2017 Aralık Anneleri

Bugünde tekstil ürünlerinde indirim var akşam kısmetse gidicem güzel tulumlar vardı gecen gittiğimde umarım onlarda indirimdedir
Aslında benim de kozmonot alasım var
Dönence de almış dün eşim
Bugün değiştirp chicco aldık
Chicco da indirimdeymiş bugün
Para arttı, çek verdiler onu kullanırım hem
Ama eşim çok yoğun
Götüremez ki beni

Suruptn oncede oluyordu ama bu kadar sık ve korkunc degildi canım bizim.O zmn kaldrdigimizda agzindan gaz cikiyrdu.Dünku bambaskaydı.Uyanikken bile dalıp korkuyrdu
Acaba rüyalarında düşüyormuş hissi mi oluyor
Bize olur ya hani
Benim bebişe de olur çünkü ara ara
Ellerini yana açıp bi an titrer şıçrar

hemen bebişimin turmaklarını kestim
Ellerini güzelce sildim
Uyanınca yıkarım da
Ellerini ağzına götürrünce ara ara çekiyordum
Çekmem artık
Bir de bebişim öncedem çok ses çıkarırdı
Şimdi azaldı sanki
Emmedi aç psikolojisne kapılıp ihmal ettim galiba
Artık daha çok konuşup oyunlar yapıcam

Acaba rüyalarında düşüyormuş hissi mi oluyor
Bize olur ya hani
Benim bebişe de olur çünkü ara ara
Ellerini yana açıp bi an titrer şıçrar
Bu bambaskaydi canim ya.Gozlerindeki o korku,annecim ben burdayim dedigimde brni duymayısı... O kadar uzuldum ki tir tir titredim.Cok caresiz kaldik.Aklı alinacak gibiydi.Allahim bi daha yasatmasin.Minikler hasta olmasin da ilac kullanmak zorunda kalmasinlar

12 den berı yarm saat uyudu ve uyumamaktabdırenıyo hala nrmalde uyurdu ıkı saat bu seklde 11ı bulrsak ısım zor buhun smdıden bunaldım

Bugün bizimde aşımız vardı. Sabahtan vurulduk şimdiye kadar ateş yapmadı çok şükür. Doktorumuz ateşi 38.5 olmadıkça şurup vermeyin dedi. Bağışıklık sistemi içinmiş. Yarım saatte bir kontrol ediyorum korkudan. Bu arada G Gulum80 de bugün aşıya gidicekti ne yaptı acaba? Her zaman yazamasam da yaşadıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm allah yardımcın olsun. Hep dua ediyorum senin için sen çok güçlü bi annesin. Kızın senin gibi anneye sahip olduğu için çok şanslı. Bizi habersiz bırakma.

12 den berı yarm saat uyudu ve uyumamaktabdırenıyo hala nrmalde uyurdu ıkı saat bu seklde 11ı bulrsak ısım zor buhun smdıden bunaldım
Nasil oyaliyrsn canım?Bizimkini oyalamak cok zor.24 saat uykusz kalinca gece 11 den gunduz 2 ye kadar emdi emdi uyudu.Uykuyu aldı,simdi oyaamak cok zor:)

Nasil oyaliyrsn canım?Bizimkini oyalamak cok zor.24 saat uykusz kalinca gece 11 den gunduz 2 ye kadar emdi emdi uyudu.Uykuyu aldı,simdi oyaamak cok zor:)

Bıraz altnı acıyorm oyle duruyo braz kucakta bıraz memede brazda tvye cevrp yatırıyom azda oyle duruyo genelde tepeye dıkıup gozunu gercı ama karsısından konusuyorm falan oyle bule gecıyo vakt ama yorldm ızun sure uyumaynca ıyıce btkınlık oluyo duzgun uyuyamıuorz malum.. smdı yıne yırmı dk yyudu uyandı 11 ı bulrz artık o arada yemek yaptm hemen

