- 17 Nisan 2013
- 365
- 379
- 103
Bebeğimle savaş halindeyiz resmen. Emerken meme ağzından kaysa sinirleniyor bulamayı almıyo. Zorla ağzına veriyorum. Bu kez çabuk yoruluyo çekip bırakıyo. Sürekli ayaklarıyla burnuyla oynuyorum. Sarılıktan olsa gerek memede hemen uyuyo. Ben yapsam uyandıramıyorum
Evet canim allaha sukur hem normali denemiş oldum gel s ezeryani sonunda melegimi kucagima aldimAy çok merak ediyordum iyiki anlattın biz kopmaya başladığımızda sen kucaklamışsın yavrunu ayy canım benim yaa❤
Canım gaz damlası rahatsız ediyor olabilir her bebeğe iyi gelecek diye bir şey yok belki dokunuyor, çokmu gazlı bir bebek de gaz damlası kullanıyorsun? Bide mutlaka gazınııkar her emmeden sonra çıkana kadar devam et o zaman öyle kusmaz
ilk defa gece uykusu uyudum yani sayilir.saat 3 ten 8 e kadar uyudu tabi 120 cc mama ictkten sonra.1 aylik bebege fazla degil mi kizlar ya.60 yapardim simdi 90 iciyo gece yetmedi 120 icti.obez olcak bu benim basima:)) acliktan yalanci emzigi emmiyo resmen cigniyo:))
Kasıkla cok zor canim ya.Gecicdr bence.Sıkıntısı varmıstr belki.
Biz siringayla verdik memeyi de birakmadi sen de dene bakalim nasil olacak.Benimki memeyi tutmayınca üzülüyorum
Yoksa mama da yesin ama mamayı sınırlı tuttum o yüZden
Sağdığım sütü bile verirken biberonla içtiği için içim rahat etmiyor
Kaşığı tekrar denicem galiba
Her seferinde kıyamayıp biberona döndüm ama
dün çok üzüldüm ağzını açıyor memeyi tutmuyor
İnşallah geçici bir şeydir ve atlatmışızdır
Emmemesi yüzünden aç kalmış olabilir dün çünkü 1 kere mama yedi sadece
Kaşıkla yese keşke de günde 3-4 sefer versem bende
Ben de ayni sekildeydim bebegim uzun zaman sol göğsümü tutamadi çünkü o hem benim tersime geliyirdu hem de ucu biraz daha kalın ve kısaydı. Ben silikon meme ucuyla tutturuyorum o memeyi. Çünkü vermesem zamanla meme küçük kalıyormuş ve süt azaliyor. Ben avent meme ucu kullaniyorum. Emmenin ortasinda silikon ucu kullanip memeyi vere vere o gogsume de alıştırdım. Bazen de ters tutuyorum bebegi, vücudu koltuk altinda kalacak sekilde. Futbol topu tutuşu diyorlar. Memeni vermemezlik etme sakın pes etme. Ucu uygun olsa bebe zaten tutar. Biraz daha büyünce tutacak.Kizlar cok sukur dun aksam ben de bebegimi sagsalim kucagima aldim.once suni sanci cektim bi kac saat sora bebegin kalp atislari yavasti diye sezaryene aldilar.coknsukur yinede.ama oğluşum sol gogsumu tutmuyor sutmde pek yok gibi.napabilirim kizlar.koalaanne deneyimlerine ihtiyacim var.(
Ben arada sagıyrm canım tam bosaltmak icin.Yetmediginde mama veryorum.Sut yapacak sryler yiyrm ama yetmiyr bzenIlk gmlerde bıkac kere sagp sırıngayla vermstm onn kolaylıgına alısıp meme agzına gelnce emmeden beklıyodu sırıngadakı gnı sut agzına aksın dıye.. işimz cok zor yanı oyle olmuyo bylede.. cok sukr smdı gerk kalmadı sırngaya sagmaya falan ınsallah cogalr yeterde artar hepmzn sutlerı
KIzlar yarın 20 gunluk olıyorz nasıpse yarı kırkı dıyolarya bısey yaptınzmı sız yıkanıyoms falanya bebıs ve anne ne yapmm lazm smdı hurafe olmucak seklde bılgı verrsenız sevırnıım
Şimdi doktordan geldikKasıkla cok zor canim ya.Gecicdr bence.Sıkıntısı varmıstr belki.
cok sukur canim yiyor masallah.ama bebek doydgnu anlamaz diyolar ya ondan korkuyrm.gerci doyunca cekmiyo agizinda tutuo memeyi ama insan yinede tedirgn oluyo:))Dilekcim ben de sizi merak edyrdum girmeyince uzun zmndr. Yesin kuzucuk.Yemeyen cocuk zor oluyr.Benim ilk kizim ne emdi,ne dogru duzgun mama yedi.Bagsikligi zayif o yzden.Yegenim mamayla buyudu.Dogru dzgun hic bisey yememesine ragmen masallahi var.
9 unda kirkimiz cikacak canim insallah.evet ole diyolar da ben güneşe korkuyrm cok vermyeym diye.dr da o nekadr isterse var dediCanım kac gnlukyu sennkı artık mıdelerı buyurmus cnku sen bendn once dogm yapmstn galıba.. benımkıde 20 25 dk emerdı smdı 45 dkyı buluyo bazen daha cok emıho artık
nasil morluk canim.tutarken falan olmasin.buraya da yaz insallah yoktur bisey gecmis olsun simdidneAz önce de bebeğimi banyo yaptıracakken soyunca karnında morluklar gördük
Doktoru 1 saate geçmezse tekrar gelin dedi
İnş birşeyimiz yoktur
Şimdi doktordan geldik
O da kaşıkla ya da şırıngayla ver vermen gerekirse diyor
Meme reddi yaşayabilirain diyor
Kaşıkla bebişim yiyemiyor
Nasıl bir kısır döngü bu
Sağma sütünü emzir dedi
Bakalım bugünümüz nasıl geçecek
Gaz damlamızı değiştirdi inş daha iyi oluruz
Az önce de bebeğimi banyo yaptıracakken soyunca karnında morluklar gördük
Doktoru 1 saate geçmezse tekrar gelin dedi
İnş birşeyimiz yoktur
Yok karnından tutmuyoruz ki hiçnasil morluk canim.tutarken falan olmasin.buraya da yaz insallah yoktur bisey gecmis olsun simdidne
Sap simlex verdiNe verdı cnm gaz ıcın
damarlari da olablr canim.şükür kotu bisey yokmus ya gecer o.ikinmaktanda damarlar belirgin olabliyo belki ondandrYok karnından tutmuyoruz ki hiç
Damarlar morarmış gibi
Doktoradan geldik şimdi
O bişey olsa ben görürüdüm diyor
Ağladı falan ondan mı oldu anlamadık
Azaldı şimdi ama hala var
Geçmezse gidicez ama inş geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?