• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın, çok teşekkür ederim cevap için nasip olursa bi tanışma randevusu ayarlıcaz teşekkürler :KK200:
Amiin inşAllah çok teşekkür ederim ❤inşAllah Rabbim sanada gününü tamamlayıp kucağına almayı nasip eder❤bu daha net oldu:))

Eklentiler

• 1514970930447-1513098085.webp
    1514970930447-1513098085.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 40
İniallah bizi de sadece bir geve tutarları ben sağlıklı bir şekilde döneriz evimize. Çok geçmiş olsun canım. Bana çıkarıp emzirebilirsin dediler iki saatte bir. Sen nasıl yaptın
Sizi bi odada bebekle birlikte tutuyorlar öyleyse..şanslısın cnm her hastane o şekilde yapmıyor yenidoğan yoğun bakıma alıp anneyi gönderiyor bazı hastaneler..

Canm gozunaydn allah bagslasın:) gosg ucu al sılıkon bnde bıkaç onnla verdm snra cıktı ıcu smdı alıuo cok sukur sut ıcnde sıcak dus sıcak havlu bol su yarmalı yğgrt çorbası dusta ov elnle ınlk gnlerde azdı bnmde smdı cogaldı ck sukr emdkce gelıyo
Allah razi olsun canim.ddniycem hepsini.ama gogus ucum var baya.kucum mu geliyo dersin.sagi guzel cekiyor.

Doğduğunda da esmerdi canım. Hatta benle eşim açık tenliyiz. Çok güldük böyle esmer görünce. İkinci gün açıldı biraz rengi. Üçüncü gün de sarardı yavrum. Emerken çok yoruluyo. Sürekli dürtüp emmeye teşvik ediyorum. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Doyuyor mu anlayamıyorum.
Yine iyi farketmişsin canım... Rabbim sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşAllahhhh canım sen üzülme şimdi hastanede olmanız emin ol çok daha iyi varsın bi kaç gün daha kalın toparlasın öyle çıkın hemen çıkalım diye çabalama dr lar en iyi zamanı bilir sen korkma canım❤

Kuzum bir doktora gotursen çok mu kusuyor bizim ki de kusuyor her emmeden sonra az bisey ama
Kuzum her emmeden sonra benimkide az bişey çıkarıyor o normal fazlasını yada önceki emdiğinin posasını atıyor

K Koala_anne bez konusunda bana yardımcı olur musun
Ben molfiks gobek bagi oyuntulukullanıyorum şimdi aynısını mi alacam yoksa kiloya goremi alacam
Kuzum ben ikinci paketi açtım yeni doğan 1 numara huggeis kullanıyorum, bu bitsin 2 numara alabilirim ama duruma göre velki bi paket daha 1 numara kullanırım sende aynısından al şimdi hem daha göbek deliği daha tam oturmadı o yüzden s3n yine gövek bağı oyuntulu aynı numaradan al zatrn büyüğü çocuğun altında yük gibi durur yazık bide iyi geliyorsa bolsa sıkmıyorsa bi paket daha kullanmanda sıkıntı yok

Kizlar cok sukur dun aksam ben de bebegimi sagsalim kucagima aldim.once suni sanci cektim bi kac saat sora bebegin kalp atislari yavasti diye sezaryene aldilar.coknsukur yinede.ama oğluşum sol gogsumu tutmuyor sutmde pek yok gibi.napabilirim kizlar.koalaanne deneyimlerine ihtiyacim var.:KK43:(
Kuzucuğum ilk önce gözün aydın olsun canım kurtuldunuz Elhamdülillah Allah analı babalı büyütsün inşAllahhhh ❤canım omuda vermeyi çalış olmadı silikon göğüs ucu al yada o göğsünü sağ ucu bebeğin istediğşne göre büyür ve sütün gelir endişelenme sıcak şeyler iç gaz yapmayacak şekerli şeyler ye kayısı suyu tüket bolca bide klasik yoğurtlu yarma çorbası bol su

Allah razi olsun canim.ddniycem hepsini.ama gogus ucum var baya.kucum mu geliyo dersin.sagi guzel cekiyor.

