2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Sen yeterki derdini söyle. Rabbin ya istediğini verir ya da istediğinin daha iyisini,dualarınızın kabul olması dileğiyle hayırlı cumalar.

gene aynı yerler çıktı yaa :) iki sınav yerimde aynı :)) hadi hayırlısı olsun hepimize, inşallah dönem sonu sınavlarımızda da emeğimizin karşılığını alırız :)

Kızlar ben bu sınav giriş belgemi bilgisayara indirip flasha atıp öyle internet kafeden çıkarttırsam olur mu? Şifremi veripte çıkartmak pek istemiyorum. Güvenli gelmiyor. Bide kocam gidip çıkarttırıyor benim sınav giriş belgemi kağıda yazıp veriyorum ondan.

Evet olur bende öyle yapıyordum :)

Ya sinir oldum
Ogrenci otomasyonuna girebiliyirum sadece ordada sinav giris bilgileri yok ne dandik site
varda anket koymuşlar cevaplamak istiyorum yada katılmak istemiyorum demen gerek yoksa açılmıyor birde telefondan açılmıyor

Dört sınava dört farklı okul bravo bu kadar taş koyulur, bu kadar zorlastirilir. Rezillik her seferinde okul aramaktan bıkkınlık geldi artık.

varda anket koymuşlar cevaplamak istiyorum yada katılmak istemiyorum demen gerek yoksa açılmıyor birde telefondan açılmıyor
Telefondanda aciliyor o anketi doldurduktan sonra ben telefondanda denemedim simdi belge goruntuleme ve indirme islemini..
Normal tarayicidan giris yaptjm

Cok zor vallahi yetisebiliyor mu bu sekilde ayri okullara cikanlar meraktayim
Özel araçla çoğunda ucu ucuna yetiştik cok erken çıkmaya rağmen, bircok ilçede girmedigim okul kalmayacak artık... Aracı olmayanların Allah yardımcısı olsun

Hellooooooo
Çalışmaya baslıyorum 1 hafta kaldı. İlk dönemkileri de unuttum gene mükemmelim
Aynı okullarda giriyorum. Çok şükür uzak değiller 20dk da ulasıyorum ama park yeri sıkıntısı oluyor.
Ben anket doldurmadım direkt acıldı mobil uygulamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…