2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Evet gayet tempolu bi günüm var hiçbirşekikde oturmak yok bana :) şuan oturuyorum ama bebeğimle beraber işte onu tutuyorum bi yandan kaldır indir oyala işte başını bekliyorum yani. Onla ilgilwnirken çalışmak zor. Gün içinde 2 uykusu var o vakitlerin biri spora biri ev işine gidiyor. Tek vakit akşam yatınca.. o ara da da eşimle vakit geçiriyorum. O yattığında çalışabilirim tek vaktim o. Sabah zaten erken kalkıyoruz. Biraz uykumdan vereceğim işte.
Ya da dediğin gibi mp3 yapıp gece yatarken dinlerim.
Bayramdan sonra başlayacağım çalışmaya ya.
Tek korkum ingilizce :KK43: hiç anlamam lisedeykende kötüydü zaten. O beni korkutuyor
Valla bende ingilizceden nasil gectim bilmiyorum :KK70: calisip girdim bi sekilde yaptim :/ ama cok verimli calistigim soylenemez

okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlanıyor istersen taksitlendir.Kpss önlisans olarak mı hazırlanıyordun sen .

Eskiden dilekce verip erteleniyormus..
Ben taksitlendirmemi yani odeme planimi edevletten girip kontrol ettim.. onda problem yok.
Odemeye baslamadan bir ay once yani bu zamanda erteleme islemini gerceklestirmen icin e devletten basvuru olusturmam gerekiyor..
Ama teknik bi sorun var bir turlu duzelemedi.. 1 eylulden beri deniyorum..
Acaba yogunluktan mi diye dusunuyorum..
Ya aksaklik giderilmezse :KK70:

X