Maşallah cnm 1 kg alması yeter fazla bile almış..doğum boyu kaçtıKızlar 1 aylık aşımız oldu. Kilo 4100 çıktı . Doğum kilosu 2740 idi. Nasıl gelişim iyi dimi. Boy 52 çıktı sizinkiler nasil
Benim kız da öyle cnm ya..ayağımda çorap sırtında hırka..ki ben evde kısa kolla duran biriyim sıcapı sevmem ama yinede gaz çok..yediklerime de dikkat ediyorum..benimki doğuştan gazlı cnmhastaneden çıkmadan şu küvözde bebekleri ağızdan beslerken kullandıkları hortumla gazını aldı hemşireler..Ikinma bizde de varUykusundan uyandryr.Bu kadar gaz benden mi gecyr ki
Bizde mi onu alsak ki.Deliksz uykusu yok.Yanında biri brkliyr,hep pispisle uyuyr.Bu sap simlex gaz ilacını kullanan var mı kızlar?
Uyku yapmıyor değil mi?
Benim minik tüm gece emmek için bile uyanamadı
Gaz ilacını değiştirdik ondan mı ki?
Valla canım evde patikle dolasiyorm sırf ona gaz gecmesin diye ama care etmediBenim kız da öyle cnm ya..ayağımda çorap sırtında hırka..ki ben evde kısa kolla duran biriyim sıcapı sevmem ama yinede gaz çok..yediklerime de dikkat ediyorum..benimki doğuştan gazlı cnmhastaneden çıkmadan şu küvözde bebekleri ağızdan beslerken kullandıkları hortumla gazını aldı hemşireler..
Om-x bitkisel şurup bizde biraz işe yaradı sanki..en azından 2gündür gündüz uyuyabiliyor ve yetişkin gibi gaz çıkarıyp hem alttan hem üstten..biri daha vardı kullanan kimdi kızlar o arkadaş .Bizde mi onu alsak ki.Deliksz uykusu yok.Yanında biri brkliyr,hep pispisle uyuyr.
Valla canimben uyumamasina razıyım uyanık ken enn azindan emzirebiliuorun Benim de sağı zor emiyor ucu çok çıkmadığı için sen mama veriyorsun canimBu gece o kadar zorlandım ki
Tüm gece uyudu ve ne yaptıriysam uyanmadı
Memeyi de tutmadı
Altını açtım yüzünü sildim
Yarım saate bir saate bir denedim
En son popoyu yıkıcaktık uyandı emdi o da 5dk dediğin gibi
Zaten benim 2 memeyi hiç emmiyor
Birini ne kadar emerse
Uyumaması kadar uyanmaması da yorucu bu bebişlerin
Elimizden geleni yapıp geçmesini bekleyeceğiz cnm..maalesefValla canım evde patikle dolasiyorm sırf ona gaz gecmesin diye ama care etmediNapıcaz bilmiyrm.Kıpkırmzi oluyr.
Bende sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum zor kalkiyor benim.de taslasmaya baslafi ozellikle koltuk altına yakın semsert acaba emmiyor mu ac mi kalıyor kiBenim de normalde hep yunuşaktı
Düzenli emdiğindenmiş demek
Dün emziremedim tam performans
Biraz şiş şiş sanki
Cnm sen kilosu düşük olacak diye üzülüyordun kaç kg doğdu kızın yazdım mı görmedim ama..Valla canimben uyumamasina razıyım uyanık ken enn azindan emzirebiliuorun Benim de sağı zor emiyor ucu çok çıkmadığı için sen mama veriyorsun canim
Biogaiayı sbh veriyrduk simdi aksam denicem cnm olmadı bu damlaları veririmOm-x bitkisel şurup bizde biraz işe yaradı sanki..en azından 2gündür gündüz uyuyabiliyor ve yetişkin gibi gaz çıkarıyp hem alttan hem üstten..biri daha vardı kullanan kimdi kızlar o arkadaş .
Emsede süt çoğalıyo ondan sertleşiyor sağıp rahatladı cnm boşaltamıyp galiba senin minik..Bende sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum zor kalkiyor benim.de taslasmaya baslafi ozellikle koltuk altına yakın semsert acaba emmiyor mu ac mi kalıyor ki
Olabilir canim ağzını çok aciyorsa burun tikanikligindan olabilirmiş bide bizim ki susuyormus gibi davranıyor bizde serum fizyolojik verdi dokyor günde 2 defa 1 er damla ama pek.ise yaramadi eşim bütün aspiratoru alacak bugünBurun tikanikligi bizde de var.Serum fizyolojik aldık.Korkudan cok damlatamadık,acilmadi tabi.Kantaron yagı dun annemde yaptı.Ondan sonra iice cıgrmaya basladı.Bi daha cesaret edemem herhalde canım.Cok terliyr kafası emerken ,bi de gece.Burun tikanıkligndan olabilir dyr
gece iyiyiz canim da gündüz uyumaktan pek emmiuor arada sagip bibwronla veriyorum na BI seferde kolaya alisip göğsümü almazsa diye korkuuorumEmsede süt çoğalıyo ondan sertleşiyor sağıp rahatladı cnm boşaltamıyp galiba senin minik..
Burun aspiratörüyle çok çekmek iyi değilmiş cnm..ben serumla yumuşatıyorım ağlarkn kendi çıkarıyo pisliği..çekmiyorum yani..şapka eksik etme başından ben takmıyordum takınca fark ettim azaldı tıkanıklık..Olabilir canim ağzını çok aciyorsa burun tikanikligindan olabilirmiş bide bizim ki susuyormus gibi davranıyor bizde serum fizyolojik verdi dokyor günde 2 defa 1 er damla ama pek.ise yaramadi eşim bütün aspiratoru alacak bugün
verme biberonla koy dondurucuya sütünü ihtiyaç olduğunda kullanırsın..sen rahatlamış olursun en azından mastır falan olmazgece iyiyiz canim da gündüz uyumaktan pek emmiuor arada sagip bibwronla veriyorum na BI seferde kolaya alisip göğsümü almazsa diye korkuuorum
3200 doğdu canim allaha sukur sonra kilo kaybı yaşadık kuvezde yattik geri dogum kilomuza donduk allaha şükür canim ama şimdi.kac kilo oldu hiçbir fikrim yokCnm sen kilosu düşük olacak diye üzülüyordun kaç kg doğdu kızın yazdım mı görmedim ama..
Eksik etmiyorum canim ne e ldivenini ne de şapkasını bizim bebis ağlayan bebis değil 2 gündür kullanıyoruz serum fizyolojik hala pisliği cikmadiBurun aspiratörüyle çok çekmek iyi değilmiş cnm..ben serumla yumuşatıyorım ağlarkn kendi çıkarıyo pisliği..çekmiyorum yani..şapka eksik etme başından ben takmıyordum takınca fark ettim azaldı tıkanıklık..
Maşallah 3 ü geçmiş..sağlıklı olsun da şimdiden sonra alır kg..3200 doğdu canim allaha sukur sonra kilo kaybı yaşadık kuvezde yattik geri dogum kilomuza donduk allaha şükür canim ama şimdi.kac kilo oldu hiçbir fikrim yok
Aslında mantıklı canim süt saklama posetide var ama hepsini doldurmuyor posetin öyle yarim mi koysam kiverme biberonla koy dondurucuya sütünü ihtiyaç olduğunda kullanırsın..sen rahatlamış olursun en azından mastır falan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?