- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
Burası dururken yasak olmasına rağmen watsapp grubu kurmuşlar ve kulüpten süresiz men edildiler .
Ne oldu ki bu gruba bu üyelere? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu ki bu gruba bu üyelere? :)
whatsap grubu ilginçmiş. Her dakika bildirim hiç çekilmez yazık etmişler gruba.Burası dururken yasak olmasına rağmen watsapp grubu kurmuşlar ve kulüpten süresiz men edildiler .
giden gider kalan saglar bizimdir diyelim
.Kalanlarla yazısalim madem oyle ben de ilk msjımı atmıs olayım
whatsap grubu ilginçmiş. Her dakika bildirim hiç çekilmez yazık etmişler gruba.
Senin yediklerinden etkilenmiş olabilir mi canım?Iyi oluyodu burda birbirimize yorum yapıyoduk ceza alırsınız demisti biri keske yapmasalardı birbirimize faydamız oluyodu.
Benim dün ikindiden sonra oglum hemen hemen her icmeden sonra kaka yapıyo cıvık degil miktarı fazla degil rengi de normal iki kere ikindiden sonra yaptı iki kere gece yaptı sabah 6 dan sonrada 2 kere yaptı yani sanki gaz çıkarırken azıcık yapıyomuş gibi dolu degil acaba ishal mi demek bu doktora gitsek mi
Bilmiyorum ki 1 gün oyle oldu sonra duzeldi farkli biseyde yememistim amaSenin yediklerinden etkilenmiş olabilir mi canım?
Canım iyi olmana hepimiz çok sevindik Burcuyla iletişime geçersen çok seviniriz seni de gruba dahil etmek istiyoruz inşallahYaaa kızlar yaa sizlere inanamıyorum evime telgraf bile geldi burcuUv arkadaşımız yollamış şok oldum ama mutluluktan ❤❤❤ cansınız can haklısınuz uzun zamandır giremedim ufaklıkla ilgilenmekden kusura bakmayın inanın hiç bir fırsatım olmadı olsa sizlere muhakkak haberdar ederdim, özelden ve burdan bana yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim çok beni düşünen insanların olması o kadar mutlu etti ki beni anlatamam hemde doğum günümde❤ tek tek yazamıyorum hakkınızı helal edin, kızımı toparlamakla uğraştım zor bir süreçti eve geçtikden sonra çünkü evdekilerde ilgili alaka bekliyor hastanede ki gibi baş başa kalamadık ve evde bölünmek zorunda kaldım tam anlamıyla ilgilenemedim miniğimle o yüzden de ağır ağır atlattık hastalığı ama şükürler olsun ki Rabbime geçti gitti... Yaa sizi çok seviyorum brn yaaa iyi ki varsınızzzz❤❤❤❤❤
Çok geçmiş olsun, Allah iyilik şifa versin, neyse ki gelip geçmiş, Allah beterinden saklasınYaaa kızlar yaa sizlere inanamıyorum evime telgraf bile geldi burcuUv arkadaşımız yollamış şok oldum ama mutluluktan ❤❤❤ cansınız can haklısınuz uzun zamandır giremedim ufaklıkla ilgilenmekden kusura bakmayın inanın hiç bir fırsatım olmadı olsa sizlere muhakkak haberdar ederdim, özelden ve burdan bana yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim çok beni düşünen insanların olması o kadar mutlu etti ki beni anlatamam hemde doğum günümde❤ tek tek yazamıyorum hakkınızı helal edin, kızımı toparlamakla uğraştım zor bir süreçti eve geçtikden sonra çünkü evdekilerde ilgili alaka bekliyor hastanede ki gibi baş başa kalamadık ve evde bölünmek zorunda kaldım tam anlamıyla ilgilenemedim miniğimle o yüzden de ağır ağır atlattık hastalığı ama şükürler olsun ki Rabbime geçti gitti... Yaa sizi çok seviyorum brn yaaa iyi ki varsınızzzz❤❤❤❤❤
