2017 Aralık Anneleri

Kızlar benim dr bugün randevum vardı. Dogum iznimi almak için bu ay hiraz daha erken gittim dokrora. Kesinlikle çalışabilir raporu falan vermem sana dedi. Fabrika denetimim var yarım gün 12 ye kadar gideyim dedim asla uygun bulmuyorum dedi. İzne ayırdı doktorum beni. Tansiyonum 14-8 çıktı. 3 defa ölçtü doktorum 3 ü de 14 çıktı. Bebek 1.5 hafta kadar geride dedi. Kilosu 1500 gr. 29. Gaftada 1300 demişti. Suyunda azalma var dedi. Az su içmenin bu işe etkisi nedir diye sordum dogrudan bur etkisi yok, tansiyonla alakalı olduğunu düşünüyorum dedi. Kirdindaki kan akışında zayiflama var dedi. Yorulmayacaksin ayakta durmayacaksin enerji sarf etmeyeceksin ki bebeye daha cok yarasin yediklerin dedi. Daha çok protein tüketmeni istiyorum dedi. Bebeğim cok hareketli ama maşallah. Son gittigimde basi asagida ayaklar yukardaydi. Yaramaz ters dönmüş şimdi kafa yukarda ayaklar asagida. Daha haftası var büyük ihtimalle döner dedi. 100 bebekten 96 si doğum pozisyonu alır dedi.1 hafta boyunca tansiyonunu ölçüp bana bildir dedi. Bir hafta sonra perinatologla birlikte tekrar inceleyip gelişiminin devam edip etmedigine bakacağız dedi. Sonra nts ye bağladılar sancım falan çıkmadı. 8-11 arası çıkıyordu genelde.Acile gönderdi beni yeniden tansiyonun ölçüsün yüksek çıkarsa yatış yapacaksın dedi. Oğlumun yüzünü görebilir miyim dedim suyu yok ki goremeyiz dedi doktor .Olumsuz bir duruma karşı ciğer geliştirici iğne olman gerekiyor dedi. 4 doz celestone chronodose süspansiyon yazdi.2 ampulü vuruldum. 2 ampulü de ertesi gün aynı saatte dedi. 48 saate kadar kanına karışacak bu ilac dedi. Doktorun yanından çıktığımda dudaklarım titriyordu. Saha doğmadan onlar için üzülüyor dertleniyoruz. Sizlerden dua istiyorum. Inşallah bebeğim normal bir süreç yaşar sağlığına kavuşur, gelişimi güzel olur. inşallah suyu azalmaya devam etmez, sezeryanla almak zorunda kalmazlar. Eve geldim apar topar bebemin kıyafetlerini yıkadım astım. Seyretmek bile mutluluk verici.
Ins.saglikla gelecek miniklerimiz.Onlar dogduktan sonra ne güzel paylasımlar yaparz ins.yine.Allahım tum annelerin yardimcısı olsun .Cok zor annelik:((

canım günaydın, şeker yükselince nasıl anlıyorsunuz? Ben ölçüm yapmadım bügüne kadar takip de etmedim , şeker çıkınca nasıl belirti veriyor ?
Gunaydin canim.Ben de hic belirti olmuyr.Cok su icme istegim oldgnda olcuyom,normal cıkıyr.

Yemek yedıgım için spınal oldu canım aynen çok heyecanlandım bende bildiğim sureleri unuttum :olamaz:korkma sakin ol bi şekilde dogurcan rabbim bütün arkadasların yardımcısı olsun
Amin canim insallah sagol cevaplarin icin. Pazartesi kontrolum var umarim daha gelmeye niyetli degildir bebegim.
Allah hepsine saglik versin

Kızlar ya acaba birbirimizden mi etkileniyoruz. Sancı
Kızlar dogum yaptım suyu kalmamıştı küvezde şuan , öptüm bebeğimi çok tatlıydı darısı size inşallah
ayyy canım gözünaydın. Rabbim birbirinize mübarek etsin. Sana da geçmiş olsun. İnşallah her şey yolundadır.

