Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inslh cnm dogru dmi hamileyim yaniRabbim tamamına erdirsin inşallah canım 8 ay sonra kucağına sağlıklı ve hayırlı şekilde almayı nasip etsin inşallahh
Saol cnm bnm darisi isteyen herkese inslhhhhhhhHayırlı olsunn canım :) çok sevindimmmmmm
Canım yerleşme kanaması döllenme olduktan 9-14 günleri arasında olur ve eğer gebelik ihtimali varsa geç döllenme olduysa ve bugün döllenmede 9.günse idrar testinde çıkmaz ama kan testinde çıkabilir fakat gerek yok yapmaya daha erken hele bir adet günün geçsin canım o zaman belli olurAma adetime bir gün varken yumurtlayablir miyim ki,adet belirtisiyse yarına belli olcak. Acaba stressiz yaşamayı me zaman öğrenicem rahat bıraksam kendimi olcak blki
Evet evet evet testin pozitif canımInslh cnm dogru dmi hamileyim yani
Giderim imkanini aramyrm ama esim diyo 3 gun daha bekle umitlenmyelim diyo bilemedim ki simdi napsamEvet evet evet testin pozitif canım
1 hafta sonra gidersin doktora hatta imkanın varsa yarın git değerlerine baksın doktor garanti olsun
Yani canım yumurtlama olduktan 14-15 gün sonra mutlaka adet kanaması olur...Lekelenmem var, yemek borum yanıyor, sırtım ağrıyor ne yaman çelişki böle
3 günü niye bekleyeceksin ki canım hem lekelenmelerin devam ediyo riskli olabilir doktora git bi danış değerlerine baksınlarGiderim imkanini aramyrm ama esim diyo 3 gun daha bekle umitlenmyelim diyo bilemedim ki simdi napsam
Tmm cnm benim dur bakalim yatin olsun3 günü niye bekleyeceksin ki canım hem lekelenmelerin devam ediyo riskli olabilir doktora git bi danış değerlerine baksınlar
Tamm canım ama ihmal etme güzel haberlerini bekliyoruz canımTmm cnm benim dur bakalim yatin olsun
Tamm canım ama ihmal etme güzel haberlerini bekliyoruz canım[/QUOT
Tmm cnm bnm inslh hamileyimdir inslhhhh
Ayyy canım sen eczanelerdeki testlere de dadanmadanyakın zamanda doktora gitEvde bi test vardi onuda yaptim oda pozitif cikti kesi lesti galibaa
Canim bunu da yaptim ama rengi gitti biraz elime erken aldim bi bakarmisin kesinmiAyyy canım sen eczanelerdeki testlere de dadanmadanyakın zamanda doktora git
Anlamadım canım şimdi bu erken zamanda çekilmiş görüntüsü mü yoksa koyuyduda zamanla açıldı mı?Canim bunu da yaptim ama rengi gitti biraz elime erken aldim bi bakarmisin kesinmi Eki Görüntüle 1830216
Hayir bu ikinci testim biraz erken aldim elime ondan rengi acik kaldiAnlamadım canım şimdi bu erken zamanda çekilmiş görüntüsü mü yoksa koyuyduda zamanla açıldı mı?
Tamm canım gayet güzel ayrıca adet tarihin geçmeden akşam idrarıyla yaptın bunuda göz önünde bulundur yani adet tarihi geçmeden sabah idrarıyla yapılsa dahi ilki kadar net ve güzel çıkmayabiliyor o yüzden testin %99 kesin canımHayir bu ikinci testim biraz erken aldim elime ondan rengi acik kaldi
Inslh cnm bnm i slh yarin kan vercem inslhTamm canım gayet güzel ayrıca adet tarihin geçmeden akşam idrarıyla yaptın bunuda göz önünde bulundur yani adet tarihi geçmeden sabah idrarıyla yapılsa dahi ilki kadar net ve güzel çıkmayabiliyor o yüzden testin %99 kesin canım
Tamm canım bizleride haberdar et canımInslh cnm bnm i slh yarin kan vercem inslh
Canım nasılsın iyi misin?çok güzel yazmışın duygularını hayırlı olsun canım hayırla kucağına al inşallah:)