Ama burdan yazmazsanız biz nasıl bilgilenicez?Canım iyi olmana hepimiz çok sevindik Burcuyla iletişime geçersen çok seviniriz seni de gruba dahil etmek istiyoruz inşallah
cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin.simdi iyidir inşallahYaaa kızlar yaa sizlere inanamıyorum evime telgraf bile geldi burcuUv arkadaşımız yollamış şok oldum ama mutluluktan ❤❤❤ cansınız can haklısınuz uzun zamandır giremedim ufaklıkla ilgilenmekden kusura bakmayın inanın hiç bir fırsatım olmadı olsa sizlere muhakkak haberdar ederdim, özelden ve burdan bana yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim çok beni düşünen insanların olması o kadar mutlu etti ki beni anlatamam hemde doğum günümde❤ tek tek yazamıyorum hakkınızı helal edin, kızımı toparlamakla uğraştım zor bir süreçti eve geçtikden sonra çünkü evdekilerde ilgili alaka bekliyor hastanede ki gibi baş başa kalamadık ve evde bölünmek zorunda kaldım tam anlamıyla ilgilenemedim miniğimle o yüzden de ağır ağır atlattık hastalığı ama şükürler olsun ki Rabbime geçti gitti... Yaa sizi çok seviyorum brn yaaa iyi ki varsınızzzz❤❤❤❤❤
Yaa sonunda. Çok merak etmiştim seni. Çok mutlu oldum yazmana kuzunun iyi olmasına.. ama grubumuz dağılmış keşke herkes geri gelebilse.. keşke böyle olmasaydı yaYaaa kızlar yaa sizlere inanamıyorum evime telgraf bile geldi burcuUv arkadaşımız yollamış şok oldum ama mutluluktan ❤❤❤ cansınız can haklısınuz uzun zamandır giremedim ufaklıkla ilgilenmekden kusura bakmayın inanın hiç bir fırsatım olmadı olsa sizlere muhakkak haberdar ederdim, özelden ve burdan bana yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim çok beni düşünen insanların olması o kadar mutlu etti ki beni anlatamam hemde doğum günümde❤ tek tek yazamıyorum hakkınızı helal edin, kızımı toparlamakla uğraştım zor bir süreçti eve geçtikden sonra çünkü evdekilerde ilgili alaka bekliyor hastanede ki gibi baş başa kalamadık ve evde bölünmek zorunda kaldım tam anlamıyla ilgilenemedim miniğimle o yüzden de ağır ağır atlattık hastalığı ama şükürler olsun ki Rabbime geçti gitti... Yaa sizi çok seviyorum brn yaaa iyi ki varsınızzzz❤❤❤❤❤
Sağol canım benim inşâAllah kimseye yaşatmasın geçti Elhamdülillahcok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin.simdi iyidir inşallah
Amin canım amiiin cümlenin evladını korusun RabbimÇok geçmiş olsun, Allah iyilik şifa versin, neyse ki gelip geçmiş, Allah beterinden saklasın
Kuzum fırsat bulamadım çok üzüldüm bu kadar merakda bırakdığım içinYaa sonunda. Çok merak etmiştim seni. Çok mutlu oldum yazmana kuzunun iyi olmasına.. ama grubumuz dağılmış keşke herkes geri gelebilse.. keşke böyle olmasaydı ya
Grup dağıldı zaten ya.. herkes whatsapp a geçmiş. Onca bildirimle ugrasmak yerine keşke buradan devam edilseydi.. özleyeceğim burada ki sohbetiKuzum fırsat bulamadım çok üzüldüm bu kadar merakda bırakdığım için
Bizimkinde de bir kaç kez oldu öyle yoğun kakalı gün. Sonra geçti dediğin gibi. Ben “ağlamıyorsa her şey yolundadır” mantığıyla takip ediyorum değişiklikleri.Bilmiyorum ki 1 gün oyle oldu sonra duzeldi farkli biseyde yememistim ama