- 4 Mayıs 2015
- 16
- 5
- 6
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Çok üzüldüm canım umarım tez zamanda barışır sevdiceğine kavuşursun. Askerlik sıkıntılı bir süreç Allah sabır versin sana da sevdiceğinede canımBunu bende farkındayım canım ama gönül dinlemiyor,mantığımı devreye sokamıyorum malesef. Duygularım izin vermiyor.. Ara verdik izine gelınce ne de olsa düzelicektir herşey :)
Çok teşekkür ederim kuzucum ama pek fazla umudum kalmadı benım çok soğukkanlı ve de umursamaz tavırları var ara verdik diyor anlamsız buluyorum açıkcası. Ama hakkımızda hayırlısı tabikide :)Merhaba kızlar :)
Çok üzüldüm canım umarım tez zamanda barışır sevdiceğine kavuşursun. Askerlik sıkıntılı bir süreç Allah sabır versin sana da sevdiceğinede canım
Öyle canım hakkında hayırlısı olsun. Anne karışınca işin içine oğlunun kafasını karıştırabiliyor. Şuan askerde, zaten sıkıntılı belkide işi büyültmek istemiyordur, bunaldıysa her şeyden biraz uzak durmak istiyor olabilir. Biraz düşünmesi için zaman ver. Hemen umutsuzluğa kapılma canım anlayışlı olup bekle bakalım ne yapacakÇok teşekkür ederim kuzucum ama pek fazla umudum kalmadı benım çok soğukkanlı ve de umursamaz tavırları var ara verdik diyor anlamsız buluyorum açıkcası. Ama hakkımızda hayırlısı tabikide :)
Ara vermek benim lugatımda biraz çantada keklik hesabı birşey canım sıcak bakamıyorum o yüzden ya insan bitirir yada devam eder. Aradığımda soğuk davranıp alay edercesine arkadaşlarıyla gülmez elbette pişman olacak ama herşey için geç olacak tabi..Öyle canım hakkında hayırlısı olsun. Anne karışınca işin içine oğlunun kafasını karıştırabiliyor. Şuan askerde, zaten sıkıntılı belkide işi büyültmek istemiyordur, bunaldıysa her şeyden biraz uzak durmak istiyor olabilir. Biraz düşünmesi için zaman ver. Hemen umutsuzluğa kapılma canım anlayışlı olup bekle bakalım ne yapacak
Hmm anladım canımm seni kırıcı tavırları varsa tabiki de tavrını koy hiçbir şey senden daha değerli değilAra vermek benim lugatımda biraz çantada keklik hesabı birşey canım sıcak bakamıyorum o yüzden ya insan bitirir yada devam eder. Aradığımda soğuk davranıp alay edercesine arkadaşlarıyla gülmez elbette pişman olacak ama herşey için geç olacak tabi..
Zamana bıraktık bakalım zaman bile bıktı bizden yahu herşey onun üstünde :)Hmm anladım canımm seni kırıcı tavırları varsa tabiki de tavrını koy hiçbir şey senden daha değerli değil
Her şeyin ilacı o canım yapacak bişey yok :)) sabır :)Zamana bıraktık bakalım zaman bile bıktı bizden yahu herşey onun üstünde :)
Sabrımın sonu selamet olur inşallah :)Her şeyin ilacı o canım yapacak bişey yok :)) sabır :)
Canım nasılsın ? Merak ettim seni son durum nedir :)Sabrımın sonu selamet olur inşallah :)
Kocaman bir hiç canım herşey daha kötüye gitti şuan tamamen ayriyizCanım nasılsın ? Merak ettim seni son durum nedir :)
Aa kıyamam çok üzüldümKocaman bir hiç canım herşey daha kötüye gitti şuan tamamen ayriyiz
Konuştuk hakaret etmekten başka birşey yapmıyor üstelik feysini açmış ve bugun istanbuldan bir kız eklemiş kendisi bilir. Ben çok çabaladım ama haketmemiş ben onu anladım telefonda ağlaya ağlaya kriz geçirdim telefonu yüzüme kapattı..Aa kıyamam çok üzüldümNeden peki nasıl oldu konuştunuz mu ?
Bir de sana hakaret mi etti yani.. Canım inan bana senin için hayırlısı olmuş durum buysa. Sen ağlayıp kriz geçireceğine o geçirsin.. Herkese hakettiği değeri vereceksin ne bir eksik ne bir fazla.Konuştuk hakaret etmekten başka birşey yapmıyor üstelik feysini açmış ve bugun istanbuldan bir kız eklemiş kendisi bilir. Ben çok çabaladım ama haketmemiş ben onu anladım telefonda ağlaya ağlaya kriz geçirdim telefonu yüzüme kapattı..
Kesinlikle haklısın. Zorda olsa bu durumu atlatmaya gayret gösteriyorum umarım kısa süre içinde bu ruh halimden kurtulurum. Zor ama başarmak zorundayım..Bir de sana hakaret mi etti yani.. Canım inan bana senin için hayırlısı olmuş durum buysa. Sen ağlayıp kriz geçireceğine o geçirsin.. Herkese hakettiği değeri vereceksin ne bir eksik ne bir fazla.
Zaman herşeyin ilacı canım insan neleri unutmuyor ki.. Başlarda canın yanacak ama alışacaksın.. Zaten şimdiden böyle olduğunu öğrenmen daha iyi olmuş inan..Kesinlikle haklısın. Zorda olsa bu durumu atlatmaya gayret gösteriyorum umarım kısa süre içinde bu ruh halimden kurtulurum. Zor ama başarmak zorundayım..
bende aranıza katılıyorum :)
28 mayısta 6. yılımıza girmiş bulunuyoruz söz nişan yok
ben ben 26 o 25 yaşında
kendisi eylül de polis olarak atanacak şafak 77 istanbula dönmesini bekliyorum maddiyattan dolayı yıllarca ertelediğimiz en mutlu günümüzü seneye bu zamanlarda hayata geçirmeyi düşünüyor birikim yapmaya devam ediyoruz :)
Herkez sevsin sevilsin Rabbim herkezi gönlü güzel birinin gönlüne yerleştirsin
Elbette oyle amasi var iste. Bilgisarayara gecince ozelden yazicam ben sana canimZaman herşeyin ilacı canım insan neleri unutmuyor ki.. Başlarda canın yanacak ama alışacaksın.. Zaten şimdiden böyle olduğunu öğrenmen daha iyi olmuş inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?