Erkek İnfertilitesi 2017 azospermle savaşanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşım emre bakırcıoğlu boşa ümit vermiyormuş, ona da bir gidin biz yarın gideceğiz tahlilleri yaptırdık ama her zaman birbirimiz için dua edelim

Ederim tabi zeynepcim Allah inşallah hayırlı haberleri almayı nasip eder.
Eşimde doktorla olan görüşmesinden çıktı akapuntur iğneleri yapmış ve bazı bitkisel kürler vermiş. Bundan once eşim acıbademe gitti haftada bir igne verdi . Oyle zor durumlarki tarifi yok. Allah dert verdi şifasınıda verir inşallah
Yarın senden iyi haberler bekliyorum Allah yardımcınız olsun

Allah dualaramizi duysun insallah arkadaslar yasayan bilir. biz 3 yillik evliyiz ilk 1.5 yil dusunmedik tabi o surecte boyle birsey yasayacagimizda aklimiza gelmezdi Allah yardimcimiz olsun insallah. akupunktur nasil etkiliyomus acaba merak ettim

Allah dualaramizi duysun insallah arkadaslar yasayan bilir. biz 3 yillik evliyiz ilk 1.5 yil dusunmedik tabi o surecte boyle birsey yasayacagimizda aklimiza gelmezdi Allah yardimcimiz olsun insallah. akupunktur nasil etkiliyomus acaba merak ettim

Amin Allah her daim yardımcımız olsun. Vücudunun bazı bolgelerine igneler yapılıyor. İlk 40 gün vücut arındılıyor . Verdiği bitkiler ve asla yememesi gereken yiyeceklerde var. Daha sonra ki etap da bunlar sperm üretimini tetiklicekmiş. Mesela hamur işi tatlılar beyaz pirinç kesinlikle yasak. Bugun ilk seanstı Bakalım inşallah başarılı sonuçlar alırız Dualarınız eksik etmeyin arkadaşlar.
Doktor daha onceden bahçecide çalışıyormuş. Dr. Hasan ali ogay duyanınız yada doktorla iltibatı olan varsa bilgi verirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bizde 2.5 yıllık evliyiz Aralık ayında öğrendik Azospermi olduğumuzu eşimin fsh hormonu yüksek çıktı Chormion iğnesini kullanıyor şuan 4 ay kullanılcak dedi Doktor son 3 tane iğnesi kaldı bitince tekrar gidicez bakalım ne olcak .
Allah yardımcımı olsun

Biz de bugün emre bakırcıoğlundaydık. Daha önce acıbademde testesteron düşük diye nebido iğne verdi bir ürolog . Keşke olmasaydınız dedi tedaviye başlayamam şimdi dedi. Keşke ilk olarak emre beye gitseydim. 6 ay etkisi olur 6 ay sonra tedaviye başlicam dedi. Birde eşim kilolu şeker hastası diye kilo ver dedi. Kesin konuşmadı ben başladım ağlamaya. Allahtan ümit kesilmez sabret dedi. Birde karyotip analizinde 47+xy çıktı embriyo oluştursak bile sağlıklı olup olmadığına bakmamız lazım tüp bebek yapmadan dedi. Allahım sen büyüksün başımıza neler geldi diye daha 1.5 yıllık evliyiz . Ben antidepresan içiyorum isyan etmek istemiyorum ama neden biz diye ağlıyorum. Emre bey moral bozmak yok sabredicez 6 ay sonra tedaviye başlcaz lütfen dedi en son bu şekilde çıktık ordan.

Bence pozitif olmalısın. Hırs yapmamak lazım. Allah verirse olur, vermezse olmaz. Neden ben deme bence. Bi bakarsın verir keşke gelmeseydin dünyaya dersin.

Bence pozitif olmalısın. Hırs yapmamak lazım. Allah verirse olur, vermezse olmaz. Neden ben deme bence. Bi bakarsın verir keşke gelmeseydin dünyaya dersin.
Çok teşekkürler desteğin için.. malesef allaha sığınsam da etrafımda minicik sağlıklı bebekleriyle mutlu arkadaşlarımı görünce anlatamıyorum içim sızlıyo neden benim başıma geldi diye... allaha inancım sonsuz inşallah benim de yüzümü güldürür

Var canim 2 kere olduk
peki sonuc ne su an. surec nasildi zor bir ameliyat mi hangi doktor yapti ameliyati acaba? bizede ameliyat dendi oyuzden merak ettim. esime hic bir ilac tedavisi baslanmadan direk ameliyat dedi doktor. sadece 15 gunluk iki ilac kullandi 1 2 ölu sperm cikmisti. kafamiz cok karisik ameliyat risklimi esimde bende cok tedirginiz

Yok canim en basit ameliyat biz ilkinde ilaçsız tedavi olmadan olduk üniversite hastanesinde 40dk sürmüştü 25 sperm bulundu ikincisi tüp bebek merkezi olduk ankarada yarim saat sürdü 20 sperm bulundu ameliyattan 15 dk sonra eve gittik sonuc ise döllenme oldu ama tutunma olmadi en sağlıklı olani transfer edildi en kaliteli olani ama olmadi sizdede sperm cikar merak etmeyin ama önemli olan tutunması yoksa istediği kadar ciksin sperm bu arada biz ilkinde tedavi olmadan tese olduk 25 tane çıktı ikincisinde 1 yıl iğne ilaç kür hepsini denedik tedavi olduk 20 sperm çıktı anlayacağın eğer hormonal eksiklikten kaynaklanan sorununuz yoksa malesef iğne ilaç kür faydası yok boşuna zamanınızı har camayin

bizde fsh yuksek sadece. onun disinda hersey normal geliyo. ama sperm 0 cikiyor. sizdede mi boyleydi

Ameliyati çok basit tedirgin olmanıza gerek yok esim ameliyattan 15 dk sonra araba sürdü o derece kolay biz progeny benzer ilaç kullandık 6 ay hemde bir faydasini görmedik

Merhaba bizde bir kere tese olduk ama ne yazıkki hiç çıkmadı herhangi bi sorun yok sperm çıkmaması dışında. Siz hangi doktor ve hastanede tese ameliyatı oldunuz.
Benim eşim için ameliyat sonrası agır geçdi çok agrıları oldu kişiden kişiye değişiyor.

Merhaba canım biz ilk erzurum da
Universite hastanesi de tese olduk 2. tese ise ankara genart ta olduk müfit günel ile bizdede ağrı oldu ama eşim çok dayanıklı o yüzden fazla yansıtmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…