2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kızlar şimdi kayıtlar başladı ya.. bu kayıtlar ilk aöflüler için dimi?? Biz 2. senesi olanlar ns zmn kayıt yaptırıcaz, ne zmn para yatırıcaz ???
evet bu hafta yeni kayıtlar var.
sizinki kayıt yenileme.eylülde yapacaksınız.sitede yazar tam tarihler.
harç yatırınca kayıt yenilenmiş oluyor zaten.sadece gidip kitap alacaksınız.

türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyan arkadaşlar nasıl ders çalışıyorsunuz acaba? özellikle gramer öğrenmemiz gereken dersler orhun türkçesi vb. gibi?

Ben bu yıl mezun oldum.. Eskiden olsa çıkmış sorulara bak geç derdim. Ama artık sistem çok değişti.. Ders kitabından çalışın, e-kampüste videolu kaynaklara bakın, deneme testlerini çözün.. Çıkmış sorulara yine çalışın, onları çeşitlendirin..

Selamlar. Anadolu üniversitesi sosyal hizmetler kazandım 2 yıllık. Kaydımıda yaptırdım şükür. Var mı başka sosyal hizmetler kazanan okuyan ?
4 yanlışın 1 doğruyu götürme sistemide var.Artık bazı bölümlerde klasik yazılı gibide var boşluk doldurmaca yanlış doğru gibi.

Bende açıköğretim ilahiyat önlisansa kaydoldum var mı başka kaydolan yada okuyan
Derslere nasıl çalışmalıyım nereden sorumluyum nasıl bulacağım

Hangi derslerden sorumlu olduğumuzu daha paylaşmadılar sanırım. Bahar dönemi çıkıyor hep.
Murat yayınlarından çalışmamı önerdiler bana hep. Çıkmış sorulara çalışmalıymışım. Ders kitaplarına çalışsam vakit kaybımı olur ki ? Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.

Herkesin mutlaka bi hikayesi vardır. Ben ilk önce 4 yıllık üni kazanıp okuyamadım. Sonra geçen sene 4 yıl açıköğretim kazandım kayıt yaptıramadım. Aralarda 2 sene can sıkıcı şeylerden dolayı sınava giremedim.
Bu yıl 2 yıllık sosyal hizmetler kazandım. 11 aylık kızım var 2 yıllık evliyim ve kötü şeyler yaşadım. Bu okulu 2 yılda bitirmem lazım. 2 yıl sonra çalışmam lazım. Bi baltaya sap olmazsam özgüven gelmicek bana. Yardım edib kızlar nasıl çalışcaz ? Çalışmaya ne zaman başlıcaz ? Açıköğretim olunca daha mı zor oluyo ?
Sosyal hizmetler okuyan yok muuuu ??

Hangi derslerden sorumlu olduğumuzu daha paylaşmadılar sanırım. Bahar dönemi çıkıyor hep.
Murat yayınlarından çalışmamı önerdiler bana hep. Çıkmış sorulara çalışmalıymışım. Ders kitaplarına çalışsam vakit kaybımı olur ki ? Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.

Herkesin mutlaka bi hikayesi vardır. Ben ilk önce 4 yıllık üni kazanıp okuyamadım. Sonra geçen sene 4 yıl açıköğretim kazandım kayıt yaptıramadım. Aralarda 2 sene can sıkıcı şeylerden dolayı sınava giremedim.
Bu yıl 2 yıllık sosyal hizmetler kazandım. 11 aylık kızım var 2 yıllık evliyim ve kötü şeyler yaşadım. Bu okulu 2 yılda bitirmem lazım. 2 yıl sonra çalışmam lazım. Bi baltaya sap olmazsam özgüven gelmicek bana. Yardım edib kızlar nasıl çalışcaz ? Çalışmaya ne zaman başlıcaz ? Açıköğretim olunca daha mı zor oluyo ?

Merhaba , hosgeldin aramiza..
Benim son senem..
Yeni sisteme denk geldim..
Gecen sene guz donemini murat yayinlari ve kitapla, bahar donemini ise sadece kitapla calistim...

Bence okulun verdigi kitaplari calismalisin..
Formul ve islemsel konular icinn murat yayinlarindan calisabilirsin..

Kitaplari, e kampusteki konu ozetlerini, sorularla cevaplayalim kismini, ve kitabin konu sonundaki testleri calisip cozersen, onur yuksek onur belgesi alman garanti diyorum..

