• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ben gunde 2 kere sagmaya calisiyorum kendimi sabah ve aksam genelde 50 cc anca cikiyor ama sol gogsum guzel bosaliyor ama sag taraf ne kadar sagsamda 10 cc anca cikiyordur sut var farkindayim ama bir turlu bosaltamiyorum.sagdiktan sonra emziriyorum memeyi biraktiktan sonrada sagdigim sutu iciriyorum.2 3 saat rahat ediyorum

Biogaia kullananlar her sabah aynı saatte vermeyi deneyebilir misiniz, ben oyle yaptım sanki faydası oldu gibi.

Canim zorla emiyor o da 5 dk sonra ağzını kilitliyor acmiyor
Bu gece o kadar zorlandım ki
Tüm gece uyudu ve ne yaptıriysam uyanmadı
Memeyi de tutmadı
Altını açtım yüzünü sildim
Yarım saate bir saate bir denedim
En son popoyu yıkıcaktık uyandı emdi o da 5dk dediğin gibi
Zaten benim 2 memeyi hiç emmiyor
Birini ne kadar emerse
Uyumaması kadar uyanmaması da yorucu bu bebişlerin

Sagıp verirsem sütü 3-4 saat uyuyo.
Emzirirsem 2 saat sonra kalkiyo.
Yatmadan once sagip veroyorumki gece uyuyalim. Saginca daha güzel iciyomus gibi geliyo bana.
Bugun kontrolu vardi 4.800 olmus.
Dr 2 kez anne sütü aliyo dimi diye sordu.
Mama versem azalt dicektide napiyim emmiyimi azaltiyim zırlayıp duruyo bebis.
Sizinki kac kilo?
Masallah canım.Bizimki 3200 dogdu.13 gun sonra 3600du.Simdi 24 gunluk.Kac oldu bilmiyrm.Sagınca ne ictgni gryrz ya daha ii oluyr.Kac cc cıkıyr?Bi de kac gunluksnz canım?Bizim minigin ıkınmaktan rahat uykusu yok.Surekli bölunuyr

Canim aynı sorun bizdede var özellikle geceleri daha çok oluyor BI de burun t ikanikligimiz var ben aksam karnına sırtına zeytinyağı ve kantaron yağıyla saat yönünde masajlar yaptımgece biraz rahattı ama şimdi yine inlemeye basladi
Burun tikanikligi bizde de var.Serum fizyolojik aldık.Korkudan cok damlatamadık,acilmadi tabi.Kantaron yagı dun annemde yaptı.Ondan sonra iice cıgrmaya basladı.Bi daha cesaret edemem herhalde canım.Cok terliyr kafası emerken ,bi de gece.Burun tikanıkligndan olabilir dyr

Biogaia kullananlar her sabah aynı saatte vermeyi deneyebilir misiniz, ben oyle yaptım sanki faydası oldu gibi.
Ben de dün başladım her akşam aynı saatte vermeyi planliyordum. Çocuk dün gece yine ıkinmaktan helak oldu.. göbeği de yakıldığı halde kanıyor.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ya..

Kucakta kendini güvende hissediyo.
Anne kokusunu istiyodur.
Yatagina koyunca korkar gibi oluyodu bizimkide yani bi boşluğa düser gibi irkiliyodu. Kundak belki işe yarardı ama denemedim.
Biz ayımızı doldurduk yanımda yatıyo valla. Mırıldaninca yataktan kalkıp almak zor geliyo. Yatakta emzirip sicak sicak devam edioz uykuya.
Ben suna aliscak buna aliscak aman yapmiyim gibi hic dusunmedim nerde nasil rahatsak oyle yasiyoz :)
Ben yanimda yatirmaya korkuyorum ezerim diye yaa

Bu sap simlex gaz ilacını kullanan var mı kızlar?
Uyku yapmıyor değil mi?
Benim minik tüm gece emmek için bile uyanamadı
Gaz ilacını değiştirdik ondan mı ki?

