2017 Aralık Anneleri

O zaman sen üşütüyorsun canım ondan bebeğinde karnı ağrıyor sen soğuğa çıkarken mutlaka ayağını ve sırtını sıcak tut yazık minicik karnı acır, bizim bile ağrımız olduğunda nasıl canımız yanıyor onlar muhtaç dertlerini anlatamıyor

damarlari da olablr canim.şükür kotu bisey yokmus ya gecer o.ikinmaktanda damarlar belirgin olabliyo belki ondandr
Gittik doktora ultrasonla da bakıldı
Birşey yok şükür
Doktor tutmaya bağlı olabilir dedi
Kayınvalidem de ağlıyor diye ayakta gibi tutmuş arabada
Cildi hassas dedi doktor
Şükür ki iyiyiz

Ben hep bebeğimin yanındayım çok şükür canım. 2 saatte bir alıyorum kucağıma. Devlet hastanesi olduğu için doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Ama dün Doğum yaptığım özel hasteneye gittim oradaki çocuk doktoru çocuğun rengi sarı olduğu halde bi şey demedi. Ben de gidip bütün tahlilleri devlette yaptırdım. Doktor tahlil yapmadan direk annesi bu bebek çok sararmış dedi. Bi de idrarda kristalleşme olmuş dedi.

TAMm cnm daha dıkkat etcm ınsallah.. senn bılgn varmı yarı kırk dıyolar yarn 20 gnluk olıcaz ınsallah bısey yapmk gerktmınyıkamak galan. Esım heves bırakmadı yarn yıkamak sartmıkı

Sizi bi odada bebekle birlikte tutuyorlar öyleyse..şanslısın cnm her hastane o şekilde yapmıyor yenidoğan yoğun bakıma alıp anneyi gönderiyor bazı hastaneler..
Yok canım çok şükür bebeğimin yanındayım. Ama her ağladığında kucağıma alamıyorum. 2 saatte bir çıkarmama izin veriyorlar. Buna da şükür. Yavrum gözümün önünde ya

Allah razı olsun canım. Bebeğim iyi olsun da. Evlat çok başkaymış. Rabbim kimseye acılarını göstermesin. Yarına kadar burdayız.

Kızlar sonunda uykusuzluk,yorgunluk hasta etti beni.Grip oldum Mumkun oldgnca minigimin yanina yaklasmiyrm.Maskeyle emziriyrm.Ins.ona gecmez Ne yapmam gerekiyr?Gece ayni odada yatmayayim di mi?

Birşey yok şükür
Cildi hassas dedi doktor
Şükür ki iyiyiz
Aman oyle olsun canim.Allahim korusub miniklerimizi

TAMm cnm daha dıkkat etcm ınsallah.. senn bılgn varmı yarı kırk dıyolar yarn 20 gnluk olıcaz ınsallah bısey yapmk gerktmınyıkamak galan. Esım heves bırakmadı yarn yıkamak sartmıkı
Biz de 21.gün banyo yaptık
Çünkü göbeği kanadığı için yakılmıştı
O geçsin diye bekledik

Kızlar sonunda uykusuzluk,yorgunluk hasta etti beni.Grip oldum Mumkun oldgnca minigimin yanina yaklasmiyrm.Maskeyle emziriyrm.Ins.ona gecmez Ne yapmam gerekiyr?Gece ayni odada yatmayayim di mi?
Geçmiş olsun canım
Emzirme ile geçmez tabi de
Miniklerimiz hep kucağımızda bazen
Sütün korur onu annesi
Sen bol ıhlamur falan iç
Aynı odada yatmasan uyanınca duyarsın dimi

Canim kristallesme benim kızda da oldu idrarrinda pembe akıntı oluyor suçu kaybından bebegimi bolca emzir geçer kristallesme de sarilikta s ariliktan dolayı dehidrasyon yaşıyorsun bizde yasadik

Birşey yok şükür
Cildi hassas dedi doktor
Şükür ki iyiyiz
sevindm canim.cok hassaslar maalesef.bizimde oyle en ufak biseyde teni tepki veriyo

Kesinlikle canım aon süt çok kıymetli mutlaka sağ ve onu bebeğine mutlaka ver asıl faydalı olan o

Süt birikmiş canım sıcak havlu yada sıcak duşa gir sıcak su tıu sonra sağ yoksa düğümlenme olur

Sağdım Canm sol göğsümü ağrısını aldı birz ama benm bebek tek göğsümü dahi bitrmiyor nasıl olacak o son sütü içirmek bilmiyrm.. Küçük doğduğu için zayıf sanırım hemn uykuya dalıyor..

Geçmiş olsun canım
Emzirme ile geçmez tabi de
Miniklerimiz hep kucağımızda bazen
Sütün korur onu annesi
Sen bol ıhlamur falan iç
Aynı odada yatmasan uyanınca duyarsın dimi
Sagol canım.Ins.korur.Ondan uzak olunca huzurlu uyuyamam ztn de olmadi annemi cagıririm.Bi de canim yuzu hala sari.Ne zmn gececek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…