Blmıyormkı cnm ıcıne kacıyodu benmkı sıkıkon gıgs ucuyla cıktı sndı alıyo cok sukr cok zor oluyodu ugrasıydon. Sagmayla falan setlesıyodu emmeybce sut bırıkır. Ve dıgerınn ucu acıyodu hep onu verıyodm ac kalmasn dıye.. ılk gnker oldu sıkntılar acemılıkten ama gun gevtkce alısıyo ınsan stres yapma yeter dene herseyı

Kuzum ben ikinci paketi açtım yeni doğan 1 numara huggeis kullanıyorum, bu bitsin 2 numara alabilirim ama duruma göre velki bi paket daha 1 numara kullanırım sende aynısından al şimdi hem daha göbek deliği daha tam oturmadı o yüzden s3n yine gövek bağı oyuntulu aynı numaradan al zatrn büyüğü çocuğun altında yük gibi durur yazık bide iyi geliyorsa bolsa sıkmıyorsa bi paket daha kullanmanda sıkıntı yok

80lı paket 8 gnde bttı gnde 10 bez kullanmısız 16 gnde ıkı paket bttı smdı 3. Paketteyı yenıdogan buda btsn 2 numaraya gecerım heralde

Kuzum her emmeden sonra benimkide az bişey çıkarıyor o normal fazlasını yada önceki emdiğinin posasını atıyor

Benım bıkaç kere kompleemdgnı cıkardı arka arkaya sık olrsa gotreyım dımı dktra ıkı gnde bı oluyo bazen ya gazdan oluyo yada gaz damlasndan suphelenıyorm damlayı kullandgm gunu denk geluyo gbı

Kzlar hepmz sıyluyoruz saatlerce uyumadı falan dıye. Sık sık ayetel kursı nas felak okuyalım bebslere rahatlatıyo allahn ıznyle

Kızlar bebeğim memeyi reddediyor sanırım
Tüm gün emdi
Akşam 6-7 arası uyudu
Sonra kesinlikle memeyi tutmak istemedi
Ağzına alıp alıp bıraktı
O sırada kakasını da yaptı tabi
Belki sancısından bilemicem
Ağlaması bitmedi
Mama verdik onu bile almadı sinirden
Bi 5dk uyuyup uyandı sonra içti
11e kadar uyudu ve 11den beri emzirmeye çalışıyorum kesinlikle düzgün tutmuyor ve 2-3dakika sonra bırakıyor
Meme reddi mi yaşıyorum sizce biberondan dolayı :KK43:
Bu kadar erken mi öğreniyorlar :KK43:
Canım bebekler hemen öğrenir herşeyi çünkü hafıza boş ne veririsen onu alıyo ama lütfen yılma ne olursa olsun emzir doymadığını düşünürsen sonrasında mama ver

Benimki memeyi tutmayınca üzülüyorum
Yoksa mama da yesin ama mamayı sınırlı tuttum o yüZden
Sağdığım sütü bile verirken biberonla içtiği için içim rahat etmiyor
Kaşığı tekrar denicem galiba
Her seferinde kıyamayıp biberona döndüm ama
dün çok üzüldüm ağzını açıyor memeyi tutmuyor
İnşallah geçici bir şeydir ve atlatmışızdır
Emmemesi yüzünden aç kalmış olabilir dün çünkü 1 kere mama yedi sadece
Kaşıkla yese keşke de günde 3-4 sefer versem bende
Kasıkla cok zor canim ya.Gecicdr bence.Sıkıntısı varmıstr belki.

ilk defa gece uykusu uyudum yani sayilir.saat 3 ten 8 e kadar uyudu tabi 120 cc mama ictkten sonra.1 aylik bebege fazla degil mi kizlar ya.60 yapardim simdi 90 iciyo gece yetmedi 120 icti.obez olcak bu benim basima:)) acliktan yalanci emzigi emmiyo resmen cigniyo:))

ilk defa gece uykusu uyudum yani sayilir.saat 3 ten 8 e kadar uyudu tabi 120 cc mama ictkten sonra.1 aylik bebege fazla degil mi kizlar ya.60 yapardim simdi 90 iciyo gece yetmedi 120 icti.obez olcak bu benim basima:)) acliktan yalanci emzigi emmiyo resmen cigniyo:))
:))Dilekcim ben de sizi merak edyrdum girmeyince uzun zmndr. Yesin kuzucuk.Yemeyen cocuk zor oluyr.Benim ilk kizim ne emdi,ne dogru duzgun mama yedi.Bagsikligi zayif o yzden.Yegenim mamayla buyudu.Dogru dzgun hic bisey yememesine ragmen masallahi var.

Benım bıkaç kere kompleemdgnı cıkardı arka arkaya sık olrsa gotreyım dımı dktra ıkı gnde bı oluyo bazen ya gazdan oluyo yada gaz damlasndan suphelenıyorm damlayı kullandgm gunu denk geluyo gbı
Canım gaz damlası rahatsız ediyor olabilir her bebeğe iyi gelecek diye bir şey yok belki dokunuyor, çokmu gazlı bir bebek de gaz damlası kullanıyorsun? Bide mutlaka gazınııkar her emmeden sonra çıkana kadar devam et o zaman öyle kusmaz

Back
X