- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.541
Bir arkadasimin kuzeni aciktan bitirdi bu bolumu..çocuk gelişimi okuyanlar iş olanakları hakkında biraz bilgi verebilir mi?
kpss ile atama oluyor mu veya sadece önlisans diploması ile özelde çalışabiliyor muyuz?
yani liseden bununla ilgili bir bölümden mezun olmak gerekmiyor öyle mi?teşekkür ederim cevapladığın içinBir arkadasimin kuzeni aciktan bitirdi bu bolumu..
Simdi ozelde calisiyor
yani liseden bununla ilgili bir bölümden mezun olmak gerekmiyor öyle mi?teşekkür ederim cevapladığın için
aöf ilahiyat okuduk ama boşa gitti sanırım.
imam hatipli olmayan aöf liler alınmayacak diye bir dedikodu var.bu konuda bilgisi olan var mı?
yani liseden bununla ilgili bir bölümden mezun olmak gerekmiyor öyle mi?teşekkür ederim cevapladığın için
imam hatipli olmayan aöf liler alınmayacak diye bir dedikodu var.bu konuda bilgisi olan var mı?
Devlet okulunda ögretmenlik istersen 4 yıllığa tamamlaman gerek.çocuk gelişimi okuyanlar iş olanakları hakkında biraz bilgi verebilir mi?
kpss ile atama oluyor mu veya sadece önlisans diploması ile özelde çalışabiliyor muyuz?
Böyle birşeyin olacagını ben de zannetmiyorum.yani liseden bununla ilgili bir bölümden mezun olmak gerekmiyor öyle mi?teşekkür ederim cevapladığın için
ben de çok şaşırdım.inanamadım.inşallah da doğru haber değildir.gerçekten büyük haksızlık çünkü.Ilk defa duydum :/ oyle sey mi olur yahu, o zaman neden alan disi tercih yapma hakkimiz var ? :/
İlk sayfaya beni de ekler misinizMerhaba ♡
Yeni bir egitim ve ogretim yilina baslamamiza aylar kaldi.. ♡
Aof bolumlerine yerlesecek olan arkadaslarimizi sayfamiza bekliyoruz ♡
Bu yilda hic alttan ders birakmadan yuksek ortalamalarla ve yuksek/onur belgeleriyle bitirir , mezun oluruz insallah ♡
Konu basligimizi guncelledim ♡
Muaf olmak için belge veriyorsun 4 dersten muaf olursun eğer gördüysen ingilizce,türk dili.inkilap tarihi ve matematik bunun dışında muaf olma yok.ilk aöf bölümünde aldığım derslerden ikinci bölümde muaf olmak için kayıt esnasında diplomamızı ve notları gösteren belgemizi götürmemiz gerekiyor mu?
sanki geçen senelerde internetten kayıt yapıp atm den kayıt parasını yatırdığımızda kayıt oluyo diye hatırlıyorum.
örgün üniversitenin hazırlık sınıfında alınan İngilizce transkripti aöf de geçerli olur mu acaba?Muaf olmak için belge veriyorsun 4 dersten muaf olursun eğer gördüysen ingilizce,türk dili.inkilap tarihi ve matematik bunun dışında muaf olma yok.
Daha önce gördüysen olur.örgün üniversitenin hazırlık sınıfında alınan İngilizce transkripti aöf de geçerli olur mu acaba?
İnternet üzerinden kayıt yaptırdın mı büroya belgeleri götürürken önceki ders belgelerinide götür orada yaparlar.Ayrıca kayıtlar başladı zaten ön kayıtlar.Bir bak siteye.bulca yine bi sorum var
pazartesi kayıtlar başlıyormuş sanırım.
şimdi ben bankaya ücreti yatırırsam bütün dersleri kabul etmiş mi olurum yoksa ücreti yatırdıktan sonra büroya gidip derslerden muaf olabilir miyim?
hayır ön kayıt yaptırmadım.mecburi miydi ki yaptırmak?İnternet üzerinden kayıt yaptırdın mı büroya belgeleri götürürken önceki ders belgelerinide götür orada yaparlar.Ayrıca kayıtlar başladı zaten ön kayıtlar.Bir bak siteye.
Hayırlı olsun.Hangi bölüm.kayıt yaptırdım bugün.
ikinci aöf sini okuyanlara kara bir haberim var.tbt den muaf olunmuyormuş artık.ilk bölümünde okusan da ikincisinde yine almak zorundasın.hiç sevmediğim ders.
inkılaptan muaf olunuyor çok şükür.
bir de kayıt yaptıracaklar dikkat etsin.kayıt esnasında eski kimlikteki kütük bilgileri isteniyor.yeni kimlikle gidenler sıkıntı yaşayabilir.