- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
Kereviz yarin :) brokoli taneli yapisindan dolayi +8 cnm bogaza kacmasin diye...iyi akşamlar anneler. Bebeklerinize brokoli veriyor musunuz bazı kaynaklarda +8 diyor bilemedim. Bir de kerevizi deneyeyininiz var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kereviz yarin :) brokoli taneli yapisindan dolayi +8 cnm bogaza kacmasin diye...iyi akşamlar anneler. Bebeklerinize brokoli veriyor musunuz bazı kaynaklarda +8 diyor bilemedim. Bir de kerevizi deneyeyininiz var mı.
tmm şimdi oldu,teşekkürler...Cnm gezen tavuk diye satilan ambalajli yumurtalar icin soyledim onu... arkadasindan aldigin gezen tavuk degil organik tavuk yumurtasi gonul rahatligiyla alabilirsin... gezen tavuk geziyor ama gdo lu yem ile besleniyor arada bulursa solucan... ama organiklerde gdo lu yem yok
Evt diline degmesi yeterli hem tadini almasi hem de alerji belirtisi icinarkadaslar Merhaba
ek gıdaya biz de havucla başlamıştı bir tatlı kaşığı kadar yedi ( klasik besleniyoruz)
sonra patates bal kabağı yumurta elma hic bisey yemedi ilk kaşığı agzina alıyor tükürüyo sonra açmıyo ağzını.
Şimdi biz tadimlari yapmış oluyor muyuz sizce?
teşekkür ederim yanıtın için başarısız olduğumuzu düşünmeye başlamıştımEvt diline degmesi yeterli hem tadini almasi hem de alerji belirtisi icin
Cnm damagiyla ezecegi hicbirsey tehlikeli degil... ceviz findik fistik bunlar yasak ve tehlikeli... sadece cevizi ogutulmus un formunda kullanabiliyoruz...Bugün Ravzanur balkabağıyla tanıştı. 1.günümüzdü, annem geldi misafirliğe bi dünya laf. Yok boğazı tahriş olurmuşta, bi daha bişey yiyemezmişte bilmem ne. Neyse dinlemedim tabi yine blw den devam. Bi güzel yemeye başladı balkabağını. Ben artık aştım o paniklemeleri ama annem her öğürdüğünde ay boğuldu of boğuldu diye hop oturup hop kalktı. Derken Ravzanur ağzına bi kaç parça attı ben bekliyorum çıkaracak diye doğal olurak öğürdü, annem o an boğuluyo diye bağırınca bi an boşluğuma geldi bi panikledim. Aldım hemen kucağıma ters çevirip çıkarttık ağzından. Ama tansiyon felan gitti bende sonra tabi yine laf yedim annemden. Yok boğazı tahriş olacak, püre yap, çorba yap. Yahu havuç daha sertti rahat atlattık, balkabağından bişey olacağını sanmıyorum diyorum ama sizce yanlış mı düşünüyorum. Annem buradayken sanırım devam edemicem
Bende öyle düşünüyorum, hatta havuçların orta kısmı Biraz daha sertti dışına göre onu bile yedi bi sıkıntı olmadan. Bu çevre baskısı hiç bitmeyecek anlaşılan. Teşekkürler cevabın içinCnm damagiyla ezecegi hicbirsey tehlikeli degil... ceviz findik fistik bunlar yasak ve tehlikeli... sadece cevizi ogutulmus un formunda kullanabiliyoruz...
Pancarı ben de merak ediyorum. Doktora gitmeme 15 gün var. Senin daha önce sorma fırsatın olursa bana da söylersen sevinirim.Arkadaşlar pancar veren var mı? Geçen gün aldım,haşlamadan önce bakayım dedim +8 yazmış birsürü kaynak. Bende vermekten vazgeçtim.
Peyniraltı suyu denemelerim oldu.Geçen hafta şehriye çorbası yaptım. Tadı güzel oldu ama yoğurt kesiği görüntüsü oldu. Tat iyi görüntü ofsayt.Dün akşam poğaça yaptım.Bildiğimiz poğaça tadında güzel oldu. Sizlerde peyniraltı suyuyla yaptığınız şeyleri paylaşırsanız sevinirim. Su çok çıkıyor,atmak istemiyorum .
Ben de haftaya gideceğim.Girriğimde sorup yazarım.Aslında şeker deposu bir besini vermek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.Pancarı ben de merak ediyorum. Doktora gitmeme 15 gün var. Senin daha önce sorma fırsatın olursa bana da söylersen sevinirim.
Canim labneyi nasıl yaptın yani ilk yapışta maya olarak ne kullandin?Avokado çok pahalı Blw için:)) Eline verdiklerimden parcalananlari alip ezip labneyle karistirip yedirdim, kasığa koyup koyup eline verdim o da ağzının yolunu buldu sağ olsun :)
Labne ve avokado çok lezetli oldu yalnız ben bile yerim.
Ben kendi labnemi kullanıyorum ya da tuzsuz süzme ile peynir ile mayaliyorum. Fark etmiyor.Canim labneyi nasıl yaptın yani ilk yapışta maya olarak ne kullandin?
Kereviz tadımınız nasıl geçti buharda haşlayıp mı verdiniz.Kereviz yarin :) brokoli taneli yapisindan dolayi +8 cnm bogaza kacmasin diye...