- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.169
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.501
Ben biraz hızlı gittim galiba bence sen bu hızla ikinci bir bölüm daha okursun2017-2018 olacak
2018-2019 da sayfayi birine devredicem cunku ben mezun olmus olucam insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz hızlı gittim galiba bence sen bu hızla ikinci bir bölüm daha okursun2017-2018 olacak
Nereye gidiyorsun bizi bırakıp Lisansa tamamlarsın sen onu bırakmayız seni kusura bakma2017-2018 olacak
E napcaz biz sen yokken yaa
2 yıllık yeni bir bölüm daha oku
Nereye gidiyorsun bizi bırakıp Lisansa tamamlarsın sen onu bırakmayız seni kusura bakma
bulca ya danışmak istiyorum jokerimizi kullanmamız lazım. Benim bildiğim kadarıyla dgsle gireceksin, yaparsın sen ya zorlamaz seni, güveniyorum ben sanaCalisirken zorlanirim miyim ki ?
Tamamlamayi bende istiyorum. Tamamlamak icin ne yapmam lazim kuzular ? Tekrardan sinavami girrcegim ?
Dgs de verdigim derslerden mi sorumlu olacagim eger oyleyse zorlanmambulca ya danışmak istiyorum jokerimizi kullanmamız lazım. Benim bildiğim kadarıyla dgsle gireceksin, yaparsın sen ya zorlamaz seni, güveniyorum ben sana
60matematik 60 türkçe sorusuymuş, matematik lise1 konuları diyor, önlisans puanında katsayıyla çarpılıp ekleniyormuş üstüneDgs de verdigim derslerden mi sorumlu olacagim eger oyleyse zorlanmam
Ne zaman olur bu dgs
2.senemin sonundaki dgs ye gircem herhalde
Bulca ortaliklarsa gorunmuyor =(
60matematik 60 türkçe sorusuymuş, matematik lise1 konuları diyor, önlisans puanında katsayıyla çarpılıp ekleniyormuş üstüne
Kuzum bir sey soracagim60matematik 60 türkçe sorusuymuş, matematik lise1 konuları diyor, önlisans puanında katsayıyla çarpılıp ekleniyormuş üstüne
Evet canım biz artık kayıt yenilemede yapacağız işlemleri senin son olduğu için benimse üstten ders alınmadığı için direk para yatırcaz yine, ayrıca sınav için kolay ama süre sıkıntı demişler paragraf çıkıyormuş türkçe birde katılan çok az mış 200bin kişi ygsye kıyasla hiç neredeyse o yüzden şöyle bir göz gezdirsen yeter yaparsınKuzum bir sey soracagim
yeni takvime baktigimda ben 2.sinifa gectigim icin kayit yenileme tarihinde kayit yenileyecegim demi ?
Yeni kayitlarin tarihinde odeme yapmayacagim yani..
26 eylul baslangic gorunuyor..
Çıkmış sorular a baktım matematik bana çok çok kolay geldi. Temel de sağlam benim belki ondan. YGS den daha kolaydı.Ygs gibi yani =) peki bu sinava girenler var mi aramizda zor mu sorarlar
cok calismak gerekli midir
Yoksa temelim var
Çıkmış sorular a baktım matematik bana çok çok kolay geldi. Temel de sağlam benim belki ondan. YGS den daha kolaydı.
Ne zamam girmem gerekiyor bu sinava..Çıkmış sorular a baktım matematik bana çok çok kolay geldi. Temel de sağlam benim belki ondan. YGS den daha kolaydı.
Bu sene derken 2018teBu sene giriceksin kuzu sonra seneye agustosta tercih yapıp yerleşiceksin
2017 2018 donemi yani bu yil okulum biter Allahin izniyleBu sene giriceksin kuzu sonra seneye agustosta tercih yapıp yerleşiceksin
Simdi girdim okulun sitesinde yaziyorBu sene derken 2018te
Vize notunuz yine vize olarak kalacak bütünleme de final yerine geçecek diye biliyorum. Yanlissam bulca düzeltsin. Yani tüm konulardan sorumlusunuz.Kızlar mezun olmak için tek ders sınavına kaldım. Vize ve finale ortak mı çalışmam gerek acaba ?
Evet vize notu yine vize olarak butunlemede final yerine gececek.Vize notunuz yine vize olarak kalacak bütünleme de final yerine geçecek diye biliyorum. Yanlissam bulca düzeltsin. Yani tüm konulardan sorumlusunuz.