- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hiç yatmadım , sosyete pazarına gittim. Araç kullanıyorum vs.. doktorum ağır kaldırma , ilişkiye girme diğer normal hayatına devam et dediKizlaaarrr sürekli yatıyormusunuz yoksa yemek felan yapıp evde yavasyavaş hareket ediyormusunuz...bana annem bakıyor ama yemeğe yardım ettim şimdi sağ tarafım sancımaya başladı bugün iyice ümidimi kesmiştim tutmadılar kesin diye ayakta kaldığımdan mi oldu ki
Ben eltimde kalıyorum oğlumada o bakıyor sagolsun iş yapmıyorum cnm arada kalkıyorum biraz evde yürüyorum namaz kılıyorum oturuyorum yatmiyorum sürekli amaKizlaaarrr sürekli yatıyormusunuz yoksa yemek felan yapıp evde yavasyavaş hareket ediyormusunuz...bana annem bakıyor ama yemeğe yardım ettim şimdi sağ tarafım sancımaya başladı bugün iyice ümidimi kesmiştim tutmadılar kesin diye ayakta kaldığımdan mi oldu ki
Ben eltimde kalıyorum oğlumada o bakıyor sagolsun iş yapmıyorum cnm arada kalkıyorum biraz evde yürüyorum namaz kılıyorum oturuyorum yatmiyorum
Ise gitmedim ama evde de pek yatmiuorum bunalıyorum yatinca da.
Ayy benim gibi biri olduğuna sevindim:) kendimi suçlamaya başlamıştım:) aynen işe gitmiyorum ama rahatta durmuyorumBen kapi sildim yavas yavas 2. Gun :) araba kullaniyorum. Yavas gidiuoruz. Dun tum gun yoldaydim ama cok zorlandim. Insallah birsey olmamistir.
Ise gitmedim ama evde de pek yatmiuorum bunalıyorum yatinca da.
Oohhh maasallah siz benden cesaretlisiniz ben direksiyona geçmeyi bırak... igne icin arabada giderken bile korkuyorumCanım ben hiç yatmadım , sosyete pazarına gittim. Araç kullanıyorum vs.. doktorum ağır kaldırma , ilişkiye girme diğer normal hayatına devam et dedi
İlkinde hep dikkat ettim , araba anahtarını elime almadım ama hüsrandı..Oohhh maasallah siz benden cesaretlisiniz ben direksiyona geçmeyi bırak... igne icin arabada giderken bile korkuyorum
Gerçi benimkiler de öyleydi canım yemek yapmayı bırak tuvalet dışında yataktan çıkmıyordum bileİlkinde hep dikkat ettim , araba anahtarını elime almadım ama hüsrandı..
Hatta şimdi bile direksiyon başındayım:) eşim geç çıkıyorum ben gelmeyeyim sen gel zaman kazanalım dedi :)) yaa uyku durumunuz ne ? Ben uyuyamıyorum , uykumda gelmiyorGerçi benimkiler de öyleydi canım yemek yapmayı bırak tuvalet dışında yataktan çıkmıyordum bile
Bende de aynı durum söz konusu. Ben dün transfer oldum ama biraz ayakta kalayım hemen batmalar başlıyor. Bana da kayınvalidem bakıyor sağ olsun. Ona yardım ediyorum. Hasta gibi de yatmak istemiyorum.Kizlaaarrr sürekli yatıyormusunuz yoksa yemek felan yapıp evde yavasyavaş hareket ediyormusunuz...bana annem bakıyor ama yemeğe yardım ettim şimdi sağ tarafım sancımaya başladı bugün iyice ümidimi kesmiştim tutmadılar kesin diye ayakta kaldığımdan mi oldu ki
Canım kaçıncı günden beri akintin var senin...benim ikinci denememde aynı senin gibi su gibi akintim vardı şimdikinde ise hic yok iyimi kötü mu anlamadimKızlar ben evdeyimcok nadir disari çıkıyorum ama evde sürekli yatmiyorum evi süpürge ile süpürmek haric işlerimi yemeğimi yapıyorum sandalyeye falan çıkmıyorum bunlara dikkat ediyorum
Bir arkadaşımız sormuş akintiniz varmı diye evet şu gibi hemde çok fazla var bende
Uykuda iki gündür sürekli bir uykum var sersem gibi dolaşıyorum ama uyuyamıyorum buarada benim bugün 9. Günüm
Uzanmak ağır kaldırmak zaten yok canim yemek yapacagim da bile annem veriyor tenceremi felanDevamlı yatmayın kızlar hafif yürüyerek metabolizmayı çalıştırmak gerekiyor. Ben temizlik iş güç yapmıyorum sadece yemek yapıp bulaşıkları koyuyorum makinaya, kaldırırken de eşim yardım ediyor, yükseğe uzanmayın ağır kaldırmayın ama bunlar çok önemli
Uyku faslı bendede var canim yaa dun aksam 11 de yattim uyudum sabah 10.30 da kuzenim aradı ona uyandım.. .sonra kahvaltı felan derken 1 de tekrar uyudum 3 de uyandım yani bende sürekli uyuyorum ilaçlardan galibaKızlar ben evdeyimcok nadir disari çıkıyorum ama evde sürekli yatmiyorum evi süpürge ile süpürmek haric işlerimi yemeğimi yapıyorum sandalyeye falan çıkmıyorum bunlara dikkat ediyorum
Bir arkadaşımız sormuş akintiniz varmı diye evet şu gibi hemde çok fazla var bende
Uykuda iki gündür sürekli bir uykum var sersem gibi dolaşıyorum ama uyuyamıyorum buarada benim bugün 9. Günüm
Senin daha çok yeni canim ilk üç gün mümkün olduğunca dinlen kalmamaya çalışBende de aynı durum söz konusu. Ben dün transfer oldum ama biraz ayakta kalayım hemen batmalar başlıyor. Bana da kayınvalidem bakıyor sağ olsun. Ona yardım ediyorum. Hasta gibi de yatmak istemiyorum.
Yok neden sansin dusuk olsun ki o tek cenagaver bir anne babaya yeterde artar. Guclu oldugu icin tek kalmış.
Nasıl bir fikir o öyle? Ne güzel dondurulmuş oluşmuş. Milletten 20 yumurta toplanıyor dondurulacak bir tane bile çıkmıyor