- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 32
Canım uzaklaltırıldım dün siteden o yüzden şimdi okuyabildim ve çok üzüldüm gerçekten@Hertain canim merhba nasilsin insallah iyisindirBen cok kotuyum.Bugun dr kontrolum vardi gittim bebek 6+3 gunluk gorunyor ama kalp atislari gorunmedi.Ayrintli ultrasona girdim ordada bebek var kalp atisi yok bana kurtaj olmam gerektigi soylendi dunya basima yikildi sankiNe yapcagmi bilmiyorum cikip eve geldim.Haftya kadar bekliycem haftya tekrar giderim eger yine kalp atisi gorulmezse mecburen kurtaj olucam Kurtaj nasil biseydir nasil yapilir oni bile bilmiyorum O kdr uzgunum ki vardir bndada bir hayir dmekten baska birsey gelmiyor elmdenAllah im bi mucize olsada haftaya gittigimde kalp atisini duysam hayirlisiylaO benim bebegimin kardesiydiCok kotuyum cok...Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi
Canım canını sıkma hala umudumuz var demekki.Üzme kendini hayırlısını iste Rabbimden.
İnşallah Rabbim yüzüne bakar sana o mutluluğu yaşatır Aminnnn
Yani inan ne diyeceğimi bilmiyorum canım herşeye iyi yönden bakmak gerekir Rabbim bebeğini sana bağışlamazsa(ki inşallah bağışlar)en azından hamileliğin ilerlemeden Rabbin onu yanına alacak çünkü canım benimki 4 aylıkken alındı çok kötü bişey çok kıyafet bile almıştım her gece ağladım ama yinede şükrettim ya doğduktan sonra bişey olsaydı dayanamazdım o acıya canım
Sende ne olur hep iyi taraflarını görmeye çalış o zaman Rabbim kuvvet verecektir inşallah
Canım bol bol dua edelim Rabbim belki çıkış kapısını açar açmazsada ne senin nede doktorların elinden bişey gelmez