• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Eksik etmiyorum canim ne e ldivenini ne de şapkasını bizim bebis ağlayan bebis değil 2 gündür kullanıyoruz serum fizyolojik hala pisliği cikmadi
O zaman kullanman gerek..ben enjektörle çekmiştim bir iki kez ama korka korka..Ben eldiven e karşıyım cnm Dr lar bile diyor kullanmayın diye çocuk emerken temas ediyor anneye hemde ellerini keşfetmesi için açık olması gerekiyor..

kizlar ya sizinde bebiler cok ikiniyi mu.gaz cikarttigi halde cok ikiniyo bizimki.gaz damlasini veriurm hem gaz cikiyo ciktikca ikiniyo.diyrm bu gaz damlalari daha cok mu tetikliyo acaba.bugun vermiyxem bakalm nolcak.yavrum ikinmaktan domates gibi oluyo

Bende sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum zor kalkiyor benim.de taslasmaya baslafi ozellikle koltuk altına yakın semsert acaba emmiyor mu ac mi kalıyor ki
Aynen koltuk altına doğru sertlikler
Sağmak istemiyorum
Emmesini beklicem bakalım

Olabilir canim ağzını çok aciyorsa burun tikanikligindan olabilirmiş bide bizim ki susuyormus gibi davranıyor bizde serum fizyolojik verdi dokyor günde 2 defa 1 er damla ama pek.ise yaramadi eşim bütün aspiratoru alacak bugün
Cok sıkmamak gerekiyormuş canım aman orta kulak iltihabı yapabiliyormuş Allah korusun

kizlar ya sizinde bebiler cok ikiniyi mu.gaz cikarttigi halde cok ikiniyo bizimki.gaz damlasini veriurm hem gaz cikiyo ciktikca ikiniyo.diyrm bu gaz damlalari daha cok mu tetikliyo acaba.bugun vermiyxem bakalm nolcak.yavrum ikinmaktan domates gibi oluyo
Of Dilekcim of aynı dert bizde de var. Kıpkırmızı oluyor aynen, iki büklüm. Bacaklar poposunda duruyor hep. ben bugün sabah vermedim gaz damlasını, dün gece cok kötüydü akşam vereyim dedim ama dediğin gibi o tetikliyor olabilir.

Aynen canım

Kuzucuğum ilk önce gözün aydın olsun canım kurtuldunuz Elhamdülillah Allah analı babalı büyütsün inşAllahhhh ❤canım omuda vermeyi çalış olmadı silikon göğüs ucu al yada o göğsünü sağ ucu bebeğin istediğşne göre büyür ve sütün gelir endişelenme sıcak şeyler iç gaz yapmayacak şekerli şeyler ye kayısı suyu tüket bolca bide klasik yoğurtlu yarma çorbası bol su
Canimsin allah razi olsun.allahim hepimizin evlatlarini bize bagislasin.bisiy daha danisacam.4 gunluguz daha.banyo yaptirmadim daha bi kacgun sora yikiyim dedim.gobek bagi dusmedi daha.krem falan sureyim mi hangi kremi sureyim sureceksem.

kızlar ya ıkı gogsumu de esıt emzirmeme rağmen sag gogsum hep yumusak sol semsert olurken sag gogsum hamur gıbı sankı hıc sut yokmus gıbı ama sagdıgımda sut gelıyo sol saga gore daha buyuk duruyo sankı

Of Dilekcim of aynı dert bizde de var. Kıpkırmızı oluyor aynen, iki büklüm. Bacaklar poposunda duruyor hep. ben bugün sabah vermedim gaz damlasını, dün gece cok kötüydü akşam vereyim dedim ama dediğin gibi o tetikliyor olabilir.
ben bi sabah verdim bi daha vermedim simdi yine yapiyo gaz cikiyo ama hem ağlıyo hemde ikiniyo.dun dr prebiyotik yazdi onu verdim simdi kabizlk sorunumz da var insallah iyi gelir ya.

Kızlar sakız çiğnemek gaz yapar mı
Ben arada çiğniyorum
Acaba bebişe kötü etki ediyor mudur?

Herkesn bol sütü olsn ınsaaallah manaya gerek kalmasn... bnde 15 ockta bı aylık olcz ası ıcın gtcez. Merak edıyorm kac kılo olms bebegm cnku bn sutum yetıyo dıye ek bısey yedrmıyor ıdararı çişi ıyı yapıyo sutte gorunuyo dıte ama koloya bakalm ortalama be kadr alması gerekıyokı bı ayda sutun yettgnı anlamam ıcın
Canim haftada 150-200 gr almasi gerekiyomus.bizde dun gittik 4.250 olmus.20 gunde 250 gr almis.az almis dedi.sutun yetmiyo geliba dedi.sutumde var oysaki ama doyurmuyo galiba.sut arttirici damla verdi bir hafta sonra kontrole cagirdi yinr kilo alimi azsa mamaya baslicaz duzenli

Canim aynı sorun bizdede var özellikle geceleri daha çok oluyor BI de burun t ikanikligimiz var ben aksam karnına sırtına zeytinyağı ve kantaron yağıyla saat yönünde masajlar yaptımgece biraz rahattı ama şimdi yine inlemeye basladi
Canim kantaron yagi agir gelebilir daha cok kucuk dikkatli kullan

Back