2017 Aralık Anneleri

Kizlar ya sizin bebislwrinde yüz rengi değişmeye başladı mi yada sariligi atlatmistikn tekrar sarılık olabilir mi
Yok kuzum sarılık tekrar olmaz renk yüzde hemen gitmez zaten acayip acayip renge girer atarken sen ayaklarına bacaklarına bak bizim ayaklar beyazladıok şükür bacaklar önceki günlere göre daha az sarı bide idrarının rengi düne nazaran daha koyu gelmeye başladı

Ne bilim canim geçen gün kontrole gittiğimizde 12 günlük ddi erken olmasında pazar gunu başlarız
Yok annem yaa doğar doğmaz 1 günlük sayılmaz onlar şaşırmıştır pazar başlayacağız inşAllah

İniallah bizi de sadece bir geve tutarları ben sağlıklı bir şekilde döneriz evimize. Çok geçmiş olsun canım. Bana çıkarıp emzirebilirsin dediler iki saatte bir. Sen nasıl yaptın
Biz aynı odadaydık zaten canım dediğin gibi 2 saatte bir emzir yatır dediler öyle yaptık bi gecede çıktık çok şükür. şu anda hala gözlerinde sarılık var ama doktorumuz en son gözlerinden atar dedi.

Aynı sorun bizde var canim aynı saatlerde başlıyor genellikle sabaha kadar devam ediyor
biizmde ogleden sonra bu saatlere kadar bide gece 10 dan 2 ye kadr sonta uyuyo.ama değişti uyku saatleri dun gece 2 den 7 ye kadr uyudu hic kalkmadn.bide hickirikla basimiz dertte baslaynca sinirden agliyo yavrum gecene kadr

daha kucuk 20 gunlukten sonra toparlanmaya basliyolar.biz suan dolabi seyrediyrz ne varsa onda bastan asagi suzuyo:))

Sariliktanbçok korkuyorum kuzum ya elleri beyazladi ayakları da eski nazaran daha az sarı ısrarı normale döndü ne bilim yuzubugun çok açık geldi bana.kirmiziligi gitti ben bide gaz sancısı için kantoron yagi ve zeytinyağı ile sirtina ve karnina masaj yapiyorum sence dogru mu yapiyprum

biizmde ogleden sonra bu saatlere kadar bide gece 10 dan 2 ye kadr sonta uyuyo.ama değişti uyku saatleri dun gece 2 den 7 ye kadr uyudu hic kalkmadn.bide hickirikla basimiz dertte baslaynca sinirden agliyo yavrum gecene kadr
Hickirikla bizim de basimiz belada canim ben hickirigi başlayınca emziriyorum geciyor

Kızlar merhaba nasılsınız bebisler nasıl ne zmndr giremedim bn de kavuştum kızıma çok sukur 11 günlük olduk :) kızlar sezeryanla doğum yaptım sutum hemen gelmedi mecbur mama ve biberon verdik simdi emmiyor beni sağıp veriyorum. Emzirmeye nasıl alistiracagim böyle olan var mi

Bizimki de genele öyle 13 günlük olduk bugün
Gece uyanık kalıyor genelde ama öyle çok uzun uzun değil sarılık korkumdan sık sık besledim ama şimdi artık acıkınca uyanmasını bekliyorum biberonla beslemiyorum.
Banyo falan yaptığında daha uzun uyuyor bu arada.

Hayırlı olsun canım
acıkınca önce meme ver sonra biberon ver istersen Hatta doktorla görüş emdiği sürece biberonla sağıp vermeyebilirsin bile tabi bu konu doktor destekli olması lazım

35 günluguz canim. 60cc cikiyo canim.
Cogunlukla emziroyorum ama.

ben de aynı durumdaydım. Mamayı kaşıkla vermeye başlayınca emiyor artık. Sen de sütünü kaşıkla vermeyi dene istersen. Çok çabuk alisiyorlar çünkü biberona

Canım normal yogrt cırbası gbı yapılıyo dıye bılıyorm bn hıc yapmadm kaynanam yaptı ıkı kere nılen arkadaslar yazar tarıfı

Canım yüzünün beyazlaması kötü değil eğer yeşile yada sarıya dönerse sarılığı devam eder ne güzel beyazlamaya başlamış, sarılık vücutdan çok yavaş gider korkma tekrarlamaz, zeytinyağı zarar vermez ama kantronu duymadım bi bilgim olsa söylerim yapanlar varsa söylesinler canım, ama zannetmiyorum bi zararı olacağını yinede sormak lazım, bi faydası oldu mu peki bizim daha yeni uyudu ağla ağla perişan oldu gazdan tabi bende, sürekli kucakda tut sarıl bana diyor alınca sakinleşiyor göğsüme yüz üstü yatırıyorum susuyor yavrum

dr un verdigi prebiyotik ise yaradi.bi kaka yapti bellere kadar :)) yeni yikamistm zibidiyi ustelik:)) üstümede isedi simdi ben bici bici yapcam :))

Bebegim memeyi almıyo çok savaş veriyoruz tutana kadar baştan beri boyle hiç dinlenemedim hep oturup onu emzirmeyle uğraştım 3 dikisim attı bugun tekrar diktirdim cok zormus hic uyuşmadı normal dogumda hemen kalkiliyodu bide şu dikisler kesi beni mahvetti off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…