2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bende az önce çıktım. . Inşallah hepsinden geçmişizdir :rapci:

Ayy inşallah yaa hele ki bir kez daha proje dersini kaldıramam

Telefonumdan ve tum cihazlardan ders pdf ve mp3leri siliyorummmmmm :KK49::eğlence:

Evelynn Evelynn Matematik ne kolaydi dimi
Final konularini calismadan once konular gozumuze ne kadar zor gelmisti
Ama korkulcak hic bir sey yokmuş :halay:

Iyi tatiller :KK200:

Valla matematik vizeden daha kolaydı ya konulara bakınca apır sapır görünmüştü ama neyseki kolay sormuslar

Evet ya cidden oyle. Eski sistem çok iyiydi bence. Birinci dönem vize, ikinci dönem final, kaldigin derse yazın bütünleme .. Beni de sıkıyor böyle habire sınav stresi. Verdikleri ilcelerde 3 yıldır 24 farklı okulda sınava girdim. Bir de yakın olsa. Neyse ki bir senem kaldı artık onu da ne zaman canım isterse o zaman okuyacağım. :)

Aa bilmiyordum değişmiş hali mi bu yani
Senede 2 sınav iyiymiş valla. Bu sekilde devamlı aklımda sınav stresi oluyor araları kısa oldugu için acık mı okuyorum örgün mü belli değil

Ayy inşallah yaa hele ki bir kez daha proje dersini kaldıramam

Valla matematik vizeden daha kolaydı ya konulara bakınca apır sapır görünmüştü ama neyseki kolay sormuslar

Aa bilmiyordum değişmiş hali mi bu yani
Senede 2 sınav iyiymiş valla. Bu sekilde devamlı aklımda sınav stresi oluyor araları kısa oldugu için acık mı okuyorum örgün mü belli değil
Vay be eskiden farkli bir sistem mi varmis..
Butun yenilikler bizi mi oldu yani..
:KK70:

Vay be eskiden farkli bir sistem mi varmis..
Butun yenilikler bizi mi oldu yani..
:KK70:
Evet ilahiyati o sistemle bitirdim. Evet çok konu oluyordu ama bir seferde çalışıp geçiyorsun. Bunda finalde bi daha dahil oluyor zaten yine 10 üniteden sorumlu oluyorsun. Bana daha kolay geliyordu o sistem. Gerçi ben çıkmış sorulardan bihaber girdim o zamanlar. Millet bir tek sorulara bakıp geçiyormuş . .:KK70:

Sonuclar aciklandi kuzular ❤
Cok sukur birinci senemi guzel notlarla tamamladim. alttan ders birakmadan bu donemi noktaladim ❤

Yeni egitim yilinda gorusmek uzere ❤ iyi tatiller iyi bayramlar simdiden..
Kalbim çarparak açtım bildirimi... seni tebrik ederim bende bakim gelim..

Screenshot_2017-06-13-17-36-31-1.png
Huy Meselesi Huy Meselesi bi baksana.. geçmiş miyim? Geçti kaldı yazmıyor. .

Sonuclar aciklandi kuzular ❤
Cok sukur birinci senemi guzel notlarla tamamladim. alttan ders birakmadan bu donemi noktaladim ❤

Yeni egitim yilinda gorusmek uzere ❤ iyi tatiller iyi bayramlar simdiden..
Dediğim gibi bir dersimden kaldım. Sağlık olsun. Hiç kayıt olmayacaktim en azından bir dönem daha bitti.

Evet canim gecmissin
genel not ortalaman yuksektir senin
Cd ve dd arasi notlar kosullu geciyor kuzum
Genel not ortalamasinin ustunde ise gecer yaziyor sistemde.

Hadi gecmis olsun tatlimmmmm
Çok teşekkür ederim cnm.. şükür bitti.. ingilizce den kıl payı geçmişim..

Senin notlar nasıl? Atmadın bu sefer..
Aksam icin hazirlik yapiyooorum o kadar yogunum ki eve gel evin isi yemek hazirlik yap derken anca oturabildimmmmm

Bugun aklima geldi belki dedim sonuclar aciklanmistir 3 gundur girip cikip baktim bir girdim aciklanmisss
Benim notlarim
Aa, ab seklinde
Ingilizceden salladiklarim tutmus =) neyseki yirttim..

2. Sinifin derslerinde ingilizce yoktur insallah dur bi bakayim var mi yok mu

X