2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Selam arkadaşlar Nasılsıniz
nasıl geçti tatil dönemi
ben çok aktif olmasam da bu topiği keyifle takip edenlerdenim
2.yıl için kayıtlar ne zaman başlıyor biliyor musunuz
birde kararsızım devam etmekte o nedenle AÖF sitesine girip kayıt tarihlerine bile bakmadım.
ben sosyal hizmetler okuyorum 2.sınıfa geçtim ama özel sektör için pek avantajlı olmadığını düşünüyorum
başka bölüm düşünüyorum acaba aynı anda iki bölüm okunuyor mu kızlar bilginiz varmı.
Bu arada sosyal hizmetler 2. üniversite olarak okuyorum.

Bu yıl ben de 2.üniv olarak bir bölüm daha seçicem. Atatürk üni yada istanbul üniden secebiliyoruz 2.bölümü
Biraz bakındım
Sosyal hizmetleri bitirdikten sonra dgs ile lisans sosyal hizmete geciş yapabilirsin ben bunu düşünüyorum. Onun özelden ziyade kamu için ataması yüksekti.
Bir de acil yardım ve afet yönetiminden de hemşirelik lisansa geciş var ama o örgün tabi.
Sen zaten 2.üni olarak okuyormussun sitelerinden bir dene istersen sectiriyor mu diye.

Neden öyle söylediniz çalışma alanı yüksek değil mi bende sosyal hizmetler kazandım bu yıl

Tamam
çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için beni bakacağım siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…