- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ses sesssses deneme 1 2
Ses sesss
Bi ses verin geldiyseniz :)
Uyanıklar grubuymusta haberimiz yokmuş... ne güzel takip ediyorduk çocuklarımızın sorunlarını sıkıntılarını önemli gelişmeleri paylaşıyor okuyorduk whtsp grubu da neyin nesi bu ne samimiyet bir aralık annesi olarak üzgünüm kınıyorum....
keske daha iyi bi mesaj atsaydin.mesela bi merhaba yazabilrdn herkesin gitmesni mi bekledin öcü muyuz biz ? biz geri geldik sana da merhaba canimgiden gider kalan saglar bizimdir diyelim
.Kalanlarla yazısalim madem oyle ben de ilk msjımı atmıs olayım
giden gider kalan saglar bizimdir diyelim
.Kalanlarla yazısalim madem oyle ben de ilk msjımı atmıs olayım
Gercekten ben de cok uzuldum grup diye birsey kalmamis. Hepinizin yazismalarini okuyordum simdi koca bir bosluk...
Simdide geri alinmislar mutlu sooonnBurası dururken yasak olmasına rağmen watsapp grubu kurmuşlar ve kulüpten süresiz men edildiler .
Okuyarak tabii ki takip edilebilirpardon yaaa yaran mı var kadınlar kulübünde milyonlarca konu var her bireyin yorum yapma zorunluluğu mu var okuyarak takip edilemezmi.... Buarada kılavye değil klavye.... he birde sizler sanırım interneti olmadığı yada yada herhangi bir farklı sebepten ötürü whsp grubuna katılamayanlardan onun hırsını benden cıkarmaya calısanlarsını....
Ikiside olunca tadından yenmiyo ama:)Merhaba valla ben firsat bulup herzaman giremiyorum bebegim 4 bucuk aylık oldu artık oyun istiyor sürekli.aslinda ben kasim annesiyim bebegim 5 hafta erken doğdu.bu ancak düzeltilmis yaş 3 buçuk aylik oldugu icin bu gruptaydım. Keşke burayla yetinselermiş.
Ikiside olunca tadından yenmiyo ama
site kilitlenir kiz :))Gunde en az 1000 msjı buraya yazsak cökermi acaba kizlar
Ayyyy etiketleme ariyorum bende puhahaaaa
Degil mi ama yani utanmasalar boregimize çöregimize de karisacaklarOkuyarak tabii ki takip edilebilir
Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak yapabileceğimiz en iyi şey
Fakat hiç paylaşım yapmayıp da yapanlar gittiğinde eleştirmek garip değil mi
Kimsenin özgürlüğüne kimse karışmamalı