Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugun icmedim annem icme bakalim.belki bisiy vardir felan dedi.sancim.var bel.ve kasıkta cok fena adetten once degil.ama oldugum anda baslardi bunlar bende valla hayirlisi bakalim olmadi yarin bi test yaparim aklimdaki.suphem gider hem yoksada icmeye devam ederim adet sancima bari ii gelsin hayitIyi aksamlar canim evet aldim ama bugun o kadar yorulmustumki demleyip icemedim
Sen nasilsin nasil gidiyor
Bencede icme cnm test yaptin miijBende bugun icmedim annem icme bakalim.belki bisiy vardir felan dedi.sancim.var bel.ve kasıkta cok fena adetten once degil.ama oldugum anda baslardi bunlar bende valla hayirlisi bakalim olmadi yarin bi test yaparim aklimdaki.suphem gider hem yoksada icmeye devam ederim adet sancima bari ii gelsin hayit
NedennnnYok yaomadim merKtan catlicam nobetvi eczNeye gidebolirim her an
Bende anlam veremedim bir önceki gebeligimde iliskiden 13 gun sonra tesadufen hastaneye gittik o zaman ogrenmistik ama cok korkuyorum tekrardan aynı seyleri yasamaktanGecmiş olsun canim daha ikinci gunden muhtemelen bi belirti olmaz ama soguktan yada kendini üşutmussende olabilir. Ben adetime yakinim iki uc gun once bel.kasik agrisi oldu ama bugunlerde bisiy yok mesela duzensiz adetim bu ay bat ne zaman onuda bilmiyom 9gün icinde dollenme oluyomus sanirim
Canim sennaptingeldimi.kirmizilarCanım yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiye başla ve günde 3 kere yerine 1 kere dene ve belinin altına yastık koyarak 2 saat yat kalkma Allah'ın izni ile hamiş kalırsın
bencede canim en iyisi iyle helebi adeton gecin. Ben gecen ay 1 hafta geciktim adet belirtileri ile hamislik belirtileri cok benziyor bir an olabilirmi diye dusundum tam oluruna biraktim regl oldum dusunme ins hamissindir degilsende gecikmeden regl gelsin insValla gittim eczaneye cikmadi canim qma gec yumurtladim sanki adetim gecerse tekrar test yapaeim bi topicten arkadasin adeti 15gun gecince pozitif cikmis dusun yani
Bu ay adet.oliyim yine hayita devam kocayada keciboynuzu pekkmezi
canim ben dusundum bu ay bir bakalim kendimize olacak mi olmayacak mi eger olmazsa bir sonraki ay baslayayim dedim. Simdi adetim bitti ne olur ne olmaz diye boyle dusundumSen ictinmi.canim hayiti alişinca insana kotu gelmiyo.ama tavsiyem sicakken ic.yoksa hic icemezsin
Merhaba canim coooook gecmisKizlar merhaba bende bebek istiyorum 3 ay önce bi kaybim oldu simdi tekrar istiyoruz dun korunmasiz iliski oldu bugunde kasiklarim agriyo neden olabilir sizce dun adetimle beraber 11 gündü bir sonraki adetime 20 gun var daha
mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı
2 gün var sadece yogun ekşimem var önceden adetten 1 hafta önce şiddetli ağrılar başlardı ama yok çok az kabızlığım var bide o kadarCanim adetinden 1 gun once iliski olduysa coook zor hamile olman ama hic adet belirtisi olmamasida ilginc. Adetine kac gun var
Bende merak ettim simdi yarin bir test alip yapsana belkiide hamissindir ya da 2 gun daha bekle gununu gecersen kan tahlili verirsib. Insan kendini pskolojik olarak hemen hamilekige burunduruyor ruhumuzda var bence2 gün var sadece yogun ekşimem var önceden adetten 1 hafta önce şiddetli ağrılar başlardı ama yok çok az kabızlığım var bide o kadar