- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.361
evet ilitam var zaten lisansa tamamlamak için.Hepten çöp olmaz muhakkak ki lisansa tamamlamak için bir program açılır bir şey olur,en fazla zaman kaybedersin ama tümden çöp yapmazlar, yapılmasın haksızlık
Olsun canım bunda da vardır bir hayırevet ilitam var zaten lisansa tamamlamak için.
ama şimdi her şeyimi ona göre ayarlamıştım hiç hesapta yoktu bu durum.
bakalım artık hayırlısı.
İşletme fonksiyonları da bitti.
Geriye kaldı 3 ders ve tüm derslerin vize konularıyla birlikte tekrarı.
Moral bozma kuzum bazen çalışırken banada geliyor o his sanki hiç anlamadım çok karışık gibi, ama sınavda o kadar detay sormuyorlar en azından soruların tümü detay değil kolaylarıda var, iyi düşün iyi olsun. Son günler artık stres yaparak canını yorma, tatile odaklan, güzel şeyler düşün
İktisat ve proje yönetimi diyorum başka da bişey demiyorum ...
Proje yönetimine daha gecmedim ama iktisat son ünite hariç çalıştım bugun
Özellikle 6.ünite ayyynen dediğin gibi cok fena hiçbir sekilde kafam basmadı yani. İyi ki çan eğrisi var diyorum yani biz anlamadıysak baskaları da zorlanmıstır
Bilişim hukukuna baktın mı?
Baktım canım orda da kanunlar var bir de alınacak ceza süreleri kafa karıştırıcı yani ama en çok proje yönetimi aşırı ezber ve iktisat da hani formül var ama mesela önce formülü anlamak için kolay öğrenebilelim diye birşeyler gösterirlerdi hoşuma giderdi . Şimdi formülü anlayabileceğim birşey bulamadım yani ezber gerekli yine matematikte boğuluyorum diye ama mantığını anlayınca her türlü soruyu çözebiliyorsun sonuçta . Bi de ünitelerim bitmedi kızları uyutayım çalışayım diyorum onlar uyuyasıya ben de uyuyorumkaç gündür çalışamadım yumurta kapıya dayandı nolcak şimdi
Ama çan eğrisins dahil olmak için de bi puan lazımHahahhaha ay gülesim geldi
Toptan çan eğrisine emanetiz bu sınav yani bizi ancak o kurtarır kurtarırsa
Ama çan eğrisins dahil olmak için de bi puan lazım
Ay alırız kız o kadarını da. 6-7 soru yapsak 30u geciyor zaten.
Gecen dönem muhasebeden kesin kaldım derken 37 ortalamayla BC almışım. Yaparız o kadarını
İşte bu doğru yanlış olayı olmasa. . Geçen 25 aldım derstenAy alırız kız o kadarını da. 6-7 soru yapsak 30u geciyor zaten.
Gecen dönem muhasebeden kesin kaldım derken 37 ortalamayla BC almışım. Yaparız o kadarını
Ben de muhasebeden geçerim zannediyordum vizem 43.75ti ama finalde nasıl olduysa 0 çekmişim ve kaldım :/ nasıl oldu anlamadım itiraz ettim yine sonuç değişmedi
İşte bu doğru yanlış olayı olmasa. . Geçen 25 aldım derstenzaten onu toparlanmam diye korkuyorum. .
Aynen millet bedavadan mezun oluyormuş ama işte tam benim girdiğim sene olmak zorunda mıydı? ?Kendin hesapladın mı sorulara bakıp puanını? Farklı mı cıkıyor sen hesapladıgında
Bu dogru yanlış olayının gelmesi bir yandan iyi oldu diyorum ben ama bir yandan da neden bize denk geldi diye hayıflanıyorum
Kendin hesapladın mı sorulara bakıp puanını? Farklı mı cıkıyor sen hesapladıgında
....
Yok canım ben kendim hesaplamıyorum hiç ayrıntıcıyımdır ama didik didik hesaplamayı sevmiyorum hiç bakmıyorum o yüzden . Ben sadece dersten geçemediğime şaşırdım çünkü o kadar da kötü değildi. Hani sıfır alacak kadar . Yani ne bileyim. Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum , hem çan eğrisi de düşük olduğu için mutlaka geçerim diye düşünüyordum olmadı. Ama içime öyle doğuyor ki bu dönemden birkaç dersim kalacak.