Bunu yaziyorum cunku ben bu sekilde calistim ve aldim belgelerimi..

Hic korkma yaparsin. Zor bir sey yok. Dedigim gibi her gun bir unite bitirmeye calissan,kitabin uzerine kucuk kucuuk notlar alip cikmis sorulari cozzen notlarin cok yuksek gelir..

15 ekimde ders calismaya ufaktan baslarim ben Allah nasip ederse insallah..

Merhaba , hosgeldin aramiza..
Benim son senem..
Yeni sisteme denk geldim..
Gecen sene guz donemini murat yayinlari ve kitapla, bahar donemini ise sadece kitapla calistim...

Bence okulun verdigi kitaplari calismalisin..
Formul ve islemsel konular icinn murat yayinlarindan calisabilirsin..

Kitaplari, e kampusteki konu ozetlerini, sorularla cevaplayalim kismini, ve kitabin konu sonundaki testleri calisip cozersen, onur yuksek onur belgesi alman garanti diyorum..

Bunu yaziyorum cunku ben bu sekilde calistim ve aldim belgelerimi..

Hic korkma yaparsin. Zor bir sey yok. Dedigim gibi her gun bir unite bitirmeye calissan,kitabin uzerine kucuk kucuuk notlar alip cikmis sorulari cozzen notlarin cok yuksek gelir..
Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum beni aydınlattın :KK200: tavsiyelerine bire bir uyacağım :KK36:
Sorumlu dersler açıklandığı anda çalışmaya başlayacağım her gün.. ne zaman açıklanır ki ? Sende sosyal hizmetsimin değil mi 2 yıllık ?

Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum beni aydınlattın :KK200: tavsiyelerine bire bir uyacağım :KK36:
Sorumlu dersler açıklandığı anda çalışmaya başlayacağım her gün.. ne zaman açıklanır ki ? Sende sosyal hizmetsimin değil mi 2 yıllık ?

Zaten biz surekli burada oluyoruz. Birbirimizle haberlesiyoruz. Bazen anlamadigimiz sorulari birbirimize soruyoruz. Ortak dersler var ise..
Ben saglik kurumlari isletmeciligi okuyorum
Sen kaydini yaptirip kitaplarini aldiktan sonra istedigin zaman calisabilirsin..
Gunun cok tempolu mu geciyor bilmiyorum ama, planli programli calismani oneririm.
Bebeginde var cunku masallah ♡ kendini fazla yormadan keyif alarak calismani oneririm.
Ille kitabin basinda saatlerce duramam diyorsan, kitap veya konu pdf lerini telefonuna indirip oturdugun yerden calisabilirsin..
Beya mp3 olarak konulari sarki dinler gibi dinleyebilirsin..

Zaten biz surekli burada oluyoruz. Birbirimizle haberlesiyoruz. Bazen anlamadigimiz sorulari birbirimize soruyoruz. Ortak dersler var ise..
Ben saglik kurumlari isletmeciligi okuyorum
Sen kaydini yaptirip kitaplarini aldiktan sonra istedigin zaman calisabilirsin..
Gunun cok tempolu mu geciyor bilmiyorum ama, planli programli calismani oneririm.
Bebeginde var cunku masallah ♡ kendini fazla yormadan keyif alarak calismani oneririm.
Ille kitabin basinda saatlerce duramam diyorsan, kitap veya konu pdf lerini telefonuna indirip oturdugun yerden calisabilirsin..
Beya mp3 olarak konulari sarki dinler gibi dinleyebilirsin..

Evet gayet tempolu bi günüm var hiçbirşekikde oturmak yok bana :) şuan oturuyorum ama bebeğimle beraber işte onu tutuyorum bi yandan kaldır indir oyala işte başını bekliyorum yani. Onla ilgilwnirken çalışmak zor. Gün içinde 2 uykusu var o vakitlerin biri spora biri ev işine gidiyor. Tek vakit akşam yatınca.. o ara da da eşimle vakit geçiriyorum. O yattığında çalışabilirim tek vaktim o. Sabah zaten erken kalkıyoruz. Biraz uykumdan vereceğim işte.
Ya da dediğin gibi mp3 yapıp gece yatarken dinlerim.
Bayramdan sonra başlayacağım çalışmaya ya.
Tek korkum ingilizce :KK43: hiç anlamam lisedeykende kötüydü zaten. O beni korkutuyor

X