2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Hellooooooo
Çalışmaya baslıyorum 1 hafta kaldı. İlk dönemkileri de unuttum gene mükemmelim :KK70:
Aynı okullarda giriyorum. Çok şükür uzak değiller 20dk da ulasıyorum ama park yeri sıkıntısı oluyor.
Ben anket doldurmadım direkt acıldı mobil uygulamadan.
Kolay gelsin canim bende yarin basliyorum

Hellooooooo
Çalışmaya baslıyorum 1 hafta kaldı. İlk dönemkileri de unuttum gene mükemmelim :KK70:
Aynı okullarda giriyorum. Çok şükür uzak değiller 20dk da ulasıyorum ama park yeri sıkıntısı oluyor.
Ben anket doldurmadım direkt acıldı mobil uygulamadan.
Hem böyle soyle hem de yüksek not al. Küsüm ben senlen..:p

Hayırdır geç kalmışsın..

Herkese başarılar...
4 tane dersi bitirmistim vizelerden sonra ara verdim sonrasinda o ara baya uzun oldu
Isler gucler girdi araya..
Calisamadigim 2 tane ders kaldi.
digerlerini en azindan okumuslugum akla yer edinen bir kac bisi var yeter finaller icin herhalde..
Fakat hic e kampuse girip deneme cozemedim bu sefer. Sirf kitap calisip giricem.

Basarilar canim sen ne yaptin calisabildin mi

4 tane dersi bitirmistim vizelerden sonra ara verdim sonrasinda o ara baya uzun oldu
Isler gucler girdi araya..
Calisamadigim 2 tane ders kaldi.
digerlerini en azindan okumuslugum akla yer edinen bir kac bisi var yeter finaller icin herhalde..
Fakat hic e kampuse girip deneme cozemedim bu sefer. Sirf kitap calisip giricem.

Basarilar canim sen ne yaptin calisabildin mi
Bir tane ders kaldı onda sadece çıkmış sorulara bakacağım çünkü başka dillerin dilbilgisi ezberleyemem onu. Onun dışında iki konum kaldı. Ama baştan tekrar kesinlikle yapmam lazım çok şey havada gibi şuan. E kampüs çözdüm ekran resmi aldım bu sefer erkenden. Yaparsın sen.:KK39:

Özel araçla çoğunda ucu ucuna yetiştik cok erken çıkmaya rağmen, bircok ilçede girmedigim okul kalmayacak artık... Aracı olmayanların Allah yardımcısı olsun
Benim aracim.yok, okul sehir disinda fen lisesi, hafta sonlari dolmus felan da yok. Taksiyle gidiyirum mecbur

Bir tane ders kaldı onda sadece çıkmış sorulara bakacağım çünkü başka dillerin dilbilgisi ezberleyemem onu. Onun dışında iki konum kaldı. Ama baştan tekrar kesinlikle yapmam lazım çok şey havada gibi şuan. E kampüs çözdüm ekran resmi aldım bu sefer erkenden. Yaparsın sen.:KK39:
Bir saattir butun denemelere girip ciktim bir cozumlusunu bir de soru sekli olanlarini aldim ekran goruntulerini yoruldum yahu..
Sistem cokmeden hallettim Oh rahatim simdi..

Benim de sınav yerlerim değişmiş arkadaşlar çok stres yaptım ya özetlerim bitmedi artık bu saatten sonra özetle uğraşmayı düşünmüyorum hızlıca kalan konuları bitirip soru çözeceğim
özet çok zamanımı alıyor sizinde öylemi bir ünite en az 3 saatimi alıyor

Benim de sınav yerlerim değişmiş arkadaşlar çok stres yaptım ya özetlerim bitmedi artık bu saatten sonra özetle uğraşmayı düşünmüyorum hızlıca kalan konuları bitirip soru çözeceğim
Çivi yazısıyla yazınca azalıyor bende süre. Benim bir dersimden 25 A4 sayfa özet var iyi mı? :KK70:ondan sonra ben de cikarmadim özet pek. :)

Çivi yazısıyla yazınca azalıyor bende süre. Benim bir dersimden 25 A4 sayfa özet var iyi mı? :KK70:ondan sonra ben de cikarmadim özet pek. :)
ay canım benim ya sorma bende özet çıkarayım derken abartıyorum sonra sınava yetişmiyor tekrarlar...Bu kez bırakıyorum bakalım konuyu okuyup soru çözmek nasıl gelecek deneme yanılma yapacağım :KK47: :KK23:

Kolay gelsin canim bende yarin basliyorum

Sağol canım sana da kolay gelsin. Şaka maka 1 hafta sonra elimizdeki kitaplarla işimiz bitecek yeni kitaplar gelecek cok mutluyum:KK70:

