Evet canim 400 gram kaybettik ama kuvezde geri dogum kilosuna döndü allaha şükür canim ama usg ile farklı çıktı kilosuMaşallah 3 ü geçmiş..sağlıklı olsun da şimdiden sonra alır kg..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim 400 gram kaybettik ama kuvezde geri dogum kilosuna döndü allaha şükür canim ama usg ile farklı çıktı kilosuMaşallah 3 ü geçmiş..sağlıklı olsun da şimdiden sonra alır kg..
O zaman kullanman gerek..ben enjektörle çekmiştim bir iki kez ama korka korka..Ben eldiven e karşıyım cnm Dr lar bile diyor kullanmayın diye çocuk emerken temas ediyor anneye hemde ellerini keşfetmesi için açık olması gerekiyor..Eksik etmiyorum canim ne e ldivenini ne de şapkasını bizim bebis ağlayan bebis değil 2 gündür kullanıyoruz serum fizyolojik hala pisliği cikmadi
2gündür vermiyorum ben de mamaValla canimben uyumamasina razıyım uyanık ken enn azindan emzirebiliuorun Benim de sağı zor emiyor ucu çok çıkmadığı için sen mama veriyorsun canim
Aynen koltuk altına doğru sertliklerBende sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum zor kalkiyor benim.de taslasmaya baslafi ozellikle koltuk altına yakın semsert acaba emmiyor mu ac mi kalıyor ki
Boyunu tam hatirlamiyorum da.48 di galibaMaşallah cnm 1 kg alması yeter fazla bile almış..doğum boyu kaçtı
Bunlari bilmiorum da. Eczanede n Galactago damla icmistim ben . Müthiş süt yapioKızlar arada kaynadı galiba humana ya da miluoa gece çayları hakkında ne düşünüyorsunuz
Cok sıkmamak gerekiyormuş canım aman orta kulak iltihabı yapabiliyormuş Allah korusunOlabilir canim ağzını çok aciyorsa burun tikanikligindan olabilirmiş bide bizim ki susuyormus gibi davranıyor bizde serum fizyolojik verdi dokyor günde 2 defa 1 er damla ama pek.ise yaramadi eşim bütün aspiratoru alacak bugün
Of Dilekcim of aynı dert bizde de var. Kıpkırmızı oluyor aynen, iki büklüm. Bacaklar poposunda duruyor hep. ben bugün sabah vermedim gaz damlasını, dün gece cok kötüydü akşam vereyim dedim ama dediğin gibi o tetikliyor olabilir.kizlar ya sizinde bebiler cok ikiniyi mu.gaz cikarttigi halde cok ikiniyo bizimki.gaz damlasini veriurm hem gaz cikiyo ciktikca ikiniyo.diyrm bu gaz damlalari daha cok mu tetikliyo acaba.bugun vermiyxem bakalm nolcak.yavrum ikinmaktan domates gibi oluyo
Aynen canımkizlar ya sizinde bebiler cok ikiniyi mu.gaz cikarttigi halde cok ikiniyo bizimki.gaz damlasini veriurm hem gaz cikiyo ciktikca ikiniyo.diyrm bu gaz damlalari daha cok mu tetikliyo acaba.bugun vermiyxem bakalm nolcak.yavrum ikinmaktan domates gibi oluyo
Canimsin allah razi olsun.allahim hepimizin evlatlarini bize bagislasin.bisiy daha danisacam.4 gunluguz daha.banyo yaptirmadim daha bi kacgun sora yikiyim dedim.gobek bagi dusmedi daha.krem falan sureyim mi hangi kremi sureyim sureceksem.Kuzucuğum ilk önce gözün aydın olsun canım kurtuldunuz Elhamdülillah Allah analı babalı büyütsün inşAllahhhh ❤canım omuda vermeyi çalış olmadı silikon göğüs ucu al yada o göğsünü sağ ucu bebeğin istediğşne göre büyür ve sütün gelir endişelenme sıcak şeyler iç gaz yapmayacak şekerli şeyler ye kayısı suyu tüket bolca bide klasik yoğurtlu yarma çorbası bol su
Granül yapida oldugu icin almadim. Dogal olanindan aldim. Kimyon rezene anasonu karistirip demliyorumKızlar arada kaynadı galiba humana ya da miluoa gece çayları hakkında ne düşünüyorsunuz
ben bi sabah verdim bi daha vermedim simdi yine yapiyo gaz cikiyo ama hem ağlıyo hemde ikiniyo.dun dr prebiyotik yazdi onu verdim simdi kabizlk sorunumz da var insallah iyi gelir ya.Of Dilekcim of aynı dert bizde de var. Kıpkırmızı oluyor aynen, iki büklüm. Bacaklar poposunda duruyor hep. ben bugün sabah vermedim gaz damlasını, dün gece cok kötüydü akşam vereyim dedim ama dediğin gibi o tetikliyor olabilir.
Ins.canim.Onlari oyle gormek cok uzucuben bi sabah verdim bi daha vermedim simdi yine yapiyo gaz cikiyo ama hem ağlıyo hemde ikiniyo.dun dr prebiyotik yazdi onu verdim simdi kabizlk sorunumz da var insallah iyi gelir ya.
Gözümün içine bakıyor yardım et der gibiIns.canim.Onlari oyle gormek cok uzucu
Canim haftada 150-200 gr almasi gerekiyomus.bizde dun gittik 4.250 olmus.20 gunde 250 gr almis.az almis dedi.sutun yetmiyo geliba dedi.sutumde var oysaki ama doyurmuyo galiba.sut arttirici damla verdi bir hafta sonra kontrole cagirdi yinr kilo alimi azsa mamaya baslicaz duzenliHerkesn bol sütü olsn ınsaaallah manaya gerek kalmasn... bnde 15 ockta bı aylık olcz ası ıcın gtcez. Merak edıyorm kac kılo olms bebegm cnku bn sutum yetıyo dıye ek bısey yedrmıyor ıdararı çişi ıyı yapıyo sutte gorunuyo dıte ama koloya bakalm ortalama be kadr alması gerekıyokı bı ayda sutun yettgnı anlamam ıcın
Canim kantaron yagi agir gelebilir daha cok kucuk dikkatli kullanCanim aynı sorun bizdede var özellikle geceleri daha çok oluyor BI de burun t ikanikligimiz var ben aksam karnına sırtına zeytinyağı ve kantaron yağıyla saat yönünde masajlar yaptımgece biraz rahattı ama şimdi yine inlemeye basladi