2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bende unite unite calisamiyorum.
Bir ders bitirir oyle gecerim yeni derse.
Daha iyi oluyor oyle =)

Şoyle 20 sinden sonra sıķı bi sekilde calismayi planliyorum geri kalan derslerimi..

Bu donemi sevdim ben ya , zor dersim hic yok =)

Çizgeler kuramını calıstım şimdi. Kolay göründü gözüme. Sonra çözümlü sorulara baktım siteden gözüm korktu yapamam diye onlar karısık geldi. Çıkmış sorulara bakınca tekrar rahatladım. Senin yukarıda yazdıkların gibi cıkmıs hep. Çözümlüdekiler gibi olsa yapamam valla.

Yani ilk senem ama artik nasil tarz gelebilecegini kestirebiliyorum.
Cok zor gelmiyor matematikten sorular..

Dedim ben sana yaparsin sen diye =)
Hic korkma. Sen calis ve cikmis sorulari coz.
Aofnin kitabinda cozumlu sorular vardi sanirim ,varsa bir de onlari incele , tamamdir iste bitti gitti =)

o zaman beklenen duyuru yapılır.. Sınav sonuçları çıkmış haaanııımmm

Tbt -90
Saglik hukuku - 100
Iktisat giris - 90
Ingilizce - 66
Isletme fonk - 90
Mat - 85
Saglik hizm. Pazarlama -90
Saglik kurumlari mevzuati - 86

Bexy yavrusum ingilizceden yirtmisim.
Asiri mutluyum hahaha
50 nin altinda almamak icin dua ediyordum oh beee =D

Sonuclar aciklanmis

Sonuclar aciklanmisssss

Android benim telefonum. Programın adı Duolingo. Yeşil kuş simgesi. Teşekkürler ben de bakiyim tavsiyenize..

Sonuclar aciklanmiiissss

En sona bırakırtım onları.. geçen sefer ilk çalıştım fazla tekrar da yapamadım. . Unutmuşum. .

Seni de tebrik ediyorum canım. .

Brnde tebrik ederimmm ❤O iki dersten ne kadar puan alman gerektigini hesaplayip ona gore calis sinavda emin olduklarini yap verirsin insallah kuzusum.
Ben bu vizede ingilizceden korktum.
Bilmedigim kelimeler vs vardi hep.
Ortalarda bir not 66 almisim ama inan seviniyorum.
Dusuk gelseydi morelim bozulurdu benim.
Finalde biraz daha yuksej not almaya calisicam yani oturup ingilizce calismam sart benim.
Oyle gelisi guzel degil adam akilli..
Yirtmisim..

Tebrikler Huy Meselesi ve CuriousCat topigin yüz aklari

Benim iki ders çok düşük diğerleri idare eder. Güz dönemi ara sınav a göre baya iyi ama. Hic istediğim gibi değil tabiki. Yine asiri zordu. Nereden ne sorsam da yapamasinlar diye. Dusuk derslerimden 40 alsam geçiyorum. Finaller çok önemli tabi. Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…