2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

merhaba kızla kimse varmı?
bende sanırım 2017 gelını olcam inşallah yani En Büyük TÜRKİYE
2016 da okul bıtıyor ve atanıcam ınsallah sevgılımnde bu yıl bıtıyor okulu o ıkı senede ısını kuracak hayırlısıyla 2017 de de evlencez :p inşallah her şey planlar gibi güzel olur :KK16:

Ben de bi terslik olmazsa 2017de evlenmeyi düşünüyorum kızlar. Umarım istediğimiz gibi olur herşey

selamlarrr :KK54: ben de 2017 geliniyim nasipse :oops: en geç 2017 düşünüyoruz bakalımmm nasip :KK68: nasıl sizde hazırlıklar var mı

merhaba kızlra bende 2017 gelini olacağım büyük ihtimal seneye erkek arkadaşım askerden gelecek yaz nişan bahara yaza da düğün inşallah :

2017 de muradımıza ereceğiz :) evlilik artık bize çok yakın bu sene mayısta isteme söz seneyede düğün insallah planlarımız o yönde :))

biz de 2017 düşünüyoruz, kendimi hazır hissetmezsem 2018 de olabilir :KK70:
yalnız ben 2014 de yazan ileri görüşlü arkadaşı merak ediyorum nasıl hâla devam mı diye..

:KK70::KK70::KK70::KK70: umarım yani inşallah :KK70:
allah sevenleri ayırmasın beklemek sorun değil sonunda onunla olmak varsa :)

Merhaba herkeseee =))
9 yılllık ilişkim var . Bu yaz nişan yapıcaz işalla =))
2017 de düğün olabilir sevgilim iş konusunda kendini hazır hissettiğinde :)
Onunla aynı evi paylaşmayı çok istiyorum :)

Merhaba herkeseee =))
9 yılllık ilişkim var . Bu yaz nişan yapıcaz işalla =))
2017 de düğün olabilir sevgilim iş konusunda kendini hazır hissettiğinde :)
Onunla aynı evi paylaşmayı çok istiyorum :)

emin ol burda hepimizin en cok istediği şey o :KK70:

her sabah onun o saf şapşal uykulu halini görmek için sabırsızlanıyorum :KK22:
şimdi bu akşam iş için amasyaya gönderiyorum onu ayrılmak çok zoorrr mayısa kadar göremicem :cry:

emin ol burda hepimizin en cok istediği şey o :KK70:

her sabah onun o saf şapşal uykulu halini görmek için sabırsızlanıyorum :KK22:
şimdi bu akşam iş için amasyaya gönderiyorum onu ayrılmak çok zoorrr mayısa kadar göremicem :cry:
Kiyamam:) biz 9 yıldır ayrı sehirdeyiz 3 saat var aramızda ben ne yapayim :KK43:(

Kiyamam:) biz 9 yıldır ayrı sehirdeyiz 3 saat var aramızda ben ne yapayim :KK43:(

asıl ben sana kıyamam o zaman :KK45:
gercekten cok zor oluyo tv deki sevgilileri kıskanıyorm sende de oluyo mu o :KK33:
bazen aglıyorum hatta daha öncede gitti bi kaç kere bizim için diyo gel de diyemiyorum

asıl ben sana kıyamam o zaman :KK45:
gercekten cok zor oluyo tv deki sevgilileri kıskanıyorm sende de oluyo mu o :KK33:
bazen aglıyorum hatta daha öncede gitti bi kaç kere bizim için diyo gel de diyemiyorum
Tabiki sevgilileri görüyorum el ele falan insan uzuluyo keşke benim sevgilim de yanımda olsa bizde el ele gezsek diye :) ama sonunda kavusmak varsa çekilen hasrete değer :)

ah gitti ya bnm sevgiliiimm.. son kez sarıldım öptm oy cok zor

X