Ins.saglikla gelecek miniklerimiz.Onlar dogduktan sonra ne güzel paylasımlar yaparz ins.yine.Allahım tum annelerin yardimcısı olsun .Cok zor annelikKızlar benim dr bugün randevum vardı. Dogum iznimi almak için bu ay hiraz daha erken gittim dokrora. Kesinlikle çalışabilir raporu falan vermem sana dedi. Fabrika denetimim var yarım gün 12 ye kadar gideyim dedim asla uygun bulmuyorum dedi. İzne ayırdı doktorum beni. Tansiyonum 14-8 çıktı. 3 defa ölçtü doktorum 3 ü de 14 çıktı. Bebek 1.5 hafta kadar geride dedi. Kilosu 1500 gr. 29. Gaftada 1300 demişti. Suyunda azalma var dedi. Az su içmenin bu işe etkisi nedir diye sordum dogrudan bur etkisi yok, tansiyonla alakalı olduğunu düşünüyorum dedi. Kirdindaki kan akışında zayiflama var dedi. Yorulmayacaksin ayakta durmayacaksin enerji sarf etmeyeceksin ki bebeye daha cok yarasin yediklerin dedi. Daha çok protein tüketmeni istiyorum dedi. Bebeğim cok hareketli ama maşallah. Son gittigimde basi asagida ayaklar yukardaydi. Yaramaz ters dönmüş şimdi kafa yukarda ayaklar asagida. Daha haftası var büyük ihtimalle döner dedi. 100 bebekten 96 si doğum pozisyonu alır dedi.1 hafta boyunca tansiyonunu ölçüp bana bildir dedi. Bir hafta sonra perinatologla birlikte tekrar inceleyip gelişiminin devam edip etmedigine bakacağız dedi. Sonra nts ye bağladılar sancım falan çıkmadı. 8-11 arası çıkıyordu genelde.Acile gönderdi beni yeniden tansiyonun ölçüsün yüksek çıkarsa yatış yapacaksın dedi. Oğlumun yüzünü görebilir miyim dedim suyu yok ki goremeyiz dedi doktor .Olumsuz bir duruma karşı ciğer geliştirici iğne olman gerekiyor dedi. 4 doz celestone chronodose süspansiyon yazdi.2 ampulü vuruldum. 2 ampulü de ertesi gün aynı saatte dedi. 48 saate kadar kanına karışacak bu ilac dedi. Doktorun yanından çıktığımda dudaklarım titriyordu. Saha doğmadan onlar için üzülüyor dertleniyoruz. Sizlerden dua istiyorum. Inşallah bebeğim normal bir süreç yaşar sağlığına kavuşur, gelişimi güzel olur. inşallah suyu azalmaya devam etmez, sezeryanla almak zorunda kalmazlar. Eve geldim apar topar bebemin kıyafetlerini yıkadım astım. Seyretmek bile mutluluk verici.