Hem böyle soyle hem de yüksek not al. Küsüm ben senlen..:p

Muhasebem 35 ama naber :KK70:

Ben cok sacma calısıyorum bir sistemim yok. Sıkıldığım dersi çalışmayı bırakıyorum mesela son gun okuyup giriyorum. O yuzden bir yorum yapamıyorum dediğine:KK70:

Ayy tbt bu kez ne kolaymış ya sosyal medya facebook instagram falan konular. Oh bu kez yuksek alcam inşallah :KK70:

Tbt bitti
İşletme bitti
Matematik 3 ünite bitti 1 ünite kaldı o da iktisadi uygulamalar. Anlamadığım için bıraktım:KK70:
Pazarlama 2 ünitesi bitti 2 ünitesi kaldı. O da sıktı ama bugün bitiricem.
Yarın iktisatı bitirmeyi planlıyorum

Ve sonraa korkulu ruyalarım muhasebe ve hukuğa girişicem. Bitirebilirsem sonrasında ilk sınavın unitelerine de göz atıcam bu iki dersin. Son gün de deneme çözerim.
10 gün kala calısmaya baslamak iyi oldu benim için. Artık böyle yapıcam hep.

Şimdi bu puanlama sistemi hakkında bilgisi olan var mı?
Güz sınavı %30, final sınavı %70 etkiliyor diye okumustum. Şöyle mi olacak yani;
İlk sınav notunun %30u + final notunun %7oi

Yani ben matematikten güz sınavında 90küsür aldım finalden 40 aldım diyelim. 90'ın yuzde 30su 27, 40ın yuzde 70i 28. 27+28=55. Dönem ortalamam 55 mi gelecek?

Şimdi bu puanlama sistemi hakkında bilgisi olan var mı?
Güz sınavı %30, final sınavı %70 etkiliyor diye okumustum. Şöyle mi olacak yani;
İlk sınav notunun %30u + final notunun %7oi

Yani ben matematikten güz sınavında 90küsür aldım finalden 40 aldım diyelim. 90'ın yuzde 30su 27, 40ın yuzde 70i 28. 27+28=55. Dönem ortalamam 55 mi gelecek?
aynen öyle oluyor :rapci:

Hukukun Temel Kavramları dersini alan hatuncumlar, 3-4. ünitelere etkileşimli eders diye birşey eklenmiş oldukça güzelde olmuş oradan çalışabilirsiniz, keşke 5. ünitede de olaymış aklım almıyor onu bir türlü iyi olurmuş..

Hukukun Temel Kavramları dersini alan hatuncumlar, 3-4. ünitelere etkileşimli eders diye birşey eklenmiş oldukça güzelde olmuş oradan çalışabilirsiniz, keşke 5. ünitede de olaymış aklım almıyor onu bir türlü iyi olurmuş..
canım hukuku en sona bıraktım daha henüz bakamadım o nedenle ama bakacağım çok sağol paylaştığın için:KK50:

Hatunlar, çalışırken online deneme sınavlarından çok çıkmış sınav sorularına yoğunlaşın, denemeleri basit tutuyorlar, sınav sorularına bakınca direk :KK57: oluyor insan.. özellikle tek ders ve finallerde ısrarla çıkmış soruların cevaplarını ezberleyin :KK200: Mesela az önce son tekrarımda bitti, sosyal hizmetin çıkmış sorularına bakayım dedim bakmaz olaydım, adam verdiği örneği soru yapmış insafsız vizeyle alakası sorular kazık ötesi.. neyse bakalım yarın tekrar bakıcam mecbur şimdilik iyi geceler:uykucu:

Hatunlar, çalışırken online deneme sınavlarından çok çıkmış sınav sorularına yoğunlaşın, denemeleri basit tutuyorlar, sınav sorularına bakınca direk :KK57: oluyor insan.. özellikle tek ders ve finallerde ısrarla çıkmış soruların cevaplarını ezberleyin :KK200: Mesela az önce son tekrarımda bitti, sosyal hizmetin çıkmış sorularına bakayım dedim bakmaz olaydım, adam verdiği örneği soru yapmış insafsız vizeyle alakası sorular kazık ötesi.. neyse bakalım yarın tekrar bakıcam mecbur şimdilik iyi geceler:uykucu:
Evet ben vizeler de :KK57: aynen böyle oldum. Finallerde nolurum çok merak ediyorum. Sınıfta kalmasam iyi yani.:eek:

ay çok korkuyorum daha konularım da bitmedi Allah yardımcımız olsun.inş yarın bende konularımı bitirip çıkmış soru ve sitedeki sorulara odaklanmayı planlıyorum

X