2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Sistemde henuz genel ortalama guz donemine ait gosteriyor bende. Sizdede oylemi ?

bulca canim sana cok tesekkur ederim
Ilk senemde beni o kadar cok bilgilendirdin ki, basarili sekilde sonuclandirdim cok sukur. tekrar tekrar cok sagol ❤

Bi sıkıntın olursa, ki sanmıyorum sen yaparsin, bana gel. Yardımcı olurum.

Merak etme diğer bolumlerdeki Türk dili dersi çok kolay oluyor.

Ne soruyorlar mesela ?
Hani bu lisede gordugumuz ses bilgisi konularindan falan mi geliyor yoksa edebiyat agirlikli mi =)

Dil bilgisini yaparim ama edebiyat eser ezberlemem yapamam naaaaayıiiiiir

Kızlar merhaba , sonuçlar açıklanmış hepinizi tebrik ediyorum . Ben size birşey sormak istiyorum , siteden baktığınızda "durum" kısmına tıkladığınızda döküm alıyorsunuz ya , orda dönem not ortalamanız çıkıyor mu?

Ne soruyorlar mesela ?
Hani bu lisede gordugumuz ses bilgisi konularindan falan mi geliyor yoksa edebiyat agirlikli mi =)

Dil bilgisini yaparim ama edebiyat eser ezberlemem yapamam naaaaayıiiiiir
Yok yok edebi eser felan yokmuş. Baktım şimdi sorulara. Türkçe dersi iyi olup da hiç çalışmayan bile en az 60-75 arası alır. Dilbilgisi agirlikli. Arada Orhon, Uygur yazıtları genel özellikleri, kelime kökenleri, Türk dili nin kökeni gibi şeyleri serpistirmisler sadece. :))))

Durum--Akademik durum'a tıklayıp indirilen belgede çıkıyor. hem bu dönemin hem yılın ortalaması :)
Ahah ilk kez geç kaldım bugün Bursa'daydım metroda aklıma geldi birden baktım notlarımı görünce ufak çaplı dans ettim babam epey dalga geçti Bir Ab bekliyordum ama hepsi AA geldi dolayısıyla dönem :4.00 yıl olarak 3,98 ortalamayla bitirdim bu yılı darısı gelecek yılların başına

Ben dökümden görüyorum , ortalamam da gözüküyor aöf çağrı merkezini aradım ortalamaların açıklanmadığını söylediler . İlk yılım 2016-2017 bahar dönemi not ortalaması yazıyor başka neyi görmüş olabilirim anlamadım :))

Ayy cok sukur acıklanmısss
Vize de 43 alıp korktugum projeden 85 almısım uctum mutluluktan yaa
Matematik ve işletme zaten 100 gelmiş diğerleri de iyi cok sukur
Ay bitti bee darısı diğer senelere

Benimki de cıkıyor cagrı merkezinin haberi yok galiba daha:)

hadi gözümüz aydın.
Bu onur belgeleri geldiği zaman sms geliyor diye bir şeyler yazmışlar ama bana geçen dönem de gelmedi. Ben de gidip almadım. Size mesaj falan geldi mi?

hadi gözümüz aydın.
Bu onur belgeleri geldiği zaman sms geliyor diye bir şeyler yazmışlar ama bana geçen dönem de gelmedi. Ben de gidip almadım. Size mesaj falan geldi mi?
Yok kuzu banada gelmedi öğrenci giriş yaptığımız sayfadan kayıt bilgisi bölümünün altında minik linkler var , onur yüksek onur belgesi işlemleri için tıklayınız dan ulaşabilirsin.

Tebrik ederim sizi arapcalari nasil gectiniz bilginiz varmiy mi daha dogrusu nasil calistiniz ben bir turlu gecemiyorum
geçen sene bi arkadaştan yardım almıştım ama aöf konularıyla paralel değildi.ama yine de çok işime yaradı o bilgiler.
onun dışında en önemli etken internetten ders videoları izledim.onun sayesinde geçtim diyebilirim.
arapça için kitapmış yardımcı kitapmış çıkmış soruymuş bunlardan konuyu anlamak mümkün değil neredeyse.kesinlikle videolar diyorum.
ilk sene Arapçaya başladığımda şok olmuştum.aöf kitabını bi açtım bi paragraf ve paragrafa bağlı sorular.bunu okuyup anlayabilecek olsam zaten ne işim var burada dedim.kitabın saçmalığını anlayıp videolara yöneldim ve size de tavsiye ederim.

hadi gözümüz aydın.
geçen sene mesaj geliyordu.bu sene ilk dönem sms gelmedi,bürolara geldiğini internetten öğrenip aldım.bu dönem gelir mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…