- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
O zaman sen üşütüyorsun canım ondan bebeğinde karnı ağrıyor sen soğuğa çıkarken mutlaka ayağını ve sırtını sıcak tut yazık minicik karnı acır, bizim bile ağrımız olduğunda nasıl canımız yanıyor onlar muhtaç dertlerini anlatamıyorCanım cok gazlımı blmıyormkı yanı ılk oldgndan gazı bazen hemen cıkıuo bazende onnes dkyı buluyo esım oldgnda o cıkartıyo hep gazını benım sırtm omzum hep tutuldu cunku.. baznde ugrsıyorz cıkmıyo öyle yatırıyorz uyku varsa.. bıkac kere kullandm damlayı zatn pek kullanmadım ama denemk ıstıyorm farkı olckmı dıye daha eahat etsn dıye ama bınukı
Kere daha damlayı kullannca kusarsa artık kullanmam bakalm deneyerek gorcez.. bendnde kusuyodr dıye dsnuyorm aslnda ew sogk odamız sıcakta sobadan dıger yerler sogk tısortle cıkıuom bunaldgmda cunku
Gittik doktora ultrasonla da bakıldıdamarlari da olablr canim.şükür kotu bisey yokmus ya gecer o.ikinmaktanda damarlar belirgin olabliyo belki ondandr
Ben hep bebeğimin yanındayım çok şükür canım. 2 saatte bir alıyorum kucağıma. Devlet hastanesi olduğu için doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Ama dün Doğum yaptığım özel hasteneye gittim oradaki çocuk doktoru çocuğun rengi sarı olduğu halde bi şey demedi. Ben de gidip bütün tahlilleri devlette yaptırdım. Doktor tahlil yapmadan direk annesi bu bebek çok sararmış dedi. Bi de idrarda kristalleşme olmuş dedi.Canim bizde 5 gün sonra yattik kuveze sarılık ve dehidrasyon ateşi kilo kaybı vardı meme reddi yaşadı 2 saate bir emzirebiiyorsun altını degistirebiliyorsun gece istedigin kadar yanında kalabiluyorsin ben geceleri hep yanindaydim benim eli.sen aldıklarında ortalığı yıkıp hüngür hüngür aglamistim olan benle bebegime oldu sutum azaldı içini ferah tut emzir bol bol sutunu sag hemsirelere var mama vermeyin de dua et bol bol ınan k uvezde daha kucuk bebekler var aglamalari hala kulağımda ınan uzun sürmez taburcu olursunuz
O zaman sen üşütüyorsun canım ondan bebeğinde karnı ağrıyor sen soğuğa çıkarken mutlaka ayağını ve sırtını sıcak tut yazık minicik karnı acır, bizim bile ağrımız olduğunda nasıl canımız yanıyor onlar muhtaç dertlerini anlatamıyor
Yok canım çok şükür bebeğimin yanındayım. Ama her ağladığında kucağıma alamıyorum. 2 saatte bir çıkarmama izin veriyorlar. Buna da şükür. Yavrum gözümün önünde yaSizi bi odada bebekle birlikte tutuyorlar öyleyse..şanslısın cnm her hastane o şekilde yapmıyor yenidoğan yoğun bakıma alıp anneyi gönderiyor bazı hastaneler..
Allah razı olsun canım. Bebeğim iyi olsun da. Evlat çok başkaymış. Rabbim kimseye acılarını göstermesin. Yarına kadar burdayız.Yine iyi farketmişsin canım... Rabbim sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşAllahhhh canım sen üzülme şimdi hastanede olmanız emin ol çok daha iyi varsın bi kaç gün daha kalın toparlasın öyle çıkın hemen çıkalım diye çabalama dr lar en iyi zamanı bilir sen korkma canım❤
Vallahi artık ayaklarına ne yapacağımı bilmiyorum. Neler yapmadım ki.Ben altını açıp sadece bezle emziriyorum. Üstünü bi battaniye ile örtüyorum ayaklariyla oynuyorum
Yikanirms canim yari kırkinda bebekler.Ben 19.gununde yikadgm icin bi daha yıkamadim artikTAMm cnm daha dıkkat etcm ınsallah.. senn bılgn varmı yarı kırk dıyolar yarn 20 gnluk olıcaz ınsallah bısey yapmk gerktmınyıkamak galan. Esım heves bırakmadı yarn yıkamak sartmıkı
Ittryr diliyle biberonla bizimkide.cok sukur canim yiyor masallah.ama bebek doydgnu anlamaz diyolar ya ondan korkuyrm.gerci doyunca cekmiyo agizinda tutuo memeyi ama insan yinede tedirgn oluyo
Aman oyle olsun canim.Allahim korusub miniklerimiziGittik doktora ultrasonla da bakıldı
Birşey yok şükür
Doktor tutmaya bağlı olabilir dedi
Kayınvalidem de ağlıyor diye ayakta gibi tutmuş arabada
Cildi hassas dedi doktor
Şükür ki iyiyiz
Biz de 21.gün banyo yaptıkTAMm cnm daha dıkkat etcm ınsallah.. senn bılgn varmı yarı kırk dıyolar yarn 20 gnluk olıcaz ınsallah bısey yapmk gerktmınyıkamak galan. Esım heves bırakmadı yarn yıkamak sartmıkı
Geçmiş olsun canımKızlar sonunda uykusuzluk,yorgunluk hasta etti beni.Grip oldumMumkun oldgnca minigimin yanina yaklasmiyrm.Maskeyle emziriyrm.Ins.ona gecmez Ne yapmam gerekiyr?Gece ayni odada yatmayayim di mi?
Canim kristallesme benim kızda da oldu idrarrinda pembe akıntı oluyor suçu kaybından bebegimi bolca emzir geçer kristallesme de sarilikta s ariliktan dolayı dehidrasyon yaşıyorsun bizde yasadikBen hep bebeğimin yanındayım çok şükür canım. 2 saatte bir alıyorum kucağıma. Devlet hastanesi olduğu için doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Ama dün Doğum yaptığım özel hasteneye gittim oradaki çocuk doktoru çocuğun rengi sarı olduğu halde bi şey demedi. Ben de gidip bütün tahlilleri devlette yaptırdım. Doktor tahlil yapmadan direk annesi bu bebek çok sararmış dedi. Bi de idrarda kristalleşme olmuş dedi.
sevindm canim.cok hassaslar maalesef.bizimde oyle en ufak biseyde teni tepki veriyoGittik doktora ultrasonla da bakıldı
Birşey yok şükür
Doktor tutmaya bağlı olabilir dedi
Kayınvalidem de ağlıyor diye ayakta gibi tutmuş arabada
Cildi hassas dedi doktor
Şükür ki iyiyiz
Emzik denediniz mi?
Kesinlikle canım aon süt çok kıymetli mutlaka sağ ve onu bebeğine mutlaka ver asıl faydalı olan o
Süt birikmiş canım sıcak havlu yada sıcak duşa gir sıcak su tıu sonra sağ yoksa düğümlenme olur
Sagol canım.Ins.korur.Ondan uzak olunca huzurlu uyuyamam ztn de olmadi annemi cagıririm.Bi de canim yuzu hala sari.Ne zmn gececek ki?Geçmiş olsun canım
Emzirme ile geçmez tabi de
Miniklerimiz hep kucağımızda bazen
Sütün korur onu annesi
Sen bol ıhlamur falan iç
Aynı odada yatmasan uyanınca duyarsın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?