Bebişim 1 ayını doldurdu 32 günlük oldu bugün. 1.ay kontrolüne götürdük. 2490gram 44 cm doğmuştu, 3430gram 52 cm olmuş aslanım maşallah. Kalça ultrasonuna da bakıldı, kalça oturmuş dedi doktorumuz. Yumurtaliklardan biri doğduğunda tam inmemişti, onu hatırlattım tutup bak ikisi de burda dedi doktor, hatırladıkça gülüyoruz babasıyla :) Steteskopla dinler dinlemez aşırı gazı var bunun dedi, gaz damlası yazdi biogaia günde 5 damla. Doktorumuz hatırlattınca 1. ay aşılarını da yaptirdim sağlık ocağında. Çok ağlamadı bebişim.

Su an benmde ynusak mesela ama var masallah... sut ıcın bıde yarmalı yogrt cırbasını dene ıcmedysen.. sıcak dus bol su ıc bıde rezene cayıda ıcıyorm ben hem gaz hem süt ıcın ıyı gelıyo denıyo

Yarmalı yoğurt çorbasını daha önce okudum aöa sayfalara baktım bulamadım sende var ise paylaşır mısın?
Birazdan sıcak bir duş almayı planlıyorum xaten rahatlamak için.

Yumusama olsada süt gelir canım mama tadini anlarsa emmeyi bırakır bebegin. Sütünde azalir emmezse.
Su icmeyi azaltmis olabilirmisin?
Benimde gecen hafta senin gibi olmustu.
Yeter elbet dedim eve mama girerse ikimizde alısırız ona biliyorum.
Yedim suyumuda ictim en az 2lt.
Sükür iyi simdi.

Lanet sarılık yüzünden evimize mama girdi.
Günde 1 yada 2 kez 30 cd veriyordum hiç uyanmadığı zamanda.
2 gündür kesti vermiyordum sarılık değerimiz dengelendi bende aransa da vermemeye katar verdim ama sabah öyle uyumayınca yine vereyim dedim.
sürahi başına her gittiğim de 2 barsak mutlaka içiyorum yetersiz geliyor sanırım çoğaltmam lazım 2,5 tl rahat geçiyordur tabi.

Topuk kani icin aman aramasinlar.
Ya test olmamis diyolar yada sorun gorup bidaha yapiyolar. Stresini düsünemiyorum bile. Aramazlar insallah artik.
bi daha arasalarda gitmem kesinlikle..

Kızlar 1 aylık aşımız oldu. Kilo 4100 çıktı . Doğum kilosu 2740 idi. Nasıl gelişim iyi dimi. Boy 52 çıktı sizinkiler nasil

Maşaşşah çok iyi kilosu sağlıkla büyüsün

Burun tikanikligi bizde de var.Serum fizyolojik aldık.Korkudan cok damlatamadık,acilmadi tabi.Kantaron yagı dun annemde yaptı.Ondan sonra iice cıgrmaya basladı.Bi daha cesaret edemem herhalde canım.Cok terliyr kafası emerken ,bi de gece.Burun tikanıkligndan olabilir dyr
Ben de dün başladım her akşam aynı saatte vermeyi planliyordum. Çocuk dün gece yine ıkinmaktan helak oldu.. göbeği de yakıldığı halde kanıyor.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ya..
Ikinma bizde de var:(Uykusundan uyandryr.Bu kadar gaz benden mi gecyr ki

Bu sap simlex gaz ilacını kullanan var mı kızlar?
Uyku yapmıyor değil mi?
Benim minik tüm gece emmek için bile uyanamadı
Gaz ilacını değiştirdik ondan mı ki?
Sap simplex büyük kızımda kullanmıştık ama onda çokngaz yoktu zaten..ama iyi bir ilaç rahatlatmıştır bebeği ondan uyuyordur

Back