2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bence degil, alir almaz baslarsak hallederiz.

Her bolum icin mi var ?
Nasil oluyor banada bahseder misin ?
Cnm kayıt sırasında yazıyordu staj var diye.. staj yapacağın yeri ayarlayıp anadolu üni bildiriyorsun.. yarım dönem diye biliyorum.. benimde bu konuda tam bi bilgim yok maalesef. . Her bölümde olmuyo. .

Cnm kayıt sırasında yazıyordu staj var diye.. staj yapacağın yeri ayarlayıp anadolu üni bildiriyorsun.. yarım dönem diye biliyorum.. benimde bu konuda tam bi bilgim yok maalesef. . Her bölümde olmuyo. .
Evet simdi okuyorum
ilk kayit olurken mi yapmamiz lazimdi bunu ?
Simdi istesem benim bolumumde var ise , ben yapamaz miyim ?

Merhaba, bu sene hem yüksek lisansa başlayacağım hem de kpss'ye hazırlanacağım.. ama sosyoloji okumak da içimde ukde kaldı, zevk için okumak istiyorum.. ama yüksek lisans ve kpss'den dolayı pek ders çalışamayacağım, sizce sınav haftası çalışsam başarılı olabilir miyim.. kitabı bi kez okusam sınavları geçebilir miyim, boşa harç ödemek istemiyorum :KK70:

Evet simdi okuyorum
ilk kayit olurken mi yapmamiz lazimdi bunu ?
Simdi istesem benim bolumumde var ise , ben yapamaz miyim ?

Senin bölümünde yok sanırım canım sağlık kurumları işletmeciliğiydi senin değil mi?

Merhaba, bu sene hem yüksek lisansa başlayacağım hem de kpss'ye hazırlanacağım.. ama sosyoloji okumak da içimde ukde kaldı, zevk için okumak istiyorum.. ama yüksek lisans ve kpss'den dolayı pek ders çalışamayacağım, sizce sınav haftası çalışsam başarılı olabilir miyim.. kitabı bi kez okusam sınavları geçebilir miyim, boşa harç ödemek istemiyorum :KK70:

Ben sınava 1 hafta ya da 10 gün kala çalıştım hep ve yuksek onur belgesi aldım canım yapabilirsin yani.

Ben yapmak istiyorum.
Bunun icin simdi ne yapmam gerekiyor.
Kayit yenileme yaparken buroya mi basvurmam gerekiyor staj icin ?
Yapsanda birşey değişmez büroda kağıt vermez zorunlu olmadığı için zorunlularda not olayı var yapmazlarsa diploma alamıyorlar sen yinede yapmak istiyorsan hastaneye falan sor gönüllü staj diye.

Huy Meselesi Huy Meselesi bölümünde yok senin bölümünde var zorunlu staj istersen yaparsın bu sene eğer bu sene yapmak istemezsen seneye yapayım dersen mezun olsanda diplomanı alamazsın 2.dönem staj yapmadığın için,staj için bu sene yap derim.
Bakalım bikaç yere başvurim bu sene için.. ama oğlum var bakacak kimse yok :KK43:

X