Sekerle basim belada:KK43:(1 .saatler 120 nin altı,2.saatler cok yuksek.Dun bi ogun 125 , bi ogun 158 oldu.Nasil is anlamadim?Doktorun yaninda 2.saat 95 cikmısti .Yuksek ciksaydi endokrine sevk edecekti.Su ana hic 2.saat olcumu yapmamistim.Kadin dogumcuda, daha onceki dahiliyeci de 1
saatleri olc dedi.Demekki benim hep yuksekmis 2.saatler.Minigim ne zarar gormustur kimbilir:KK43:Cok uzgunumm

2. Saatte dahamı dusuyoms deger yukselrmıymıs hangısı nrmal ben hıc ölçmedm ıkncı saatte hep bır ölcum ıstenıyor

Kizlar ya bu emzirme sutyeni balensiz ve dolgusuz mu oluyo

Cestlerı vardr mutlaka ama benım gordugum penyeydı.. cok gerklı baey degl bnce ben ayrıyeten emzırma sutyenı almıcam nrmal rahat oenye autyenı kaldırarakta kullanırım dıye dsnuyormm zatn ewde takmam bıle hava alması ıyı olrms ucu yara olmazmıs mabtar olmazmıs

kızlar nasılsınız ? Bugün 32. haftaya girdim yaklaştıkça bir heyecan basıyor beni :KK49: İşte son haftam inşallah raporumu alıp artık bebeğimin işleriyle ilgilenmek istiyorum. O da umarım annesine biraz yardımcı olur da erken gelmeye kalkmaz :D

Hadi ya dün satış elemanı gösterdi ben bunu takamam diye almamıştım gogus uçlarını çok belli etmez mi

Canım su an kıs kazak htka derken pek bellımolmaz ama ınce sungerlı sutyende kullanılr bnce hem ucunu bellı etmez hemde sılıkonlu kadr dolgn olmaz

kızlar nasılsınız ? Bugün 32. haftaya girdim yaklaştıkça bir heyecan basıyor beni :KK49: İşte son haftam inşallah raporumu alıp artık bebeğimin işleriyle ilgilenmek istiyorum. O da umarım annesine biraz yardımcı olur da erken gelmeye kalkmaz :KK70:

Insallah cnmm tatlı heyacnlar telaslar bnlar bı an mtlu okuorm baznde bı bunalım gelıyo bana anım anımı yutmugı walla hayrlısıyla dıguraydık bı

