- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.421
Huy Meselesi nasıl geçti tatlım? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik k.mevzuat isletme matematik hepsi kolaydi ingilizce haric. Ingilizce hic calismadim ama yine yaptim bisiler..Huy Meselesi nasıl geçti tatlım? ?
Ya bilemiyorum ki.. sanki düne göre daha kolaydı.. dün çok fazla teknik terim kullanılmıştı. Senin iyi geçmesine sevindim cnm.. bakalım sonuçlar ne zmn açıklanır? ?Saglik k.mevzuat isletme matematik hepsi kolaydi ingilizce haric. Ingilizce hic calismadim ama yine yaptim bisiler..
Bugun okula erken gittim bahcede ders calistim
Seneye de hep erken gidip ders calisicam iyi oluyor..
Yoksa evde bir 5 dakika daha bir yarim saat daha uyuyayim diye diye vaktimi bos yere harciyordum :)
Senin nasil gecti
Ay ben cok mutluyum ya finaller bitti
Donem bittiiiii ♡
2 haftayi bulur ama onun oncesinde sisteme kitapciklarimiz ekleniyor kontrol edebilirsin ♡Ya bilemiyorum ki.. sanki düne göre daha kolaydı.. dün çok fazla teknik terim kullanılmıştı. Senin iyi geçmesine sevindim cnm.. bakalım sonuçlar ne zmn açıklanır? ?
Canim benim bolumumde şık esitligi var mi yok mu hic bilmiyorumHerkese başarılar. Allah kolaylık versin hepimize.
Her şıktan 4 tane var canım. Hem celiskide oldugun soruları da bu yöntemle yapabilirsin. Çok boş olunca işe yaramıyor da (şekil A) sizde işe yarar. Mesela simdi vizelerin derslerinin cevap anahtarina bak bi her şıktan 4 tane mi var ? :))))Canim benim bolumumde şık esitligi var mi yok mu hic bilmiyorum
Olup olmadigini nereden anlayacagimida bilmiyorum
Ne yazik ki demekki benim bolumde yok simdi baktimmmmHer şıktan 4 tane var canım. Hem celiskide oldugun soruları da bu yöntemle yapabilirsin. Çok boş olunca işe yaramıyor da (şekil A) sizde işe yarar. Mesela simdi vizelerin derslerinin cevap anahtarina bak bi her şıktan 4 tane mi var ? :))))
Demek bizim bölüme lütuf yapmışlar. :)) Ama eminim çoğu kişide işe yaramiyordur bile.Ne yazik ki demekki benim bolumde yok simdi baktimmmm
Ben çıkmış vizelerde ki cevapları saydım eşitlik yok ama hepsi en az 3 defa varCanim benim bolumumde şık esitligi var mi yok mu hic bilmiyorum
Olup olmadigini nereden anlayacagimida bilmiyorum
Evet ya cidden oyle. Eski sistem çok iyiydi bence. Birinci dönem vize, ikinci dönem final, kaldigin derse yazın bütünleme .. Beni de sıkıyor böyle habire sınav stresi. Verdikleri ilcelerde 3 yıldır 24 farklı okulda sınava girdim. Bir de yakın olsa. Neyse ki bir senem kaldı artık onu da ne zaman canım isterse o zaman okuyacağım. :)Bu sabah cok zor uyandım ya gözlerim iyice yorulmus sanırım.
Senede 8 kere sınava gitmek bana cok gıcık geliyor