- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.501
Kolay gelsin canim bende yarin basliyorumHellooooooo
Çalışmaya baslıyorum 1 hafta kaldı. İlk dönemkileri de unuttum gene mükemmelim
Aynı okullarda giriyorum. Çok şükür uzak değiller 20dk da ulasıyorum ama park yeri sıkıntısı oluyor.
Ben anket doldurmadım direkt acıldı mobil uygulamadan.
Hem böyle soyle hem de yüksek not al. Küsüm ben senlen..Hellooooooo
Çalışmaya baslıyorum 1 hafta kaldı. İlk dönemkileri de unuttum gene mükemmelim
Aynı okullarda giriyorum. Çok şükür uzak değiller 20dk da ulasıyorum ama park yeri sıkıntısı oluyor.
Ben anket doldurmadım direkt acıldı mobil uygulamadan.
Hayırdır geç kalmışsın..Kolay gelsin canim bende yarin basliyorum
4 tane dersi bitirmistim vizelerden sonra ara verdim sonrasinda o ara baya uzun olduHayırdır geç kalmışsın..
Herkese başarılar...
Bir tane ders kaldı onda sadece çıkmış sorulara bakacağım çünkü başka dillerin dilbilgisi ezberleyemem onu. Onun dışında iki konum kaldı. Ama baştan tekrar kesinlikle yapmam lazım çok şey havada gibi şuan. E kampüs çözdüm ekran resmi aldım bu sefer erkenden. Yaparsın sen.4 tane dersi bitirmistim vizelerden sonra ara verdim sonrasinda o ara baya uzun oldu
Isler gucler girdi araya..
Calisamadigim 2 tane ders kaldi.
digerlerini en azindan okumuslugum akla yer edinen bir kac bisi var yeter finaller icin herhalde..
Fakat hic e kampuse girip deneme cozemedim bu sefer. Sirf kitap calisip giricem.
Basarilar canim sen ne yaptin calisabildin mi
Benim aracim.yok, okul sehir disinda fen lisesi, hafta sonlari dolmus felan da yok. Taksiyle gidiyirum mecburÖzel araçla çoğunda ucu ucuna yetiştik cok erken çıkmaya rağmen, bircok ilçede girmedigim okul kalmayacak artık... Aracı olmayanların Allah yardımcısı olsun
Bir saattir butun denemelere girip ciktim bir cozumlusunu bir de soru sekli olanlarini aldim ekran goruntulerini yoruldum yahu..Bir tane ders kaldı onda sadece çıkmış sorulara bakacağım çünkü başka dillerin dilbilgisi ezberleyemem onu. Onun dışında iki konum kaldı. Ama baştan tekrar kesinlikle yapmam lazım çok şey havada gibi şuan. E kampüs çözdüm ekran resmi aldım bu sefer erkenden. Yaparsın sen.
Çivi yazısıyla yazınca azalıyor bende süre. Benim bir dersimden 25 A4 sayfa özet var iyi mı?Benim de sınav yerlerim değişmiş arkadaşlar çok stres yaptım ya özetlerim bitmedi artık bu saatten sonra özetle uğraşmayı düşünmüyorum hızlıca kalan konuları bitirip soru çözeceğim
özet çok zamanımı alıyor sizinde öylemi bir ünite en az 3 saatimi alıyor
ay canım benim ya sorma bende özet çıkarayım derken abartıyorum sonra sınava yetişmiyor tekrarlar...Bu kez bırakıyorum bakalım konuyu okuyup soru çözmek nasıl gelecek deneme yanılma yapacağımÇivi yazısıyla yazınca azalıyor bende süre. Benim bir dersimden 25 A4 sayfa özet var iyi mı?ondan sonra ben de cikarmadim özet pek. :)
Kolay gelsin canim bende yarin basliyorum
Hem böyle soyle hem de yüksek not al. Küsüm ben senlen..
Benim de sınav yerlerim değişmiş arkadaşlar çok stres yaptım ya özetlerim bitmedi artık bu saatten sonra özetle uğraşmayı düşünmüyorum hızlıca kalan konuları bitirip soru çözeceğim
özet çok zamanımı alıyor sizinde öylemi bir ünite en az 3 saatimi alıyor
aynen öyle oluyorŞimdi bu puanlama sistemi hakkında bilgisi olan var mı?
Güz sınavı %30, final sınavı %70 etkiliyor diye okumustum. Şöyle mi olacak yani;
İlk sınav notunun %30u + final notunun %7oi
Yani ben matematikten güz sınavında 90küsür aldım finalden 40 aldım diyelim. 90'ın yuzde 30su 27, 40ın yuzde 70i 28. 27+28=55. Dönem ortalamam 55 mi gelecek?
canım hukuku en sona bıraktım daha henüz bakamadım o nedenle ama bakacağım çok sağol paylaştığın içinHukukun Temel Kavramları dersini alan hatuncumlar, 3-4. ünitelere etkileşimli eders diye birşey eklenmiş oldukça güzelde olmuş oradan çalışabilirsiniz, keşke 5. ünitede de olaymış aklım almıyor onu bir türlü iyi olurmuş..
Evet ben vizeler deHatunlar, çalışırken online deneme sınavlarından çok çıkmış sınav sorularına yoğunlaşın, denemeleri basit tutuyorlar, sınav sorularına bakınca direkoluyor insan.. özellikle tek ders ve finallerde ısrarla çıkmış soruların cevaplarını ezberleyin Mesela az önce son tekrarımda bitti, sosyal hizmetin çıkmış sorularına bakayım dedim bakmaz olaydım, adam verdiği örneği soru yapmış insafsız vizeyle alakası sorular kazık ötesi.. neyse bakalım yarın tekrar bakıcam mecbur şimdilik iyi geceler
25 sayfa özetlik dersin var mı senin? Avatarindaki kız bakışı.Muhasebem 35 ama naber
ay çok korkuyorum daha konularım da bitmedi Allah yardımcımız olsun.inş yarın bende konularımı bitirip çıkmış soru ve sitedeki sorulara odaklanmayı planlıyorumHatunlar, çalışırken online deneme sınavlarından çok çıkmış sınav sorularına yoğunlaşın, denemeleri basit tutuyorlar, sınav sorularına bakınca direkoluyor insan.. özellikle tek ders ve finallerde ısrarla çıkmış soruların cevaplarını ezberleyin Mesela az önce son tekrarımda bitti, sosyal hizmetin çıkmış sorularına bakayım dedim bakmaz olaydım, adam verdiği örneği soru yapmış insafsız vizeyle alakası sorular kazık ötesi.. neyse bakalım yarın tekrar bakıcam mecbur şimdilik iyi geceler