Kızlar benim dr bugün randevum vardı. Dogum iznimi almak için bu ay hiraz daha erken gittim dokrora. Kesinlikle çalışabilir raporu falan vermem sana dedi. Fabrika denetimim var yarım gün 12 ye kadar gideyim dedim asla uygun bulmuyorum dedi. İzne ayırdı doktorum beni. Tansiyonum 14-8 çıktı. 3 defa ölçtü doktorum 3 ü de 14 çıktı. Bebek 1.5 hafta kadar geride dedi. Kilosu 1500 gr. 29. Gaftada 1300 demişti. Suyunda azalma var dedi. Az su içmenin bu işe etkisi nedir diye sordum dogrudan bur etkisi yok, tansiyonla alakalı olduğunu düşünüyorum dedi. Kirdindaki kan akışında zayiflama var dedi. Yorulmayacaksin ayakta durmayacaksin enerji sarf etmeyeceksin ki bebeye daha cok yarasin yediklerin dedi. Daha çok protein tüketmeni istiyorum dedi. Bebeğim cok hareketli ama maşallah. Son gittigimde basi asagida ayaklar yukardaydi. Yaramaz ters dönmüş şimdi kafa yukarda ayaklar asagida. Daha haftası var büyük ihtimalle döner dedi. 100 bebekten 96 si doğum pozisyonu alır dedi.1 hafta boyunca tansiyonunu ölçüp bana bildir dedi. Bir hafta sonra perinatologla birlikte tekrar inceleyip gelişiminin devam edip etmedigine bakacağız dedi. Sonra nts ye bağladılar sancım falan çıkmadı. 8-11 arası çıkıyordu genelde.Acile gönderdi beni yeniden tansiyonun ölçüsün yüksek çıkarsa yatış yapacaksın dedi. Oğlumun yüzünü görebilir miyim dedim suyu yok ki goremeyiz dedi doktor .Olumsuz bir duruma karşı ciğer geliştirici iğne olman gerekiyor dedi. 4 doz celestone chronodose süspansiyon yazdi.2 ampulü vuruldum. 2 ampulü de ertesi gün aynı saatte dedi. 48 saate kadar kanına karışacak bu ilac dedi. Doktorun yanından çıktığımda dudaklarım titriyordu. Saha doğmadan onlar için üzülüyor dertleniyoruz. Sizlerden dua istiyorum. Inşallah bebeğim normal bir süreç yaşar sağlığına kavuşur, gelişimi güzel olur. inşallah suyu azalmaya devam etmez, sezeryanla almak zorunda kalmazlar. Eve geldim apar topar bebemin kıyafetlerini yıkadım astım. Seyretmek bile mutluluk verici.
Canimm bol bol dinlen.gunde 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt ye.hetgun sabah bir haşlanmış yumurta ye.yesil mercimek çorbası iç.mutlaka hergun 1 muz ye hatta sabah akşam 1 er tane yesen daha iyi..1 mineralli su iç.(maden suyu).balli süt yapıp yanında da muz yiyebilirisn.gunde en az 3 litre su iç.bak bunları yao kuzum.nasil kilo alacak....

canım günaydın, şeker yükselince nasıl anlıyorsunuz? Ben ölçüm yapmadım bügüne kadar takip de etmedim , şeker çıkınca nasıl belirti veriyor ?

Bı belrtı olmuhot bnde ılerı derece dıyabet hastalarnda agzda kuruluk susama ıdrar tutamama oluho dıye blıyorm.. bız zatn wc den cıkmıyoruz :)

Kızlar ya acaba birbirimizden mi etkileniyoruz. Sancı

ayyy canım gözünaydın. Rabbim birbirinize mübarek etsin. Sana da geçmiş olsun. İnşallah her şey yolundadır.

Canım olabılr brda okudukca kendımızı yokluyorz ama bınyandnda sancınn bızı yoklaması nrmal artık sona yaklastık allahn ıznyle vucut hazrlıcak kendını tabıkı.. bzı yınede takıb etcez vucudu anotmal bı durum kendını bellı edıyo anlıyo ınsan zaten

İşi hiç düşünmeyin bol bol dinlenin ilaçlar etkisini gösterir ve kuzucuk bekler umarım.

merhaba arkadaşlar iki aydır doktora gidiyorum alttan muayene etti kan ve idrar testi yaptı yumurtalıklarımda hiçbir sorun yok. Rahim ve idrar yolunda iltihap var dedi fitil verdi. 27 eylül son adetimin ilk günü35 günde bir adet görüyorum.. 2 ekimde adet bitti ve fitili kullanmaya başladım. Fitil kullanırken gün aşırı ilişkimiz oldu ovulasyon gününe kadar. 18 ekim ovulasyon günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 7-8 gündür kasık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor. geceleri yatarken falan daha çok oluyor bu. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım. Adet günü geçmeden yani 26 ekimde test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adetimin günü bugün 1 kasım ama hala hastalanmadım göğüslerimde veya karın bel bölgemde herhangi bi belirti yok adete ait. birkaç gün önce vajinamda akıntı arttı ve ıslaklık vardı şuan ıslaklık yok çok az bir akıntı var. Yüzümde sivilceler çıktı geçti. Lütfen bilgilerinizi paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.

Back
X