Bizim mesai yeni bitti canim daha yeni uzanıp tlfnu elime alabildimKımler mesaıde bakalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim mesai yeni bitti canim daha yeni uzanıp tlfnu elime alabildimKımler mesaıde bakalım
![]()
Bizim bugün 14. Günümüz aynı soru beni de.kurcalıyor herhalde biz pazar günü baslayacazKzlar sagkık ocagı d vıtamını vermstı bebıs ıcın gnde 3 damla 2 haftalıkken basla dıye sıZdr kullanıyomsnz
Canim bizim gecemiz gunduz gunduzumu z de gece olduKzlarr bebegımıze gece gunduz kavramını ne zamsn nasıl alıstrabılırız![]()
Canim benimde aşırı yumuşak ama azldigini hiç dusunmemistimSelam,
13. Günümüz bugün bu güne kadarda sütümde sıkıntı yoktu sanki bugün azaldı gibi geliyor size de öyle oldu mu? mama verdim şimdi göğüslerim aşırı yumuşak ve dinlensem de yemekte yesem dolmuyor:
Bu gece o kadar zorlandım kiCanim zorla emiyor o da 5 dk sonra ağzını kilitliyor acmiyor
Benim de normalde hep yunuşaktıCanim benimde aşırı yumuşak ama azldigini hiç dusunmemistim
Rasgele veryz canım.Gazı cikmiyr ztn.Yarım saat ugrasyrz bazenCanım gaz damlasnı nasıl verıyosunz emmeden oncemı snramı gazını cıkardktan snramımoncemı
Masallah canım.Bizimki 3200 dogdu.13 gun sonra 3600du.Simdi 24 gunluk.Kac oldu bilmiyrm.Sagınca ne ictgni gryrz ya daha ii oluyr.Kac cc cıkıyr?Bi de kac gunluksnz canım?Bizim minigin ıkınmaktan rahat uykusu yok.Surekli bölunuyrSagıp verirsem sütü 3-4 saat uyuyo.
Emzirirsem 2 saat sonra kalkiyo.
Yatmadan once sagip veroyorumki gece uyuyalim. Saginca daha güzel iciyomus gibi geliyo bana.
Bugun kontrolu vardi 4.800 olmus.
Dr 2 kez anne sütü aliyo dimi diye sordu.
Mama versem azalt dicektide napiyim emmiyimi azaltiyim zırlayıp duruyo bebis.
Sizinki kac kilo?
Burun tikanikligi bizde de var.Serum fizyolojik aldık.Korkudan cok damlatamadık,acilmadi tabi.Kantaron yagı dun annemde yaptı.Ondan sonra iice cıgrmaya basladı.Bi daha cesaret edemem herhalde canım.Cok terliyr kafası emerken ,bi de gece.Burun tikanıkligndan olabilir dyrCanim aynı sorun bizdede var özellikle geceleri daha çok oluyor BI de burun t ikanikligimiz var ben aksam karnına sırtına zeytinyağı ve kantaron yağıyla saat yönünde masajlar yaptımgece biraz rahattı ama şimdi yine inlemeye basladi
Ben de dün başladım her akşam aynı saatte vermeyi planliyordum. Çocuk dün gece yine ıkinmaktan helak oldu.. göbeği de yakıldığı halde kanıyor.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ya..Biogaia kullananlar her sabah aynı saatte vermeyi deneyebilir misiniz, ben oyle yaptım sanki faydası oldu gibi.
Ben yanimda yatirmaya korkuyorum ezerim diye yaaKucakta kendini güvende hissediyo.
Anne kokusunu istiyodur.
Yatagina koyunca korkar gibi oluyodu bizimkide yani bi boşluğa düser gibi irkiliyodu. Kundak belki işe yarardı ama denemedim.
Biz ayımızı doldurduk yanımda yatıyo valla. Mırıldaninca yataktan kalkıp almak zor geliyo. Yatakta emzirip sicak sicak devam edioz uykuya.
Ben suna aliscak buna aliscak aman yapmiyim gibi hic dusunmedim nerde nasil rahatsak oyle yasiyoz :)
Su an benmde ynusak mesela ama var masallah... sut ıcın bıde yarmalı yogrt cırbasını dene ıcmedysen.. sıcak dus bol su ıc bıde rezene cayıda ıcıyorm ben hem gaz hem süt ıcın ıyı gelıyo denıyo
Yumusama olsada süt gelir canım mama tadini anlarsa emmeyi bırakır bebegin. Sütünde azalir emmezse.
Su icmeyi azaltmis olabilirmisin?
Benimde gecen hafta senin gibi olmustu.
Yeter elbet dedim eve mama girerse ikimizde alısırız ona biliyorum.
Yedim suyumuda ictim en az 2lt.
Sükür iyi simdi.
bi daha arasalarda gitmem kesinlikle..Topuk kani icin aman aramasinlar.
Ya test olmamis diyolar yada sorun gorup bidaha yapiyolar. Stresini düsünemiyorum bile. Aramazlar insallah artik.
Kızlar 1 aylık aşımız oldu. Kilo 4100 çıktı . Doğum kilosu 2740 idi. Nasıl gelişim iyi dimi. Boy 52 çıktı sizinkiler nasil
Canim benimde aşırı yumuşak ama azldigini hiç dusunmemistim
Burun tikanikligi bizde de var.Serum fizyolojik aldık.Korkudan cok damlatamadık,acilmadi tabi.Kantaron yagı dun annemde yaptı.Ondan sonra iice cıgrmaya basladı.Bi daha cesaret edemem herhalde canım.Cok terliyr kafası emerken ,bi de gece.Burun tikanıkligndan olabilir dyr
Ikinma bizde de varBen de dün başladım her akşam aynı saatte vermeyi planliyordum. Çocuk dün gece yine ıkinmaktan helak oldu.. göbeği de yakıldığı halde kanıyor.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ya..
Sap simplex büyük kızımda kullanmıştık ama onda çokngaz yoktu zaten..ama iyi bir ilaç rahatlatmıştır bebeği ondan uyuyordurBu sap simlex gaz ilacını kullanan var mı kızlar?
Uyku yapmıyor değil mi?
Benim minik tüm gece emmek için bile uyanamadı
Gaz ilacını değiştirdik ondan mı ki?