2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bu iş yerinin tutumuna bağlı diploman olmadan kabulda edebilirler etmeyede bilirler.Öğrenci belgesi alırsın o kolay e-devletten de alırsın öğrenci belgeni.Mezun olunca mezuniyet belgesi vermezler diplomanı verirler.İş görüşmesi olacak olan yer hastane gibi bir yer mi?
Evet bir ozel hastane bulcam
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin :)

çıkmış sorular sitedeki sorulardan daha zor geldi bana ya keşke bakmasaydım:KK12:
hiç hazır hissetmiyorum kendimi

:KK11:

birde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor :oha:

ağlamak istiyorum.
en fazla kaç dersten kalabiliyoruz:olamaz:

çıkmış sorular sitedeki sorulardan daha zor geldi bana ya keşke bakmasaydım:KK12:
hiç hazır hissetmiyorum kendimi

:KK11:

birde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor :oha:

ağlamak istiyorum.
en fazla kaç dersten kalabiliyoruz:olamaz:
Tek ders sinavlarinin sayisi 3 e cikmis
Ara sinav notlarin ne durumda canim ?

Öyle hukukla iletişim korkutuyor beni, iletişim bu sene yazılmış ne örnek soru var ne birşey, geçen senelerin çıkmış sorularına baktım mübarek kazık, hukuk desen unutmuşum çoğunu Allahtan 2 gün daha varda 45 günde öğrenemedisem 2 günde ne yaparım kim bilir.. aşırı stresliyim, ders çalışma isteğim tükendi uyusam uyansam pazar gününe herşey bitmiş olsa :kızgın::ruh:

Sorularla ogrenelim kısımlarida tekrar niyetine calistim ve cikmis sorulari cozdum simdi.. cumartesi girecegim derslere hazir sayilirim. matematik son unite haric..
calismistim ama unutmus olabilirim =( birazdan bakarım..

Kitabi okurlen sıkılıyorum ve ne - ne dir ne degildir kafam karisiyor
Ama bu sorularla ogrenelim kismiyla calisirken daha iyi anliyorumm

Öyle hukukla iletişim korkutuyor beni, iletişim bu sene yazılmış ne örnek soru var ne birşey, geçen senelerin çıkmış sorularına baktım mübarek kazık, hukuk desen unutmuşum çoğunu Allahtan 2 gün daha varda 45 günde öğrenemedisem 2 günde ne yaparım kim bilir.. aşırı stresliyim, ders çalışma isteğim tükendi uyusam uyansam pazar gününe herşey bitmiş olsa :kızgın::ruh:
Bende hemen pazar olsun istiyorum cok daral geldi cunku.. =)

Balım o 3 ders son yıl mezun olmana 3 ders kaldıysaymış, bulca bulca söyledi.. Birde yıllık sistemde 2.00 yi geçince mi ne şartlı geçme birşeyler oluyormuş ama incelemedim, bulca biliyorsa anlatır.

Kafam o kadar dolu ki bu okudugumu anlayamadim :KK70:
Cikmis sorularsa tek ders sinavlari oluyor onlarada mi bu durumda olanlar girecek yani ?

"Kayıtlı olduğu bölüm/programlarda tüm dersleri alan ve üç dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrencilerin üç ders sınavına girebileceğini yineleyen.. "

Simdi anladimm

aynen bende ne olacaksa olsun girip çıkmak istiyorum.
Hukuk çok sıkıntılı gerçekten birde adalet okumayı düşünmüştüm iyi ki bulaşmamışım.

Sınav giriş formuna dikkat etmeyip pazar günü girilecek sınavlara çalışıp cumartesi günü girilecek sınavlara çalışmadığım için ve bunu bu saatte fark ettiğim için kendimi alkışlıyorum :KK9::cry:

Yüreğinize Aralıksız Yağan Tek yağmur SEVGİ olsun.
Sevgi Dolu Bir Gün Geçirmeniz dileğiyle.Günaydın.

X