- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi PammukSeker
-
beklemekler bitirecek zaten beni onu bekle bunu bekle :))2016 eylul gibi dusunuyoruz bizde nisan ayında nişan planımız var ailemle tanıstı guzel gecti bundan sonrası Allahın izniyle artık beklemeside telaslı ya:)
aynen bizimde canım okul askerlik derken en erken 2016 ya kalacak işimiz. allahtan en azından söz yapabildik :)
2016 eylul gibi dusunuyoruz bizde nisan ayında nişan planımız var ailemle tanıstı guzel gecti bundan sonrası Allahın izniyle artık beklemeside telaslı ya:)
hoş geldin canım aramıza. hep birlikte bekleyeceğiz 2016 yı :)merhaba :) ben de 2016 yı ümit eden bir gelin adayıyım. 2009 dan beri sevgiliyiz bu yaz söz yaptık. yüksek lisans yaptığımız için herşey ertelendi, askerlik de duruyor, iş de yok oooy 2016 inşallah diyorum yani :) 5 sene yanyanayken bir de ayrı şehirlerdeyiz şimdi. eskiden bir sürü hayalim vardı şu eşya böyle ev diye, şimdi hiç bişey umrumda değil, evimin üstünde çatısı olsun yeter
merhaba :) ben de 2016 yı ümit eden bir gelin adayıyım. 2009 dan beri sevgiliyiz bu yaz söz yaptık. yüksek lisans yaptığımız için herşey ertelendi, askerlik de duruyor, iş de yok oooy 2016 inşallah diyorum yani :) 5 sene yanyanayken bir de ayrı şehirlerdeyiz şimdi. eskiden bir sürü hayalim vardı şu eşya böyle ev diye, şimdi hiç bişey umrumda değil, evimin üstünde çatısı olsun yeter
slmkızlarr selamm
nasılsıın
iyiyim canım sen nasılsınnasılsıın
iyiyim ben de çok şükürriyiyim canım sen nasılsın
nasıl gidiyor hazırlıklar nişanlıydın demi sen geçmiş sayfalara bakmaya çalıştım ama nette sıkıntı var tam bakamadım.iyiyim ben de çok şükürrr
evet canım nişanlıyım ne olsun aynı hep asker beklemece çeyiz almacanasıl gidiyor hazırlıklar nişanlıydın demi sen geçmiş sayfalara bakmaya çalıştım ama nette sıkıntı var tam bakamadım.
ben yakında çatıyı bile istemicem artık çadır kuralım yeter diyecek duruma gelmek üzereyim
hoşbuldum canımm, Allah 2017 diye dua ettirmesin hiçbirimize inşallahhoş geldin canım aramıza. hep birlikte bekleyeceğiz 2016 yı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?