2017 Aralık Anneleri

Ben altını açıp sadece bezle emziriyorum. Üstünü bi battaniye ile örtüyorum ayaklariyla oynuyorum

Canım cok gazlımı blmıyormkı yanı ılk oldgndan gazı bazen hemen cıkıuo bazende onnes dkyı buluyo esım oldgnda o cıkartıyo hep gazını benım sırtm omzum hep tutuldu cunku.. baznde ugrsıyorz cıkmıyo öyle yatırıyorz uyku varsa.. bıkac kere kullandm damlayı zatn pek kullanmadım ama denemk ıstıyorm farkı olckmı dıye daha eahat etsn dıye ama bınukı
Kere daha damlayı kullannca kusarsa artık kullanmam bakalm deneyerek gorcez.. bendnde kusuyodr dıye dsnuyorm aslnda ew sogk odamız sıcakta sobadan dıger yerler sogk tısortle cıkıuom bunaldgmda cunku

Canım kac gnlukyu sennkı artık mıdelerı buyurmus cnku sen bendn once dogm yapmstn galıba.. benımkıde 20 25 dk emerdı smdı 45 dkyı buluyo bazen daha cok emıho artık

Kasıkla cok zor canim ya.Gecicdr bence.Sıkıntısı varmıstr belki.

Ilk gmlerde bıkac kere sagp sırıngayla vermstm onn kolaylıgına alısıp meme agzına gelnce emmeden beklıyodu sırıngadakı gnı sut agzına aksın dıye.. işimz cok zor yanı oyle olmuyo bylede.. cok sukr smdı gerk kalmadı sırngaya sagmaya falan ınsallah cogalr yeterde artar hepmzn sutlerı

KIzlar yarın 20 gunluk olıyorz nasıpse yarı kırkı dıyolarya bısey yaptınzmı sız yıkanıyoms falanya bebıs ve anne ne yapmm lazm smdı hurafe olmucak seklde bılgı verrsenız sevırnıım

Biz siringayla verdik memeyi de birakmadi sen de dene bakalim nasil olacak.

Ben de ayni sekildeydim bebegim uzun zaman sol göğsümü tutamadi çünkü o hem benim tersime geliyirdu hem de ucu biraz daha kalın ve kısaydı. Ben silikon meme ucuyla tutturuyorum o memeyi. Çünkü vermesem zamanla meme küçük kalıyormuş ve süt azaliyor. Ben avent meme ucu kullaniyorum. Emmenin ortasinda silikon ucu kullanip memeyi vere vere o gogsume de alıştırdım. Bazen de ters tutuyorum bebegi, vücudu koltuk altinda kalacak sekilde. Futbol topu tutuşu diyorlar. Memeni vermemezlik etme sakın pes etme. Ucu uygun olsa bebe zaten tutar. Biraz daha büyünce tutacak.

Ben arada sagıyrm canım tam bosaltmak icin.Yetmediginde mama veryorum.Sut yapacak sryler yiyrm ama yetmiyr bzen

KIzlar yarın 20 gunluk olıyorz nasıpse yarı kırkı dıyolarya bısey yaptınzmı sız yıkanıyoms falanya bebıs ve anne ne yapmm lazm smdı hurafe olmucak seklde bılgı verrsenız sevırnıım

Yıkadık ve abdest aldırdık bende aynı şekilde extta hiç bir şey yapmadım bide o gün babaannesine gezmeye gittik (ilk çocuğumdA)

Kasıkla cok zor canim ya.Gecicdr bence.Sıkıntısı varmıstr belki.
Şimdi doktordan geldik
O da kaşıkla ya da şırıngayla ver vermen gerekirse diyor
Meme reddi yaşayabilirain diyor
Kaşıkla bebişim yiyemiyor
Nasıl bir kısır döngü bu
Sağma sütünü emzir dedi
Bakalım bugünümüz nasıl geçecek
Gaz damlamızı değiştirdi inş daha iyi oluruz

Az önce de bebeğimi banyo yaptıracakken soyunca karnında morluklar gördük
Doktoru 1 saate geçmezse tekrar gelin dedi
İnş birşeyimiz yoktur

cok sukur canim yiyor masallah.ama bebek doydgnu anlamaz diyolar ya ondan korkuyrm.gerci doyunca cekmiyo agizinda tutuo memeyi ama insan yinede tedirgn oluyo

Canım kac gnlukyu sennkı artık mıdelerı buyurmus cnku sen bendn once dogm yapmstn galıba.. benımkıde 20 25 dk emerdı smdı 45 dkyı buluyo bazen daha cok emıho artık
9 unda kirkimiz cikacak canim insallah.evet ole diyolar da ben güneşe korkuyrm cok vermyeym diye.dr da o nekadr isterse var dedi
60 veriyodm bugun 90 a basladik iste.cok isterse 30 daha ekliyrz

Az önce de bebeğimi banyo yaptıracakken soyunca karnında morluklar gördük
Doktoru 1 saate geçmezse tekrar gelin dedi
İnş birşeyimiz yoktur
nasil morluk canim.tutarken falan olmasin.buraya da yaz insallah yoktur bisey gecmis olsun simdidne

Ne verdı cnm gaz ıcın

nasil morluk canim.tutarken falan olmasin.buraya da yaz insallah yoktur bisey gecmis olsun simdidne
Yok karnından tutmuyoruz ki hiç
Damarlar morarmış gibi
Doktoradan geldik şimdi
O bişey olsa ben görürüdüm diyor
Ağladı falan ondan mı oldu anlamadık
Azaldı şimdi ama hala var
Geçmezse gidicez ama inş geçer

damarlari da olablr canim.şükür kotu bisey yokmus ya gecer o.ikinmaktanda damarlar belirgin olabliyo belki ondandr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…