

Yok cnm gündüz hiç iş yapmıyorum desem yeri var çünkü eşim istemiyor bende yormuyorum açıkçası kendimi zaten enerjisi tükenmiş hissediyorum Allah çalışanlara sabır versin ben hamile hamile calisamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…