Bir de benim oglum su cicegi gecirdi asi oldugu halde rota virusude gecirdi ana 1 gun surdu acil doktoru rota aşısi oldumu diye sordu evet dedim tamam dedi serum takti yolladi senin kizinda asi oldugu icin hafuf gecirmistir.ucretsiz olan asilarda hastaligi engellemiyor. Sadece hafif seyretmesini sagliyor.su ciceginide bakicim kardesine gitmis yegeni su cicegiymis ordan kapti. İlk 2 yil.gecirilen rota tehlikeli.bizim kantincinin kizi 1 yasindaydi rota gecirdiginde.okulda bakiyorlardi.kimseleri yoktu.cok ağır atlattı.Canım kızım yakalandığında kreşe gidiyordu benim evde bakmam onların bu ortama girmediği anlamına gelmiyor evde de okumuyorlar asosyal olup sadece evde de yaşamıyorlar yani yakalanmıyacak anlamına gelmiyor değil mi ve olan kızım rota virusu aşısını olan kızım. Ve flor ben asla uygulatmıyorum çok okur ve çok araştırırım zır cahilde değilim Elhamdülillah üniversitemide bitirdim hem çocuğuma bakıp hem okudum neyin ne olduğunu nerden gelip ne şekilde geçtiğini neler yapılması gerektiğini iyi anlarım çok çocuğumun olması evde yaşantım olduğu anlamınada gelmiyor.