2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

soru çözüyorum ama sanki hiç konu çalışmamışım gibi...
sanki ilk defa görüyorum..unutmuşum

konuyla vakit geçireceğime soruları mı ezberleseydim acaba kafamda deli sorular

Arkadaşlar sınava girerken kimlik mecburiyeti yok değil mi yani öğrenci kimliği.
büroya gidip alamadım henüz mecburiyet yoksa almayı düşünmüyorum.

Vize konularına bakıyor musunuz? Bakiyorsaniz hepsine nasıl yetisiyorsunuz
Vize konularindan soru cozuyorum sadece. Ama tabi oda vakit kalirsa. Her gun bir ders calisiyorum cumartesi sabahina kadar devam..

Neredeyse tum derslerimin 5-6-7-8. Uniteleri cok kolay..
Ezber neredeyse hic yok..
Bazen ayni uniteleri tekrar tekrar calisiyorum saniyorum
Bir kac tanim haricinde zorluk goremedim.. 2 dersim haric =)
soru çözüyorum ama sanki hiç konu çalışmamışım gibi...
sanki ilk defa görüyorum..unutmuşum

konuyla vakit geçireceğime soruları mı ezberleseydim acaba kafamda deli sorular

Bolumunde cikmis sorulardan cok mu geliyor..
Ah ah keske benimde oyle olsa..

bulca bir sey sorabilir miyim..
Okudugum bolumle ilgili is gorusmesi icindeyim. Telefon bekliyorum. yarin gorusme durumun olabilir.ama pek fazla soru soramadim konustugum kisiye..
ben suan hala saglik kurumlari i.okudugumu,diplomamin olmadigini dile getirdim bi gel goruselim dediler..
Simdi benim sorum şu
yani ben ogrenci olduguma dair burodan belge alip bunu ise girerken istenilen belgeler arasinda verebilir miyim..
Mezun olduktan sonra mezuniyet belgesini verebilir miyim..
Benim bu konularsa hic bilgim yok..
Bana yardimci olabilecek birileri var mi..

Ben sinava girdigimde hem ogrenci kimlik kartimi hemde resmimin bulundugu sinav giris belgemin her ikisinide kontrol ettiler..
anladım canım ben vize zamanında öğrenci kimliğim hazır olmadığı için bürodan alamadım. sadece tc kimliğiyle sınav giriş belgesiyle girdim.ama şuan kimlik hazır ama şehir dışındayım bürodan almaya gidemedim. vizeden sorun yaşamadım ama acaba finalde herkese kimlik verildiği için sorun yaşarmıyım diye kafama takıldı.

Benim son unitelerim daha ağır. Vizede coktuysem sanki sinava boşa giriyor gibi hissediyorum kendimi. Edebiyat düşünenler iyi düşünsün hemen karar vermesin. Buyuk aşkla edebiyatı seviyorum ve cooook boş vaktim var derseniz okuyun. Benim gibi çoluk çocukla ciddi kafayı siyirmalik olabilirsiniz. Hayırlısı artık. Diyecek birşey yok. (((

Merhablar kızlar ben de varım. Beni de ekleyin. Calisiyorun ama Çok stesliyim. Siz neler yapıyorsunuz son rötuşlarınızı yaptınız mi ? :/ :)

Tip terimlerimden son unite kaldi oh cok sukur.. bu dersin sinavi pazar gunu ama ben simdiden halledeyim dedim.
Son unitenin gecen konu ozetine bakmistim ayrintili kitaptan calisamadim daha..
Simdi kalktim dersin basindan..
Tip terimlerini bastan sona unitelere bir goz gezdirdim biraz cozumlu sorular calistim hatirladim unuttuklarimi.. en cok korktugum bu ders.. simdi biraz dinlenemeyim masa basinda dura dura sirtim agriyor of..

Son uniteyide cumartesi gunu calisirim valla daraldım ne cok terim var..

Yarin gunlerden hukuk kolay gelsin herkese =)

vizede sorun yasamadiysan finalde de yasamazsin herhalde canim , bilemedim valla =)

Allah yardimcin olsun gulberg =(
Halledersin bir sekilde

Aman bitsede gitsek moduna girdim ben iyicene.. Bilgi çok nankör bir şey tekrar yapmadıkça siliniyor, yıldım resmen bir derse ağırlık verince ötekinden fire veriyorum, çalışırken kolayca yaptığım sorular 3 gün sonra yok.. başım ağrıyor artık stresten son 3 gün bitsin sen sağ ben selamet ..

Hayır kalktı kimlik gösterme zorunlu değil.Kardeşim de almadı bürodan.

Bu iş yerinin tutumuna bağlı diploman olmadan kabulda edebilirler etmeyede bilirler.Öğrenci belgesi alırsın o kolay e-devletten de alırsın öğrenci belgeni.Mezun olunca mezuniyet belgesi vermezler diplomanı verirler.İş görüşmesi olacak olan yer hastane gibi bir yer mi?

al benden de o kadar canım özet çıkardım kitaptan okudum anlattım soru çözdüm bir haftadır bakamadım hiç birşey yok sanki kafamda... o kadar emek...keşke hergün bir sınav olsa en azından hergün birini tekrar ederiz ama öyle değil malesef...olsun biz elimizden geleni yapalım son günlerimiz...olduğu kadar olmadığı kader...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…