- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.581
Ahh ahh.. sende olmasan ♡♡Ben o gun gelince ses ederim sana. Kalk kiz kayit yenileme yapicaz derim haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ahh.. sende olmasan ♡♡Ben o gun gelince ses ederim sana. Kalk kiz kayit yenileme yapicaz derim haha
Valla bende ingilizceden nasil gectim bilmiyorum calisip girdim bi sekilde yaptim :/ ama cok verimli calistigim soylenemezEvet gayet tempolu bi günüm var hiçbirşekikde oturmak yok bana :) şuan oturuyorum ama bebeğimle beraber işte onu tutuyorum bi yandan kaldır indir oyala işte başını bekliyorum yani. Onla ilgilwnirken çalışmak zor. Gün içinde 2 uykusu var o vakitlerin biri spora biri ev işine gidiyor. Tek vakit akşam yatınca.. o ara da da eşimle vakit geçiriyorum. O yattığında çalışabilirim tek vaktim o. Sabah zaten erken kalkıyoruz. Biraz uykumdan vereceğim işte.
Ya da dediğin gibi mp3 yapıp gece yatarken dinlerim.
Bayramdan sonra başlayacağım çalışmaya ya.
Tek korkum ingilizce hiç anlamam lisedeykende kötüydü zaten. O beni korkutuyor
Hippop sen geri odemeli kredi bursu aldin mi ? Ben aldim.Ahh ahh.. sende olmasan ♡♡
Yok cnm ben almadım. . Gerek yok şükür şimdilik. . Geri ödemesiz olsa neyse :)))Hippop sen geri odemeli kredi bursu aldin mi ? Ben aldim.
Ve odemesini erteletmem gerekiyor
Fakat e devletten linke erisemiyorum.
Baska turlu nasil erteleyebilirim arkadaslar ?
CuriousCat bulca Evelynn Tiramisu35 aeben Bexy
Ben 4 yillik orgunken almistim.Yok cnm ben almadım. . Gerek yok şükür şimdilik. . Geri ödemesiz olsa neyse :)))
Bu senin kaçıncı üniversiten kız :))Ben 4 yillik orgunken almistim.
Te kac sene once
okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlanıyor istersen taksitlendir.Kpss önlisans olarak mı hazırlanıyordun sen .Ben 4 yillik orgunken almistim.
Te kac sene once
Hippop sen geri odemeli kredi bursu aldin mi ? Ben aldim.
okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlanıyor istersen taksitlendir.Kpss önlisans olarak mı hazırlanıyordun sen .
Kuzum ben 4 yillik universite terkim =) okulu biraktim. O zamanlarda almistim ogrenim kredisini...Bu senin kaçıncı üniversiten kız :))
Kuzum aöfde burs veriliyor muHippop sen geri odemeli kredi bursu aldin mi ? Ben aldim.
Hippop sen geri odemeli kredi bursu aldin mi ? Ben aldim.
Aof degil orgun =)Kuzum aöfde burs veriliyor mu
Istatistik kuzumCanım hiç bilmiyorum gerçekten ... merak ettim örgünde hangi bölüm okudun?
Kayıtlar başladı mı??Simdi e devlete girip tekrar baktim duzelmis oh be cok sukur
Simdi yeni basvuru olusturabilirim :)
Yavrusum ben ogrenim kredimden bahsediyorum ahahahaKayıtlar başladı mı??
Istatistik kuzum
Vize genelde 1-4 bazı derslerde 1-5 yada 1-6 finalde ise bütün kitap bazısı 8 ünite bazısı 10 ünite vs oluyor.kızlar ilk dönem genelde 1 den 4 e kadar sorunlu oluyoruz değil mi ünitelerde ?