Ahhh kuzummm aynı şeyleri yaşamışız. bizimkide nohut yapıyor mercimek çorbası yapıyor pırasa yapıyor.e evde yemek yoktu bende yemek zorunda kaldim birkaç gün çocuk açillik olduk resmen ya

K Koala_anne ben zeytinyağını dediğin gibi isittim çok pis bi kokusu oldu 1 gün boyunca ewden çıkmadı o koku.
Oğluma 1 kasik içirdim sabah kustu. Isitmadan versem ne olur sakıncası var mı

Kuşlar doktora gittik kalo için.2 mm açıklık varmış.yenidogamlarda olur normaldir dedi.1 yaşında tekrar kontrole çağırdı.cok az kapanıyor belli ki dedi. Inşallah abartılacak bisey değildir

Meraba kızlar bizde bugn aşılarmıI olduk çok ağladı yavrum 57 cm olmuşuz 5600 gram dedi çok şükür.. şimdilik ateşimiz Yok ama çıkabilir dedi aşıya gitmeden önce bi çay kaşığı ağrı kesici verdim keşke vermeseydin dedi ebe birz dirençli olsun çıkarsa ama ver dedi,, d3 ecZane de sordum yoktu getrmeşerş lazımmış ben de bekleyemedim bebeğim çok ağlıyordu araba da kıyameti kopardı

N Nil0005 mamayı bırakmayı nasıl başardın?
İlk 3 hafta verdik canım biz
İlk hafta günde 4kez falan verdik
Her hafta kilo kontrolüne gittim
Çok emiyordu ilk haftalar
Her ağlamasına mama verdirmedim
Artık evdekiler yeter susmuyor dediği an verdik mama
Yavaş yavaş azalttık
3.hafta 150gram almıştı haftada
doktor günde 1kez verin dedi
Onu da çok mecbur kalmadıkça vermedim
Sütümü sağıyordum günde bir kez
Çok ağlayınca onu veriyorduk arada derken
Bıraktık
Evdekilere kalsa her ağlamasına mamayı vereceklerdi
Facebookta emzirme sanatı diye bir grup var
Çok okuyorum orda mamayı kesmek isteyenlere kademeli bıraktırıyorlar
Ben sonradan üye oldum haberim yoktu o gruptan
Sen mama veriyor musun canım
Bırakmak mı istiyorsun

Az önce karşı komşum yemek getirdi saolsun
Ama bir utandım bir utandım
Eşim evi süpürmüştü 2gün önce
Halıları da kapının oraya topladı
Silip serecektik, fırsatımız olmadı
Ben kapıyı açınca da halılar yerde
Darmadağın
Komşum yere bi baktı bunlar ne dercesine
En iyisi gece bebeğimi uyuyup ben sileyim
Kaçta uyuyacağı hiç belli olmuyor ki bazen 5i bile bulup sabahlıyoruz
Temizlik için bayan alsam daha iyi olacak sanki
Onların yaptığını beğenip de içime sindiremiyorum
İş başa düşecek
Gece inşallah erken uyur bebeğim

Biz de eve gelince vermiştik
Ebe verin demişti :)
Aslında 38 üstünü görünce vermek daha mantıklı
Direnç kazanması açısından
Ama ben korkak azıcık vücudu ısınınca endişelenmeye başlıyorum

Teşk edrz bilgilerin için Canm ; ben yan yatrmıyrm artık sırt üstü ve küçük bi yastıkla acaba yastığın sakıncası varmı ki yastıksz yatırınca kafasını çok arkaya atıyor,,, benm bebiş Te sağ tarafa daha çok dönüyor sizin tam tersini uygularım.. bahsettiğin pozisyonunu çok seviyor o şekil tutmayınca ağlamaya başlıyor pozisyon beğendirmez olduk

Aslında hepimizde korku endişe var Canm senn korkaklığın değl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…