- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.601
Margam bu işkerden bulcam anlar anlasa anlasa ben bilemedim kuzumHippop sen geri odemeli kredi bursu aldin mi ? Ben aldim.
Ve odemesini erteletmem gerekiyor
Fakat e devletten linke erisemiyorum.
Baska turlu nasil erteleyebilirim arkadaslar ?
@CuriousCatbulca Evelynn @Tiramisu35 aeben @Bexy
Hata etmisimBu sene istatistik dersim var ben dersinden korkarken sen o bölümü seçmişsin
Sorumlu oldugun unitelerin yayinlandiysa bak kuzum..kızlar ilk dönem genelde 1 den 4 e kadar sorunlu oluyoruz değil mi ünitelerde ?
Sagolasin aebencim, hallettim ben :)Margam bu işkerden bulcam anlar anlasa anlasa ben bilemedim kuzum.
Sorumlu oldugun unitelerin yayinlandiysa bak kuzum..
Mesela bizim hukuka giris guz doneminde 3-5 idi :)
Ben bakma bile bakmamistimHala paylaşılmamış yaaa
Aylardir e kampuse girmeyince sifremide unutmusum bi yerlere kaydetmistin bir bakayim hahahae kampüse ne etmişler öyle ya
Girdim simdie kampüse ne etmişler öyle ya
Selam arkadaşlar Nasılsıniz
nasıl geçti tatil dönemi
ben çok aktif olmasam da bu topiği keyifle takip edenlerdenim
2.yıl için kayıtlar ne zaman başlıyor biliyor musunuz
birde kararsızım devam etmekte o nedenle AÖF sitesine girip kayıt tarihlerine bile bakmadım.
ben sosyal hizmetler okuyorum 2.sınıfa geçtim ama özel sektör için pek avantajlı olmadığını düşünüyorum
başka bölüm düşünüyorum acaba aynı anda iki bölüm okunuyor mu kızlar bilginiz varmı.
Bu arada sosyal hizmetler 2. üniversite olarak okuyorum.
Girdim simdi
Harbiden ne kadar karisik gorunuyor
Ne nerde belli degil
Neden öyle söylediniz çalışma alanı yüksek değil mi bende sosyal hizmetler kazandım bu yılSelam arkadaşlar Nasılsıniz
nasıl geçti tatil dönemi
ben çok aktif olmasam da bu topiği keyifle takip edenlerdenim
2.yıl için kayıtlar ne zaman başlıyor biliyor musunuz
birde kararsızım devam etmekte o nedenle AÖF sitesine girip kayıt tarihlerine bile bakmadım.
ben sosyal hizmetler okuyorum 2.sınıfa geçtim ama özel sektör için pek avantajlı olmadığını düşünüyorum
başka bölüm düşünüyorum acaba aynı anda iki bölüm okunuyor mu kızlar bilginiz varmı.
Bu arada sosyal hizmetler 2. üniversite olarak okuyorum.
özel sektör ilanlarına bakıyorum malesef pek ilan yok ama moralinizi bozmayın sonuçta bu benim araştırmam kamu istiyorsanız avantajlıNeden öyle söylediniz çalışma alanı yüksek değil mi bende sosyal hizmetler kazandım bu yıl
çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için beni bakacağım sitedenBu yıl ben de 2.üniv olarak bir bölüm daha seçicem. Atatürk üni yada istanbul üniden secebiliyoruz 2.bölümü
Biraz bakındım
Sosyal hizmetleri bitirdikten sonra dgs ile lisans sosyal hizmete geciş yapabilirsin ben bunu düşünüyorum. Onun özelden ziyade kamu için ataması yüksekti.
Bir de acil yardım ve afet yönetiminden de hemşirelik lisansa geciş var ama o örgün tabi.
Sen zaten 2.üni olarak okuyormussun sitelerinden bir dene istersen sectiriyor mu diye.
2 yıllıkların ataması yok 4 yıllıkların var onlar daha avantajlı.Neden öyle söylediniz çalışma alanı yüksek değil mi bende sosyal hizmetler kazandım bu yıl
2.üni kapsamında kayıt olduysanız kayıdını sildirip yine anadolu üniversitesine kayıt olursun büro ile görüşebilirsin.Tamam
çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için beni bakacağım siteden
Acikogretimde stajda mi varKızlar 2. Dönem kayıtlar başladı mı?? Bide staj ikinci dönem mi ??