- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.561
teşekkür ederim.çocuk gelişimiHayırlı olsun.Hangi bölüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim.çocuk gelişimiHayırlı olsun.Hangi bölüm.
evet bu hafta yeni kayıtlar var.Kızlar şimdi kayıtlar başladı ya.. bu kayıtlar ilk aöflüler için dimi?? Biz 2. senesi olanlar ns zmn kayıt yaptırıcaz, ne zmn para yatırıcaz ???
Teşekkür ederim cnm...evet bu hafta yeni kayıtlar var.
sizinki kayıt yenileme.eylülde yapacaksınız.sitede yazar tam tarihler.
harç yatırınca kayıt yenilenmiş oluyor zaten.sadece gidip kitap alacaksınız.
zamlanmak ne kelime.geçen sene 205 öderken bu sene 275 ödedim.bölüm farklılığından mı orasını bilmiyorum.harçlar zamlanmış diyolar doğru mu?
türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyan arkadaşlar nasıl ders çalışıyorsunuz acaba? özellikle gramer öğrenmemiz gereken dersler orhun türkçesi vb. gibi?
4 yanlışın 1 doğruyu götürme sistemide var.Artık bazı bölümlerde klasik yazılı gibide var boşluk doldurmaca yanlış doğru gibi.Selamlar. Anadolu üniversitesi sosyal hizmetler kazandım 2 yıllık. Kaydımıda yaptırdım şükür. Var mı başka sosyal hizmetler kazanan okuyan ?
Hangi derslerden sorumlu olduğumuzu daha paylaşmadılar sanırım. Bahar dönemi çıkıyor hep.
Murat yayınlarından çalışmamı önerdiler bana hep. Çıkmış sorulara çalışmalıymışım. Ders kitaplarına çalışsam vakit kaybımı olur ki ? Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Herkesin mutlaka bi hikayesi vardır. Ben ilk önce 4 yıllık üni kazanıp okuyamadım. Sonra geçen sene 4 yıl açıköğretim kazandım kayıt yaptıramadım. Aralarda 2 sene can sıkıcı şeylerden dolayı sınava giremedim.
Bu yıl 2 yıllık sosyal hizmetler kazandım. 11 aylık kızım var 2 yıllık evliyim ve kötü şeyler yaşadım. Bu okulu 2 yılda bitirmem lazım. 2 yıl sonra çalışmam lazım. Bi baltaya sap olmazsam özgüven gelmicek bana. Yardım edib kızlar nasıl çalışcaz ? Çalışmaya ne zaman başlıcaz ? Açıköğretim olunca daha mı zor oluyo ?
Sosyal hizmetler okuyan yok muuuu ??
Hangi derslerden sorumlu olduğumuzu daha paylaşmadılar sanırım. Bahar dönemi çıkıyor hep.
Murat yayınlarından çalışmamı önerdiler bana hep. Çıkmış sorulara çalışmalıymışım. Ders kitaplarına çalışsam vakit kaybımı olur ki ? Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Herkesin mutlaka bi hikayesi vardır. Ben ilk önce 4 yıllık üni kazanıp okuyamadım. Sonra geçen sene 4 yıl açıköğretim kazandım kayıt yaptıramadım. Aralarda 2 sene can sıkıcı şeylerden dolayı sınava giremedim.
Bu yıl 2 yıllık sosyal hizmetler kazandım. 11 aylık kızım var 2 yıllık evliyim ve kötü şeyler yaşadım. Bu okulu 2 yılda bitirmem lazım. 2 yıl sonra çalışmam lazım. Bi baltaya sap olmazsam özgüven gelmicek bana. Yardım edib kızlar nasıl çalışcaz ? Çalışmaya ne zaman başlıcaz ? Açıköğretim olunca daha mı zor oluyo ?
Sosyal hizmetler okuyan yok muuuu ??
Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum beni aydınlattın tavsiyelerine bire bir uyacağımMerhaba , hosgeldin aramiza..
Benim son senem..
Yeni sisteme denk geldim..
Gecen sene guz donemini murat yayinlari ve kitapla, bahar donemini ise sadece kitapla calistim...
Bence okulun verdigi kitaplari calismalisin..
Formul ve islemsel konular icinn murat yayinlarindan calisabilirsin..
Kitaplari, e kampusteki konu ozetlerini, sorularla cevaplayalim kismini, ve kitabin konu sonundaki testleri calisip cozersen, onur yuksek onur belgesi alman garanti diyorum..
Bunu yaziyorum cunku ben bu sekilde calistim ve aldim belgelerimi..
Hic korkma yaparsin. Zor bir sey yok. Dedigim gibi her gun bir unite bitirmeye calissan,kitabin uzerine kucuk kucuuk notlar alip cikmis sorulari cozzen notlarin cok yuksek gelir..
Bizimki eylulde basliyor kuzumKızlar şimdi kayıtlar başladı ya.. bu kayıtlar ilk aöflüler için dimi?? Biz 2. senesi olanlar ns zmn kayıt yaptırıcaz, ne zmn para yatırıcaz ???
Gördüm ama ne bilim içim rahat etmedi yaBizimki eylulde basliyor kuzum
Akademik takvimde yaziyor
Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum beni aydınlattın tavsiyelerine bire bir uyacağım
Sorumlu dersler açıklandığı anda çalışmaya başlayacağım her gün.. ne zaman açıklanır ki ? Sende sosyal hizmetsimin değil mi 2 yıllık ?
Gördüm ama ne bilim içim rahat etmedi ya
Aynen kaçırırım diye korkuyorum :))Kacircam diye korkuyor musun ben hatirlatmalarima ekledim kesin unuturum diye hahahah
Ben o gun gelince ses ederim sana. Kalk kiz kayit yenileme yapicaz derim hahaAynen kaçırırım diye korkuyorum :))
Zaten biz surekli burada oluyoruz. Birbirimizle haberlesiyoruz. Bazen anlamadigimiz sorulari birbirimize soruyoruz. Ortak dersler var ise..
Ben saglik kurumlari isletmeciligi okuyorum
Sen kaydini yaptirip kitaplarini aldiktan sonra istedigin zaman calisabilirsin..
Gunun cok tempolu mu geciyor bilmiyorum ama, planli programli calismani oneririm.
Bebeginde var cunku masallah ♡ kendini fazla yormadan keyif alarak calismani oneririm.
Ille kitabin basinda saatlerce duramam diyorsan, kitap veya konu pdf lerini telefonuna indirip oturdugun yerden calisabilirsin..
Beya mp3 olarak konulari sarki dinler gibi dinleyebilirsin..