2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Sonunda bitti cok sukur ♡

Bugun sinavim cok guzel gecti , kolaydi.
Sadece ingilizcede zorlandim :KK70:

Sinavdan sonra bolumdeki arkadaslarla oturduk biraz sohbet muhabbet derken anca girdim eve :KK70:

Tatile girdik oh be yaaaaaa

Saglik k.mevzuat isletme matematik hepsi kolaydi ingilizce haric. Ingilizce hic calismadim ama yine yaptim bisiler..
Bugun okula erken gittim bahcede ders calistim :KK70:
Seneye de hep erken gidip ders calisicam iyi oluyor..

Yoksa evde bir 5 dakika daha bir yarim saat daha uyuyayim diye diye vaktimi bos yere harciyordum :)

Senin nasil gecti

Ay ben cok mutluyum ya finaller bitti
Donem bittiiiii ♡

Saglik k.mevzuat isletme matematik hepsi kolaydi ingilizce haric. Ingilizce hic calismadim ama yine yaptim bisiler..
Bugun okula erken gittim bahcede ders calistim :KK70:
Seneye de hep erken gidip ders calisicam iyi oluyor..

Yoksa evde bir 5 dakika daha bir yarim saat daha uyuyayim diye diye vaktimi bos yere harciyordum :)

Senin nasil gecti

Ay ben cok mutluyum ya finaller bitti
Donem bittiiiii ♡
Ya bilemiyorum ki.. sanki düne göre daha kolaydı.. dün çok fazla teknik terim kullanılmıştı. Senin iyi geçmesine sevindim cnm.. bakalım sonuçlar ne zmn açıklanır? ?

Ya bilemiyorum ki.. sanki düne göre daha kolaydı.. dün çok fazla teknik terim kullanılmıştı. Senin iyi geçmesine sevindim cnm.. bakalım sonuçlar ne zmn açıklanır? ?
2 haftayi bulur ama onun oncesinde sisteme kitapciklarimiz ekleniyor kontrol edebilirsin ♡
Insallah guzel notlar almissindir =)

bugünküler düne göre daha kolaydı.
dün kötü geçmişti.hele inkılap.
şu an tek korkum inkılap.vizem yüksek ama finalim çok kötü geçti.inşallah ortalamadan kurtarırım.

soruların açıklanmasını dört gözle bekliyorum.hepimize geçmiş olsun.bir dönem daha bittiEn Büyük TÜRKİYE

Canim benim bolumumde şık esitligi var mi yok mu hic bilmiyorum
Olup olmadigini nereden anlayacagimida bilmiyorum
Her şıktan 4 tane var canım. Hem celiskide oldugun soruları da bu yöntemle yapabilirsin. Çok boş olunca işe yaramıyor da (şekil A) sizde işe yarar. Mesela simdi vizelerin derslerinin cevap anahtarina bak bi her şıktan 4 tane mi var ? :))))

Her şıktan 4 tane var canım. Hem celiskide oldugun soruları da bu yöntemle yapabilirsin. Çok boş olunca işe yaramıyor da (şekil A) sizde işe yarar. Mesela simdi vizelerin derslerinin cevap anahtarina bak bi her şıktan 4 tane mi var ? :))))
Ne yazik ki demekki benim bolumde yok simdi baktimmmm

Bu sabah cok zor uyandım ya gözlerim iyice yorulmus sanırım.
Senede 8 kere sınava gitmek bana cok gıcık geliyor
Evet ya cidden oyle. Eski sistem çok iyiydi bence. Birinci dönem vize, ikinci dönem final, kaldigin derse yazın bütünleme .. Beni de sıkıyor böyle habire sınav stresi. Verdikleri ilcelerde 3 yıldır 24 farklı okulda sınava girdim. Bir de yakın olsa. Neyse ki bir senem kaldı artık onu da ne zaman canım isterse o zaman okuyacağım. :)

Tamam o kadarda kötü değiliş ilk halkla ilişkilere bakıp iyi beklerken 4 yanlış görünce nevrim döndü haliyle diğerleride battı sandım..
Halkla ilişkiler:75
Etkili iletişim:87,5
Girişimcilik:100
Temel ilk yardım:81,25/87,5 ( 1 soru iptal olabilir hatalı ama olmazsa ilki)
Anne çocuk sağlığı:100
Sosyal hizmet kuruluşları:93,75
Topluma hizmet eğitimi:87,5

X